ویزای تایلند یکی از ملزومات اصلی سفر به این کشور است. تا پایان این مطلب با ما باشید تا هر آنچه که درباره ویزای تایلند باید بدانید به شما بگوییم.

 تایلند به «سرزمین لبخندها» معروف است و یکی از جواهرات آسیای جنوب شرقی به شمار می‌رود. به‌لطف صنعت گردشگری پررونق این کشور، تایلند به‌خوبی توسعه‌یافته است و انواع امکانات رفاهی مدرن را برای گردشگران فراهم می‌کند. بااین‌حال، هنوز هم تایلند به‌اندازه کافی مناطق بکری دارد که می‌تواند ماجراجویی بی‌نظیری را ارائه دهد و تجربه سفر رویایی را برای گردشگران ایجاد کند. اگر قصد سفر به تایلند و مناطق بی‌نظیر این کشور را دارید باید برای اخذ ویزای تایلند اقدام کنید. در این مقاله سعی کرده‌ایم تمام مطالب لازم برای دریافت ویزای تایلند را ارائه دهیم.

اخذ ویزا
پرچم تایلند
مشاوره رایگان

شرایط ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند مستلزم رعایت شرایطی است که حتماً برای سفر به این کشور باید در نظر بگیرید. ابتدا توجه داشته باشید برآورده کردن شرایط ویزا که سفارت یا کنسولگری تایلند تعیین کرده بسیار مهم است. مطمئن شوید که تمام اطلاعات و مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند را ارائه کرده‌اید؛ زیرا ممکن است منجر به ناموفق بودن درخواست ویزای توریستی تایلند، به تعویق افتادن یا رد شدن آن شود. به‌طورکلی برای دریافت ویزای توریستی تایلند باید برخی از شرایط اولیه را داشته باشید. در ادامه شرایط ویزای توریستی تایلند ارائه شده است:

  • برای اخذ ویزای تایلند نباید هیچ محکومیت کیفری یا مرتبط با مهاجرت داشته باشید
  • باید بسته به نوع ویزای خود، افسر مهاجرت را متقاعد کنید که در پایان سفرتان تایلند را ترک می‌کنید
  • از تمکن مالی برای اخذ ویزای تایلند برخوردار باشید (این مقدار بستگی به نوع ویزای تایلند دارد)
  • باید برای برخی از انواع ویزای تایلند، از شخصی که در تایلند زندگی می‌کند دعوت‌نامه داشته باشید

انواع ویزای تایلند

در این بخش قصد داریم ضمن معرفی انواع ویزای تایلند توضیحاتی را نیز دررابطه‌با هریک ارائه دهیم. دولت تایلند انواع ویزاهای زیر را به اتباع خارجی ارائه می‌دهد:

  • ویزای توریستی تایلند: این ویزا برای خارجی‌هایی صادر می‌شود که برای گردشگری یا تفریح وارد تایلند می‌شوند. این یک ویزای کوتاه‌مدت است که می‌تواند برای یک یا چندبار ورود صادر شود.
    • ویزای توریستی ویژه (STV): این ویزا برای افراد بالای ۲۰ سال مناسب است که به اقامت در تایلند برای مدت‌زمان حداکثر ۹۰ روز تمايل دارند (قابلیت تمدید دوبار، هر کدام ۹۰ روز). وزارت بهداشت عمومی تایلند واجد شرایط بودن برای این ویزا را هر ۱۵ روز یک‌بار بررسی می‌کند.
    • ویزای توریستی ویژه (STV) برای کسانی که با قایق تفریحی سفر می کنند: صاحبان قایق بادبانی، قایق‌ران‌ها، خدمه و مسافران غیرتایلندی که مایل به سفر با قایق به تایلند و اقامت در این کشور برای مدت حداکثر ۹۰ روز (قابل تمدید دوبار، هر کدام ۹۰ روز) هستند، می توانند برای این نوع ویزا اقدام کنند.
    • ویزای توریستی MT (درمان پزشکی): این ویزا مناسب اتباع خارجی است که نیاز به درمان پزشکی در تایلند دارند (به استثنای درمان کووید-۱۹).
  • ویزای ترانزیت تایلند: این ویزا برای اتباع خارجی صادر می‌شود که وارد خاک تایلند می‌شوند تا به یک کشور ثالث برسند.
  • ویزای هوشمند تایلند: هدف این ویزا خارجی‌های بسیار ماهر است و آن‌ها را تشویق می‌کند تا در یکی از ده صنعت هدف تایلند، از جمله پزشکی، رباتیک، هوانوردی، کشاورزی، بیوتکنولوژی و... کار یا سرمایه‌گذاری کنند.
  • ویزای الیت: این نوع ویزا تنها به دارندگان کارت امتیاز تایلند تعلق می گیرد. برای درخواست این ویزا لازم است مستقیم با شرکت کارت امتیاز تایلند (Thailand Elite) ارتباط برقرار کنید.
  • پس از تماس متقاضی با شرکت تایلند Privilege Card Co., Ltd. (Thailand Elite) و زمانی‌که سفارت اطلاعاتی را از وزارت امور خارجه دریافت کرد، متقاضی باید درخواست ویزا را به‌صورت آنلاین بفرستد (نوع ویزا «دیگران»).
  • ویزای غیر مهاجرتی تایلند: این ویزا برای خارجی‌هایی که به دلایلی غیر از گردشگری یا تفریح ​​به تایلند وارد می‌شوند صادر می‌شود. ویزای غیر مهاجرتی تایلند بسته به هدف سفر به‌صورت زیر طبقه‌بندی می‌شود:
    • ویزای کار تایلند: برای خارجیانی که در تایلند مشغول به کار خواهند شد
    • ویزای دانشجویی تایلند(ED): برای خارجیانی که می‌خواهند تحصیلات آکادمیک، کارآموزی یا هر برنامه آموزشی دیگر را در یک مؤسسه آموزشی تایلند دنبال کنند
    • ویزای تجاری تایلند: برای خارجی‌هایی که برای مقاصد تجاری مانند مذاکره، شرکت در یک جلسه و... به تایلند سفر می‌کنند
    • ویزای ازدواج تایلند(O): برای خارجی‌هایی که با یک شهروند تایلند ازدواج کرده‌اند
    • ویزای بازنشستگی تایلند(OX): این ویزا به‌عنوان «ویزای ده‌ساله» نیز شناخته می‌شود و برای خارجی‌های بالای ۵۰ سال صادر می‌شود که می‌خواهند در تایلند بازنشسته شوند و تمکن مالی مستقل برای تأمین زندگی خود بدون کار کردن دارند
    • ویزای بازنشستگی تایلند(OA): این نوع ویزا برای متقاضیان ۵۰ سال به بالایی صادر می شود که مایل به اقامت در تایلند برای مدت حداکثر یک سال بدون انجام کار هستند. دارنده این نوع ویزا اجازه اقامت يک‌ساله در تایلند را دارد. مدارک ویزای تایلند

هنگام درخواست ویزای تایلند، مدارک و هزینه‌های خاصی برای دریافت آن موردنیاز است. مدارک و هزینه ممکن است در هر زمان و بدون اطلاع قبلی تغییر کنند؛ اما به‌طورکلی مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تایلند به‌صورت زیر است:

  • گذرنامه‌ای که حداقل ۶ ماه دیگر اعتبار داشته باشد و حداقل دو صفحه آن خالی باشد
  • فرم درخواست ویزای تایلند که تکمیل و امضا شده
  • دو عکس اخیر در اندازه و اندازۀ عکس پاسپورت
  • اثبات تمکن مالی کافی برای پوشش مدت اقامت شما
  • بلیت رفت‌وبرگشت هواپیما
  • مدارک اثبات هزینه ویزای تایلند که پرداخت شده
  • مدرک هتل یا اقامتگاه خصوصی

مراحل اخذ ویزای تایلند

همه افرادی که واجد شرایط اخذ ویزای تایلند هستند باید به یکی از نمایندگی‌های دیپلماتیک تایلند در خارج از کشور مانند سفارت یا کنسولگری برای ویزای تایلند درخواست دهند. مرحله‌های اخذ ویزای تایلند به شرح زیر است:

  • با نمایندگی دیپلماتیک تایلند در کشور خود تماس بگیرید
  • مدارک موردنیاز را جمع‌آوری کنید
  • درخواست ویزای تایلند را بفرستید
  • منتظر بمانید تا درخواست پردازش شود

با سفارت یا کنسولگری سلطنتی تایلند در کشور خود تماس بگیرید

هنگامی که فرایند درخواست ویزای تایلند را شروع می‌کنید، اولین گام این است که با سفارت یا کنسولگری تایلند تماس بگیرید. به‌طورمعمول، باید به سفارت یا کنسولگری در کشور خود درخواست دهید. بااین‌حال، اگر نمایندگی تایلندی در کشور شما وجود ندارد، ممکن است مجبور شوید به سفارت یا کنسولگری تایلند که در یک کشور همسایه قرار دارد، بروید. شما باید با آن‌ها تماس بگیرید یا از وب‌سایت آن‌ها بازدید کنید تا با روش گرفتن وقت ملاقات (در صورت نیاز)، دربارۀ ساعت‌های کاری، روزهای کاری و روش ترجیحی پرداخت هزینه ویزا آشنا شوید. متأسفانه، هیچ روند یکسانی برای فرستادن درخواست ویزای تایلند برای همه اتباع وجود ندارد؛ زیرا به سفارت یا کنسولگری خاص در هر کشور وابسته است.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تایلند را جمع‌آوری کنید

مدارکی که باید هنگام درخواست ویزای تایلند بفرستید به هدف سفر شما بستگی دارد؛ اما در این مقاله به برخی از مدارک کلیدی اشاره شده است که حتماً برای اخذ ویزای تایلند باید آن‌ها را جمع‌آوری کنید.

ارائه درخواست ویزای تایلند

بسته به سفارت یا کنسولگری که از طریق آن درخواست می‌دهید، می‌توانید درخواست ویزا را با یکی از دو روش زیر بفرستید:

  • حضوری، در تاریخ قرار ملاقات شما
  • از طریق پست، در این صورت باید یک مبلغ پیش‌پرداخت به همراه نشانی خود با فرم درخواست بفرستید تا سفارت بتواند گذرنامۀ شما را همراه با ویزا به شما برگرداند. بعدازاین مرحله باید منتظر جواب ویزای تایلند باشید.

قیمت ویزای تایلند

قیمت ویزای تایلند بسته به عوامل مختلفی تغییر می‌کند که یکی از آن‌ها کشوری است که از آن درخواست می‌کنید. بااین‌حال، بر اساس یک برآورد، باید انتظار داشته باشید که بسته به ارز محلی بین ۳۰ تا ۵۰دلار برای ویزای توریستی و بین ۱۵۰ تا ۲۵۰دلار برای ویزای غیر مهاجرتی بپردازید.

جواب ویزای تایلند چقدر طول می‌کشد؟

زمان پردازش ویزای تایلند به این بستگی دارد که در کدام دفتر نمایندگی دیپلماتیک تایلند درخواست می‌دهید. برخی از آن‌ها ظرف دو روز کاری به آن رسیدگی می‌کنند، درحالی‌که پردازش و بررسی برای برخی دیگر ممکن است بیشتر طول بکشد. بااین‌حال، از زمانی که سفارت یا کنسولگری درخواست کامل شما را دریافت می‌کند، باید حدود ۵ تا ۱۰ روز کاری منتظر بمانید تا ویزای تایلند شما بررسی شود. به‌طورکلی دریافت جواب ویزای تایلند ممکن است حداکثر دوهفته طول بکشد.

اعتبار ویزای تایلند

مدت‌زمان اعتبار ویزای تایلند بر اساس نوع آن متفاوت است. ویزای تایلند را می‌توان برای مدت‌های زیر صادر کرد:

  • ویزای ترانزیت تایلند: تا سه ماه برای ویزای یک‌بار ورود. تا ۶ ماه برای ویزای چندبار ورود
  • ویزای توریستی تایلند: حداکثر تا سه ماه برای ویزای یک‌بار ورود. تا ۶ ماه برای ویزای چندبار ورود
  • ویزای غیرمهاجرتی تایلند: حداکثر تا سه ماه برای یک‌بار ورود. ویزای چندبار ورود نیز می‌تواند تا یک سال صادر شود اگر واجد شرایط هستید، می‌توانید مجوز اقامت یک‌ساله بگیرید

ویزای تایلند برای ایرانیان

ایرانیان برای ورود به این کشور نیاز به اخذ ویزای تایلند دارند. ایرانیان برای اخذ ویزای تایلند تنها کافی است ضمن جمع‌آوری مدارک موردنیاز، به سفارت تایلند در تهران بروند. در پروسه رفتن به سفارت تایلند لازم است تا مدارک را تحویل دهند، سپس در صورت نیاز مصاحبه شوند. پس از انجام این مرحله‌ها منتظر جواب ویزای تایلند باشند.

دلایل رایج ریجکت شدن ویزای تایلند

ریجکتی ویزای تایلند ممکن است زمانی اتفاق بیفتد که شما به‌درستی واجد شرایط بودن خود برای دریافت ویزای تایلند را ثابت نکنید. این مسئله بیشتر زمانی اتفاق می‌افتد که متقاضیان اطلاعات یا مدارک مهمی را ارائه نمی‌دهند. برخی از سفارت‌ها نیز ممکن است اگر فرمت صحیح بیمه سلامت را نداشته باشید درخواست ویزای شما و گواهی ورود را رد کنند؛ همچنین اگر قبلاً از دریافت ویزای ورود به یک کشور (سایر کشورها) رد شده‌اید یا اگر سابقه اقامت بیش از حد در کشوری را داشته باشید یا فعالیت‌هایی انجام داده‌اید که تحت شرایط یک دسته ویزا مجاز نیستند، ممکن است درخواست شما رد شود.

رفع ریجکتی ویزای تایلند

برای رفع ریجکتی ویزای تایلند بهتر است ابتدا دلیل اصلی ریجکت شدن ویزا را پیدا کنید، سپس دوباره خود را برای فرستادن درخواست و تکمیل مجدد اسناد و مدارک موردنیاز آماده کنید. بعد از فرستادن مجدد درخواست ویزای تایلند تنها کافی است منتظر جواب ویزای تایلند باشید.

فرم مشاوره ویزای تایلند

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند

جمع‌بندی و سوالات متداول

هزینه ویزای تایلند چقدر است؟

هزینه ویزای تایلند برای ویزای توریستی این کشور بین ۳۰ تا ۵۰دلار و غیرمهاجرتی تایلند مبلغی بین ۱۵۰ تا ۲۵۰دلار است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تایلند چیست؟

مدارک لازم برای دریافت ویزای تایلند شامل گذرنامۀ معتبر، فرم درخواست ویزای تایلند، دو عکس که اخیراً گرفته شده، اثبات وجوه مالی کافی برای پوشش مدت اقامت شما، مدارک اثبات هزینه ویزای تایلند که پرداخت شده و مدرک هتل یا اقامتگاه خصوصی می‌شود..

ویزای تایلند چقدر اعتبار دارد؟

اعتبار ویزای تایلند بسته به نوع ویزا متفاوت است. به‌طورکلی اعتبار ویزای تایلند حداقل سه ماه و حداکثر یک سال است.

گرفتن جواب ویزای تایلند چقدر طول می‌کشد؟

گرفتن جواب ویزای تایلند ۱۰ تا ۱۵ روز طول می‌کشد.