مهاجرت و اقامت

آمار مهاجرت از ایران در ۳۰ سال اخیر بیش از دو برابر شده است. از دلایل اصلی برای مهاجرت می‌توان به شرایط اقتصادی، کاهش آزادی‌های بنیادی و همچنین افت امیدواری اجتماعی اشاره کرد. این شرایط دست به دست هم داده‌اند تا شاهد مهاجرت عام باشیم. مهاجرت عام به معنی مهاجرت تمامی طبقات و اقشار جامعه بر اثر مشکلات فزاینده است.شاید در گذشته‌ بسیار دور که انسان‌ها زندگی بسیار ساده‌ای داشتند، کمتر کسی به فکر مهاجرت از یک شهر به شهر دیگر و زندگی در جایی به غیر از زادگاه خود بود؛ اما این روزها افراد زیادی در سراسر دنیا به دلایل مختلفی مانند تحصیل یا کار در کشوری بهتر اقدام به مهاجرت می‌کنند. شاید شما هم اخیرا به فکر مهاجرت از ایران افتاده باشید، طبیعی است که سوالات بی‌شماری درباره این موضوع در ذهنتان شکل گرفته باشد؛ برای مثال چگونه مهاجرت کنیم؟ شرایط مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور چیست؟ مهاجرت به خارج برای تحصیل چگونه است؟ در این مقاله قصد داریم به تمامی سوال‌های شما پاسخ دهیم و شما را با صفر تا صد مهاجرت به خارج از کشور آشنا کنیم.

فهرست مطالب

    مهاجرت چیست؟

    مهاجرت قدمت و تاریخچه‌ای به اندازه عمر انسان‌ها دارد و عبارت است از جابه‌جایی افراد از مکانی به مکان دیگر. این جابه‌جایی می‌تواند از یک شهر به شهر دیگر یا از کشوری به کشور دیگر صورت گیرد. مهاجرت می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود. مانند داشتن زندگی بهتر تحصیلات در کشور دیگر به دلیل مشکلات سیاسی شرایط کاری مناسب‌تر و زندگی در کشوری امن هر کشوری شرایط و قوانین مهاجرت خاص خود را دارد که قبل از عزیمت به آن کشور باید از این قوانین آگاهی کامل داشته باشید. همچنین باید از قبل خود را برای شرایط جدیدی که در انتظار شما است آماده کنید. برای مثال زبان آن کشور را بیاموزید و این نکته را در نظر بگیرید که در ابتدا ممکن است شرایط زندگی در کشور جدید برای شما سخت باشد و باید برای وفق دادن خود با اوضاع جدید تلاش زیادی کنید.

    آمار مهاجرت از ایران

    از سال ۱۹۹۰ تا سال ۲۰۲۰ مهاجرت از ایران رشد چشمگیری داشته است. که درصد زیادی از این مهاجران را دانشجویان تشکیل می‌دهند. بررسی نمودارهای مربوط به مهاجرت از ایران نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از جمعیت مهاجران را آقایان و نیمی از آن را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. طبیعتا تعداد افرادی که برای مهاجرات درخواست می‌دهند از تعداد مهاجران بیشتر است. به این دلیل که با درخواست اقامت برخی افراد از سوی کشورهای مقصد موافقت نمی‌شود. همچنین در سال‌های اخیر آمار اخذ مجوز اقامت موقت بسیار بیشتر از مجوز اقامت دائم بوده است. از سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ میلادی، ایرانی‌ها بیشتر به پنج کشور اروپایی سوئد، هلند، انگلیس، ایتالیا و آلمان مهاجرت کرده‌اند. البته کشور کانادا نیز یکی از کشورهای پرطرفدار بین ایرانی‌ها برای مهاجرت و گرفتن اقامت محسوب می‌شود.

    چگونه مهاجرت کنیم؟

    اولین و اساسی‌ترین سوال در زمینه مهاجرت این است که چگونه مهاجرت کنیم؟ قبل از هر چیزی شما باید دلیل مهاجرتتان را برای خود به صورت واضح و روشن مشخص کنید و پس از آن برای انجام مهاجرت برنامه‌ریزی کنید. راه‌های مهاجرت به خارج از کشور بسیار متنوع هستند و اینکه شما چگونه و از چه راهی مهاجرت کنید به هدف خودتان از مهاجرت و نیز شرایط کشوری که قصد دارید در آن زندگی کنید بستگی دارد. به طور کلی راه‌های مهاجرت از ایران شامل مهاجرت تحصیلی مهاجرت کاری مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری مهاجرت از طریق پناهندگی و مهاجرت از طریق ازدواج است. برای مشاوره مهاجرت به خارج از کشور و کسب اطلاعات بیشتر از نحوه مهاجرت به خارج از کشور شما می‌توانید به موسسات مهاجرت مراجعه کنید یا یک وکیل مهاجرت استخدام کنید.

    مهاجرت چیست؟

    شرایط مهاجرت به خارج از کشور

    شرایط مختلف و متعددی برای مهاجرت به خارج از کشور وجود دارد. دلیل این امر، راه‌های مختلف برای مهاجرت است. بالطبع برای مهاجرت تحصیلی، مواردی مانند داشتن مدرک تحصیلی با معدل مناسب و سطح بالای زبان جزء شروط اصلی هستند. برای مهاجرت به روش کاری نیز داشتن تخصص و سابقه کار اهمیت دارد. با این حال، برخی شرایط عمومی وجود دارند که برای انواع مهاجرت باید آن‌ها را رعایت کرد.

    ۱. داشتن برنامه و پشتکار

    مهاجرت کار ساده‌ای نیست و می‌تواند مسیری بسیار دشوار و پرپیچ‌وخم باشد. به همین دلیل، شما باید برنامه مشخصی برای آن داشته باشید. داشتن پشتکار، لازمه موفقیت در این مسیر است. قطعا از آغاز راه تا زمان رسیدن به آرامش نسبی در کشور مقصد، مشکلات مختلفی سر راه شما قرار خواهند گرفت.

    صرف تجربه زندگی بهتر یا رسیدن به موقعیت بهتر نمی‌تواند به‌عنوان هدف یا برنامه حساب شود. باید به طور دقیق بدانید چه مسیری را می‌خواهید پیگیری کنید. فراموش نکنید که تجربه افراد در یک مقصد نیز باهم متفاوت است. به همین دلیل، تنها رساندن خود به یک کشور اروپایی یا آمریکایی نمی‌تواند تضمینی برای زندگی بهتر برای شما باشد.

    ۲. برخورداری از بودجه کافی

    شرط مهم دیگر برای مهاجرت، داشتن بودجه کافی بر اساس روش انتخابی است. در اغلب روش‌ها، شما باید از تمکن مالی مناسب برای تامین هزینه‌های خود و خانواده در سال اول مهاجرت برخوردار باشید. برخی از روش‌های مهاجرتی مانند خود اشتغالی، سرمایه‌گذاری و ... نیز به سرمایه بیشتری نیاز دارند. چنانچه بودجه زیادی برای مهاجرت ندارید، بهتر است به دنبال روش‌های کم‌هزینه باشید.

    ۳. نداشتن سابقه کیفری

    داشتن سوء پیشینه یا سابقه کیفری می‌تواند یک مشکل بزرگ برای مهاجرت شما باشد. شرط اصلی پذیرفتن مهاجر در اغلب کشورها، نداشتن سابقه کیفری است.

    ۴. مهارت یا تخصص

    فراموش نکنید که شما می‌خواهید به‌عنوان یک مهاجر وارد کشور دیگری شوید. برای این منظور باید مهارت یا تخصص ویژه‌ای داشته باشید. بدون برخورداری از مهارت و تخصص، شانس موفقیت شما کاهش می‌یابد. این مسئله به‌ویژه برای مهاجرت کاری بسیار مهم است.

    ۵. مدرک زبان

    یکی دیگر از شرایط مهم برای مهاجرت از ایران داشتن مدرک زبان است. در روش‌هایی مانند روش تحصیلی، برای گرفتن پذیرش دانشگاهی باید مدرک زبان داشته باشید. البته در برخی از کشورها، امکان مهاجرت و گذراندن دوره زبان در آن دانشگاه وجود دارد. فراموش نکنید که بدون دانش زبان نمی‌توانید در جامعه مقصد به راحتی فعالیت یا کار کنید. بهتر است زبان را جدی بگیرید تا احتمال موفقیت شما بیشتر شود.

    ۶. داشتن کارت پایان خدمت

    مردان برای خروج از کشور باید کارت پایان خدمت داشته باشند. تنها در شرایط خاصی افراد می‌توانند بدون کارت پایان خدمت به‌صورت دانشجویی مهاجرت کنند. در دیگر روش‌ها، امکان مهاجرت بدون این کارت وجود ندارد.

    ۷. داشتن وکیل باتجربه

    وکیل مهاجرتی باتجربه و حرفه‌ای مسیر مهاجرتی شما را کوتاه‌تر و ساده‌تر می‌کند. او می‌تواند تمامی روش‌های قانونی برای رسیدن به موفقیت را برای شما تشریح کند. داشتن وکیل به‌خصوص در پرونده‌های مهاجرتی پیچیده، بسیار موثر است.

    راه های مهاجرت از ایران

    همان طور که گفتیم روش‌ های مهاجرت به خارج از کشور متنوع هستند و هر فردی با توجه به شرایط خود می‌تواند از یکی از راه های مهاجرت از ایران استفاده کند.

    انواع روش های مهاجرت به خارج از کشور عبارت است از:

    • مهاجرت تحصیلی
    • مهاجرت کاری
    • مهاجرت از طریق پناهندگی
    • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
    • مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی
    • مهاجرت از طریق ازدواج
    • مهاجرت از طریق دعوت نامه
    • مهاجرت از طریق تولد
    • مهاجرت از طریق همراه

    مهاجرت تحصیلی

    مهاجرت به خارج برای تحصیل مخصوص دانشجویان و به طور کلی افرادی است که به دنبال کشور مناسبی برای ادامه تحصیل هستند. مزیت این روش این است که تمام دانشجویان در همه مقاطع تحصیلی در صورت تمایل می‌توانند از این روش برای اخذ ویزای تحصیلی استفاده کنند و مجوز اقامت موقت در آن کشور را به دست آورند. شرایط مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور به کشور مقصد بستگی دارد و به عبارت دیگر شرایط مهاجرت تحصیلی در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است.

    برای مهاجرت تحصیلی شما می‌توانید از دو روش اقدام کنید.شما می‌توانید درخواست پذیرش خود را به یکی از دانشگاه‌های خارج از کشور ارسال کنید یا از راه به دست آوردن بورسیه تحصیلی اقدام کنید. در هر صورت شما باید تمامی مدارک لازم برای این کار را داشته باشید. برای مثال داشتن نامه پذیرش از دانشگاه مورد نظر، مدرک زبان، مدارک تحصیلی قبلی، مدارک هویتی، رزومه قبلی و ریز نمرات سال‌های تحصیلی قبل برای مهاجرت تحصیلی لازم است. اگر کسی به دنبال روشی برای مهاجرت به خارج بدون پول یا مهاجرت رایگان به خارج است می‌تواند روش مهاجرت تحصیلی و گرفتن بورسیه تحصیلی را امتحان کند.

    مهاجرت کاری

    یکی از راه‌های پرطرفدار برای دست‌یابی به اقامت خارج از کشور، مهاجرت کاری است. از آنجایی که هر فردی در دنیا در یک زمینه خاص توانایی و تخصص دارد، این روش برای همه افراد کاربرد دارد.بسیاری از افراد به منظور داشتن موقعیت شغلی بهتر یا کسب درآمد بالاتر به دنبال اقامت کاری در خارج از کشور هستند و به همین دلیل است که آمار مهاجرت از این روش به نسبت سایر روش‌ها بیشتر است. شما برای مهاجرت کاری به یک ویزای کاری احتیاج دارید. برای اخذ ویزای کاری شما باید مدرک معتبر زبان انگلیسی داشته باشد. به علاوه داشتن گواهی معتبری از سوابق کاری و علمی، گواهی اشتغال در شغل فعلی، مدارک تحصیلی مورد نیاز و نامه تمکن مالی برای اخذ ویزای کاری الزامی است. هر کشوری که صاحب صنایع پیشرفته‌تر و بخش خدماتی فعال‌تری باشد طبیعتا به نیروی کار بیشتری نیاز دارد و از مهاجرت نیروهای متخصص از کشورهای دیگر استقبال بیشتری می‌کند.

    البته بعضی از کشورها مانند آلمان و استرالیا دارای شرط سنی برای پذیرش نیروی کار هستند و برای مهاجرت کاری به بعضی از کشورها مانند آلمان، سوئد، ایتالیا و سوئیس علاوه بر زبان انگلیسی شما باید به زبان آن کشور نیز تسلط داشته باشید.

    مهاجرت از طریق پناهندگی

    بعضی از افراد مشکلاتی از قبیل مسائل سیاسی اجتماعی مذهبی در کشور خود دارند و نمی‌توانند با این شرایط کنار بیایند. به همین دلیل این افراد تحت عنوان پناهندگی به کشورهای دیگر مهاجرت می‌کنند. این طریقه مهاجرت از ایران نسبت به سایر روش‌ها ریسک بسیار بالاتری دارد. زیرا فرد مهاجر به نحوی از کشور خود فرار می‌کند. برای این روش قوانین مهاجرت کم و بیش صدق می‌کند. مثلا قانون جهانی کنوانسیون ۱۹۵۱ برای حمایت از حقوق پناهندگان طراحی شده است. اما با این حال پناهندگان باید ریسک از دست دادن اموال یا حتی جان خود را در نظر داشته باشند. یکی از بزرگترین خطراتی که در کمین چنین مهاجرانی است، خطر گرفتار شدن به دست قاچاقچیان انسان است. همچنین این افراد باید مدت نامعلومی را در اردوگاه‌هایی با شرایط نامطلوب سپری کنند و در انتظار دریافت گواهی موقت پناهندگی بمانند.

    مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

    این روش مهاجرت به نوعی اخذ اقامت از طریق تمکن مالی محسوب می‌شود. زیرا تنها کسانی می‌توانند از این روش استفاده کنند که سرمایه زیادی داشته باشند و بخواهند کسب و کار یا شرکت خود را در کشور دیگری توسعه دهند و دست به کارآفرینی بزنند. در نتیجه افراد باید حتما بودجه کافی برای این کار را در اختیار داشته باشند. سرمایه گذاری در یک کشور تنها به تاسیس یک شرکت محدود نمی‌شود بلکه خرید ملک هم یکی از روش‌های مهاجرت از طریق سرمایه ‌گذاری است.

    مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی

    مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی

    هر کشوری تمایل دارد شرایط اقتصادی خود را ارتقا دهد. از این رو اکثر کشورها از مهاجرانی که کارآفرین‌های موفقی هستند استقبال می‌کنند. در اولین قدم کشور مورد نظر برای دعوت از فرد کارآفرین ویزای استارتاپی صادر می‌کند تا فرد مهاجر با سرمایه خود یک فعالیت اقتصادی موثر را در کشور مقصد شروع کند. کشورهایی مانند انگلیس، دانمارک، استرالیا، کانادا و آلمان بهترین شرایط را برای مهاجرت از طریق استارتاپ دارند و افراد مستعد می‌توانند در این کشورها اقدام به اخذ اقامت با ثبت شرکت کنند.

    مهاجرت از طریق ازدواج

    اخذ اقامت از طریق ازدواج به این معنی است که فرد مهاجر با شخصی که تابعیت یک کشور را دارد ازدواج کند و از این راه به ویزای مهاجرتی و اقامت دائم دست یابد. قوانین مهاجرت از طریق ازدواج در کشورهای مختلف با یکدیگر تفاوت‌هایی دارد. برای مثال اگر قصد ازدواج با شخصی را دارید که تابعیت یکی از کشورهای اروپایی را دارد باید حتما شرایط مالی مناسب و کسب و کار معتبری داشته باشید و بتوانید شرایط زندگی خوبی برای شریک زندگی‌تان فراهم کنید.

    مهاجرت از طریق دعوت نامه

    یکی از انواع مهاجرت به خارج از کشور مهاجرت از طریق دعوت نامه است. دعوت نامه می‌تواند از سوی خویشاوندانی که در یک کشور اقامت دارند برای بستگان خود جهت اخذ اقامت موقت یا دائم در آن کشور ارسال شود. فردی که دعوت نامه از سمت او ارسال می‌شود تعهد دارد که هر گونه خطا و قانون شکنی از سمت فرد دعوت شونده را به عهده بگیرد. گاهی دعوت نامه‌ ها از سمت سازمان‌ها یا شرکت‌هایی به منظور بازدید یا شرکت در همایش ارسال می‌شود که از این دعوت نامه‌ها می‌توان به دعوت نامه‌های تجاری پزشکی توریستی و کاری اشاره کرد.

    مهاجرت از طریق تولد

    یکی از روش‌های محبوب برای اخذ اقامت خانوادگی در یک کشور مهاجرت از طریق تولد است. این موضوع به این معنا است که اگر کودکی در یک کشور خارجی متولد شود دارای حق شهروندی برای آن کشور خواهد بود. مزیت‌های این روش تنها شامل خود آن کودک نمی‌شود بلکه پدر و مادر چنین کودکانی می‌توانند برای اخذ اقامت در آن کشور و گرفتن حق شهروندی اقدام کنند. البته این کار به همین سادگی نیست و لازم است مراحل قانونی برای آن طی شود. دو کشور محبوب برای مهاجرت از طریق تولد کشورهای کانادا و امریکا هستند.

    مهاجرت از طریق همراه

    گاهی افرادی که برای ادامه تحصیل به یک کشور دیگر مهاجرت می‌کنند تمایل دارند که اعضای خانواده را نیز به همراه خود به آن کشور ببرند. برای مثال والدینی که فرزند آنها ویزای تحصیلی برای مهاجرت به یک کشور خارجی را دارد می‌توانند ویزای همراه دریافت کنند. دانشجویان متاهل یا افرادی متاهلی که ویزای کاری دارند می‌توانند برای همسر و فرزندان خود ویزای همراه دریافت کنند و خانواده‌شان را همراه خود به کشور مورد نظر ببرند. دریافت ویزای همراه قوانین مخصوص به خود را دارد همچنین ویزای دانشجویی و ویزای همراه شامل مدت زمان محدود و مشخصی هستند و این مدت زمان برای ویزای همراه و ویزای دانشجویان یا دانش‌آموزان متفاوت است.

    مهاجرت از ایران بدون پول

    بسیاری از افراد می‌پرسند که آیا می‌توان بدون پول مهاجرت کرد؟ پاسخ این سوال به طور قطع منفی است. هیچ راهی وجود ندارد که بتوان بدون پول مهاجرت کرد. البته راه‌های کم‌هزینه برای مهاجرت وجود دارند.

    به‌عنوان مثال کسانی که بتوانند پیشنهاد کاری از کارفرمایی در کشور دیگر بگیرند، می‌توانند با هزینه اندک مهاجرت کنند. کسانی که سابقه تحصیلی درخشانی دارند نیز می‌توانند در صورت دریافت بورسیه، با هزینه بسیار پایین کشور را ترک کنند. یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توان از طریق آن بدون صرف هزینه مهاجرت کرد، ازدواج است. در این صورت، باید متقاضی با یک شهروند کشور دیگر ازدواج کند.

    بهترین راه مهاجرت از ایران

    همان طور که می‌دانید روش‌های مهاجرتی بسیار متنوع هستند. که در این مقاله هم به رایج‌ترین راه‌های مهاجرت اشاره کردیم. همچنین گفته شد که این بستگی به شرایط خودتان دارد که کدام روش مهاجرتی را مناسب شرایط و موقعیت خود بدانید. برای مثال برای دانشجویان بهترین راه مهاجرت، مهاجرت تحصیلی است. اما به طور کلی طبق آمار اخیر اولین و بالاترین آمار مهاجرت به روش مهاجرت کاری مربوط می‌شود. یعنی درصد بالایی از مهاجران علاقه دارند از این روش برای اخذ اقامت موقت یا دائمی استفاده کنند و درصد رضایت مهاجران در این روش بالاتر از سایر روش‌های مهاجرتی است. بعد از مهاجرت کاری، مهاجرت به خارج برای تحصیل در رتبه دوم قرار دارد و سایر روش‌های مهاجرتی که در این مقاله ذکر شدند در رتبه‌های بعدی از نظر محبوبیت قرار می‌گیرند.

    بهترین کشورها برای مهاجرت کدامند؟

    بهترین کشورها برای مهاجرت کدامند؟

    برای معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت باید معیارهای خاصی را مد نظر قرار داد. مهم‌ترین معیار در این زمینه، امکان مهاجرت و دریافت اقامت آن کشور است. برخی کشورها شاید موقعیت بسیار مناسبی داشته باشند، اما به راحتی نتوان به آن‌ها مهاجرت کرد.

    معیار دیگر در این زمینه، ثبات اقتصادی و سطح کیفی مناسب زندگی در آن‌ها است. مهاجرت به برخی کشورها می‌تواند به‌سادگی انجام شود، اما تضمینی برای زندگی خوب در آن‌ها وجود ندارد. یکی از انگیزه‌های اصلی برای مهاجرت به خارج بالا رفتن سطح زندگی است.

    بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

    افراد زیادی به دنبال تحصیل در دانشگاه‌های معتبر جهان و مهاجرت دانشجویی هستند. برخی کشورها به دلیل برخورداری از بهترین دانشگاه‌ها و همچنین شرایط مساعد تحصیلی، همواره مورد استقبال دانشجویان قرار می‌گیرند.

    ۱. ایالات‌متحده

    برای چندین دهه، ایالات‌متحده محبوب‌ترین مقصد تحصیل در خارج از کشور برای دانشجویان در سراسر جهان بوده است. آمریکا با بیش از پنج هزار دانشگاه و کالج، خانه موسسات معتبری است که به طور مداوم در صدر رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهانی هستند.

    ایالات متحده چیزهای زیادی برای ارائه به دانشجویان دارد. دانشجویان می‌توانند از بین برنامه‌ها و رشته‌های مختلف دانشگاهی، تخصص مورد علاقه خود را انتخاب کنند؛ فرقی نمی‌کند بخواهید در رشته مهندسی یا علوم کامپیوتر تحصیل کنید یا مدیریت بازرگانی و موسیقی.

    به غیر از موارد مربوط به دانشگاه، دانشجویان در آمریکا می‌توانند از سبک زندگی منحصر به فرد در این کشور و همچنین طبیعت آن لذت ببرند. به آمریکا "سرزمین فرصت‌ها" گفته می‌شود و فرصت‌های شغلی زیادی برای بعد از فارغ‌التحصیلی در این کشور وجود دارد. بهترین دانشگاه‌های آمریکا در رتبه‌بندی‌های جهانی عبارت‌اند از:

    • دانشگاه ‌هاروارد
    • موسسه فناوری ماساچوست (MIT)
    • دانشگاه استنفورد

    ۲. انگلیس

    انگلیس به دلیل سیستم آموزشی مناسب، تنوع فرهنگی غنی و شهرت علمی جهانی (با چهار دانشگاه در۲۰ رتبه برتر جهانی) انتخاب برتر برای دانشجویان خارجی است. با داشتن بسیاری از دانشگاه‌ها و موسسات معتبر، انگلیس دوره‌ها و مدارک باکیفیتی را در رشته‌های مختلف ارائه می‌دهد. محبوب‌ترین رشته‌ها در دانشگاه‌های این کشور شامل حسابداری، امور مالی، روانشناسی، پرستاری، علوم ورزشی و انیمیشن هستند.

    کشور انگلیس دارای تاریخ غنی در زمینه آموزش عالی است و بسیاری از قدیمی‌ترین و تحسین‌برانگیزترین دانشگاه‌های جهان در این کشور واقع شده‌اند. برای مثال، دانشگاه آکسفورد بیش از ۹۰۰ سال قدمت دارد. البته به غیر از دانشگاه‌های در سطح جهانی، چیزهای بیشتری فراتر از آموزش باکیفیت نیز برای تجربه در انگلیس وجود دارد. برخی از برترین دانشگاه‌های انگلیس عبارت‌اند از:

    • دانشگاه آکسفورد
    • دانشگاه کمبریج
    • دانشگاه کالج لندن

    ۳. کانادا

    کانادا، سرزمینی است که به خاطر شگفتی‌های طبیعی، فرهنگ‌های متنوع و شربت افرا شهرت دارد. این کشور به‌عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای دانشجویان نیز شناخته شده است. به دلیل داشتن سیستم آموزش عالی فوق‌العاده، هر ساله دانشجویان از سراسر جهان برای تحصیل به کانادا سفر می‌کنند. بسیاری از دانشگاه‌های کانادا از جمله دانشگاه تورنتو، دانشگاه مک گیل و دانشگاه بریتیش کلمبیا در رتبه‌بندی‌های جهانی حضور دارند.

    کانادا کشوری دوزبانه است که مردم آن به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی صحبت می‌کنند. دانشجویان نیز می‌توانند دوره‌های تحصیلی خود را به این دو زبان بگذرانند. سیاست‌های دولت کانادا، مانند برنامه اجازه کار پس از فارغ‌التحصیلی (PGWPP) به دانشجویان کمک می‌کند تا پس از اتمام تحصیلات خود، جذب بازار کار شوند. برخی از بهترین دانشگاه‌های کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

    • دانشگاه تورنتو
    • دانشگاه بریتیش کلمبیا
    • دانشگاه مک گیل

    ۴. استرالیا

    دانشگاه‌های استرالیا به دلیل آموزش سطح بالای خود شهرت دارند. در دانشگاه‌های این کشور، طیف گسترده‌ای از دوره‌های پیشرفته و فرصت‌های تحقیقاتی در رشته‌های مختلف ارائه می‌شود. محققان دانشگاه ملی استرالیا اکتشافات زیادی از جمله سیاه‌چاله با سریع‌ترین رشد، کشف «دنیای گمشده» از موجودات باستانی و قدیمی‌ترین رنگ‌های جهان داشته‌اند.

    مناظر طبیعی خیره‌کننده استرالیا، شهرهای پر جنب‌وجوش و سبک زندگی آرام آن، فرصت‌های متعددی را برای کاوش و ماجراجویی دانشجویان فراهم می‌کند.

    علاوه بر سواحل طلایی و آفتاب همیشگی، دانشجویان به سمت دانشگاه‌ها و کالج‌های عالی کشور جذب می‌شوند. در استرالیا، تحصیل در هر موضوعی که فکرش را بکنید، امکان‌پذیر است. استرالیا بالاترین درصد دانشجویان خارجی نسبت به دانشجویان داخلی را دارد. هزینه‌های تحصیل در استرالیا نیز از بیشتر کشورهای انگلیسی‌زبان، کمتر است.

    تمامی موارد ذکرشده باعث می‌شوند استرالیا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت از ایران برای تحصیل باشد. برخی از برترین دانشگاه‌های این کشور عبارت‌اند از:

    • دانشگاه ملبورن
    • دانشگاه سیدنی
    • دانشگاه کوئینزلند

    ۵. فرانسه

    یکی دیگر از کشورهای برتر جهان برای تحصیل، فرانسه است. هزینه‌های تحصیلی مقرون‌به‌صرفه، بورسیه‌ها و فرصت‌های متعدد برای دانشجویان، جذابیت این کشور را افزایش می‌دهند. برای مثال، بورسیه اراسموس موندوس، هزینه‌های تحصیل و زندگی در فرانسه را به طور کامل پوشش می‌دهد.

    فرانسه دارای برخی از بهترین دانشگاه‌ها و موسسات جهان است که برنامه‌ها و رشته‌های مختلفی را ارائه می‌دهند. تعهد این کشور به تحقیق و نوآوری باعث افزایش بیشتر تجربه دانشگاهی می‌شود. از دانشگاه معتبر فرانسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • دانشگاه سوربن
    • دانشگاه پاریس
    • دانشگاه پاریس ساکلی

    ۶. روسیه

    شاید تعجب کنید، اما روسیه نیز یکی از کشورهای برتر جهان برای مهاجرت به خارج برای تحصیل است. دانشگاه‌های روسیه به لطف برنامه‌های پیشرو در علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (STEM) به سرعت در حال ارتقای رتبه‌های جهانی خود هستند.

    دانشگاه دولتی لومونوسوف مسکو (MSU) رتبه ۷۵ در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهانی QS در سال ۲۰۲۳ را دارد. در این دانشگاه، رشته‌هایی مانند مدیریت بازرگانی، علوم زیستی و پزشکی و مردم‌شناسی ارائه می‌شوند.

    تحصیل در روسیه همچنین به شما این امکان را می‌دهد که در یک محیط آکادمیک غوطه‌ور شوید. در روسیه بیش از نیمی از مردم کشور مدرک دانشگاهی دارند. یکی دیگر از مزایای مهم تحصیل در روسیه، فرصت‌های بورسیه موجود است. هر ساله دولت روسیه هزاران بورسیه تحصیلی به دانشجویان خارجی اعطا می‌کند. این طرح، محبوبیت تحصیل در این کشور را به شدت افزایش داده است.

    شهریه‌های نسبتا پایین و هزینه‌های زندگی مناسب، روسیه را به مقصدی جذاب برای دانشجویانی که به دنبال تحصیل با کیفیت هستند، تبدیل کرده‌اند. دانشگاه‌های زیر بهترین دانشگاه‌های روسیه برای دانشجویان خارجی محسوب می‌شوند:

    • دانشگاه دولتی لومونوسوف مسکو
    • موسسه فیزیک و فناوری مسکو
    • دانشگاه ملی تحقیقات هسته‌ای MEPhI

    ۷. آلمان

    آلمان یک مقصد بی‌رقیب برای دانشجویانی است که به دنبال تحصیلات عالی در محیطی متنوع و پویا هستند. این کشور که به دلیل برتری آکادمیک خود شهرت دارد، مجموعه گسترده‌ای از دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی در سطح جهانی را با تحصیلات رایگان یا مقرون‌به‌صرفه ارائه می‌دهد.

    در آلمان، دانشگاه‌ها به طور منظم جوایزی را در زمینه تدریس و تحقیق دریافت می‌کنند؛ بنابراین مطمئنا تجربه آموزشی پرباری را خواهید داشت. تاکید موسسات آموزشی کشور بر نوآوری و تحقیقات پیشرفته، یادگیری را تقویت می‌کند و فرصت‌هایی را برای تجربه عملی و رشد حرفه‌ای فراهم می‌کند.

    تعهد آلمان به آموزش باکیفیت، فرهنگ متنوع و چشم‌اندازهای شغلی، آن را به یک انتخاب عالی برای دانشجویان خارجی تبدیل کرده است. اگر به دنبال تحصیل در آلمان هستید، این دانشگاه‌ها را در نظر بگیرید:

    • دانشگاه فنی مونیخ
    • LMU مونیخ
    • دانشگاه ‌هایدلبرگ

    ۸. ژاپن

    ژاپن میزبان دانشگاه‌هایی است که به طور مداوم در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار دارند و به دانشجویان خود آموزش باکیفیتی ارائه می‌کنند. تاکید جامعه ژاپن بر نظم، احترام و مهمان‌نوازی فضای امن و حمایتی را برای دانشجویان خارجی ایجاد می‌کند.

    ژاپن برخی از بالاترین استانداردهای آموزشی جهان را دارد و دانشگاه‌های آن به دلیل برنامه‌های عالی خود مشهور هستند. افزایش تعداد برنامه‌های آموزش انگلیسی و هزینه‌های پایین شهریه و هزینه‌های زندگی در این کشور، محبوبیت جهانی ژاپن را افزایش داده است.

    گذشته از دانشگاه‌ها، فرهنگ متمایز، غذاهای فوق‌العاده و زیبایی طبیعی شگفت‌انگیز ژاپن، آن را به مکانی فوق‌العاده برای رشد شخصی و غنی‌سازی فرهنگی تبدیل کرده است. برخی از بهترین دانشگاه‌های این کشور عبارت‌اند از:

    • دانشگاه توکیو
    • دانشگاه کیوتو
    • دانشگاه اوزاکا

    ۹. اسپانیا

    اسپانیا کشوری ایده‌آل برای مهاجرت از ایران به منظور ادامه تحصیل است. این کشور برتری آکادمیک، فرهنگ فوق‌العاده و سبک زندگی پر جنب‌وجوشی را ارائه می‌دهد. دانشگاه‌های اسپانیا طیف متنوعی از رشته‌ها را به دانشجویان آموزش می‌دهند. اسپانیا پر از دانشگاه‌ها و کالج‌های معتبر است که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

    • دانشگاه بارسلونا
    • دانشگاه خودمختار بارسلون
    • دانشگاه پمپئو فابرا

    بهترین کشورها برای مهاجرت و اقامت تحصیلی

    بهترین کشورها برای مهاجرت کاری

    شاید شما جزء آن دسته از افراد ماهر و متخصصی هستید که قصد دارید از طریق کار مهاجرت کنید. در این بخش، برخی از برترین کشورها برای مهاجرت کاری را باهم مرور می‌کنیم.

    ۱. آلمان

    • کارفرمایان اصلی: فولکس واگن، بوش، آلیانز، دایملر، زیمنس و دویچه تلکام.
    • شهرهای بزرگ برای فرصت‌های شغلی در آلمان: برلین، مونیخ، بن، دوسلدورف و هامبورگ با نرخ اشتغال ۷۷/۳۰ درصد فرصت‌های شغلی خوبی برای خارجی‌ها دارند.
    • میانگین حقوق: ۴۲۵۸ دلار در ماه
    • مدت ویزای کاری: چهار سال

    ممکن است با شهرت آلمان به‌عنوان یک مقصد مناسب برای تحصیل آشنا باشید، اما می‌دانستید که این کشور یکی از بهترین‌ها برای مهاجرت کاری است؟ هر ساله آلمان هزاران ویزای کار را به افراد ماهر اعطا می‌کند تا بتوانند جذب بازار کار قدرتمند این کشور شوند. برخی از مشاغل پرتقاضا در آلمان عبارت‌اند از: علوم کامپیوتر، مهندسی مکانیک، عمران، الکترونیک، بهداشت و درمان و مدیریت بازرگانی.

    از مزایای کار در آلمان می‌توان به تعادل عالی بین کار و زندگی، مراقبت‌های بهداشتی مقرون‌به‌صرفه، آموزش و استانداردهای خوب زندگی اشاره کرد. یکی از راه‌های منحصر به فرد برای یافتن شغل در آلمان، برنامه ویزای جستجوی کار است. این ویزا به شما اجازه می‌دهد به مدت شش ماه به آلمان بروید تا بر اساس مهارت‌های خود شغل مناسبی پیدا کنید. این کشور همچنین دارای نرخ پایین جرم و جنایت است و در رتبه شانزدهم شاخص شادی در جهان قرار دارد.

    ۲. کره جنوبی

    • کارفرمایان اصلی: سامسونگ، هیوندای، ال‌جی الکترونیکس، کوپانگ، پوسکو و کیا.
    • شهرهای اصلی برای فرصت‌های شغلی در کره جنوبی: سئول، بوسان، اینچئون و دایگو از بهترین شهرهای کره برای یافتن شغل و کشف فرصت‌های مختلف در کره هستند و نرخ اشتغال در آن‌ها ۶۲/۲ درصد است.
    • میانگین حقوق: ۲۳۰۳ دلار در ماه
    • مدت ویزای کاری: ۱۲ ماه

    در حال حاضر، کره جنوبی یکی از بهترین بازارهای کار در جهان را دارد. این کشور با داشتن یک اقتصاد بزرگ و قدرتمند، سالانه بسیاری از جویندگان کار را به خود جذب می‌کند. بسیاری از خارجی‌ها برای مشاغل آموزش زبان انگلیسی در کره درخواست می‌دهند؛ زیرا تقاضا برای معلمان انگلیسی در این کشور همیشه بالا بوده است.

    در کره، شرکت‌های چندملیتی زیادی وجود دارند که به دنبال استعدادها در صنعت فناوری اطلاعات و تولید هستند. گذشته از این، بهداشت، علم و پژوهش نیز برای استعدادهای خارجی ارزش قائل هستند.

    مشاغل در کره دارای مزایای عمده‌ای هستند. شرکت‌های کره‌ای از اقامت، وعده‌های غذایی رایگان، بازپرداخت هزینه سفر و مرخصی حمایت می‌کنند. فرهنگ غنی این کشور به‌خوبی با مدرنیته ترکیب می‌شود و این کشور را به یکی از بهترین کشورها برای کار در خارج از کشور تبدیل می‌کند.

    مزیت دیگر کار در کره جنوبی، نرخ پایین آمار جرم و جنایت است. کره جنوبی در میان ۱۴۶کشور جهان، رتبه ۵۹ را از نظر شادی و رضایت از زندگی دارد.

    ۳. فرانسه

    • کارفرمایان اصلی: هرمس، لورئال، تالس، مورکس، اورنج و مایکروسافت.
    • شهرهای بزرگ برای فرصت‌های شغلی در فرانسه: پاریس، نانت، لیون، مارسی و تولوز برخی از مراکز اشتغال در فرانسه هستند که نرخ اشتغال در آن‌ها ۶۷/۳ درصد است.
    • میانگین حقوق: ۲۵۰۶ دلار در ماه
    • مدت ویزای کاری: ۱۲ ماه

    اگر به مهاجرت از ایران از طریق کار فکر میکنید، فرانسه یکی از بهترین گزینه‌ها است. فرانسه به‌عنوان یکی از کشورهای مناسب از نظر تعادل بین کار و زندگی شناخته شده است. یک بخش بسیار جذاب در مورد کار در فرانسه، داشتن یک استراحت دو ساعته برای ناهار و یک تعطیلات یک ماهه در ماه آگوست است.

    فرانسه بازار کار بسیار رقابتی با مشاغل پرتقاضا برای تحلیلگران داده، توسعه‌دهندگان وب فرانت‌اند، تکنسین‌های فناوری اطلاعات، پرستاران، معلمان و بسیاری دیگر است. علاوه بر این، برخی از مشاغل با سریع‌ترین رشد، مانند فروش و بازاریابی، بازار فرانسه را در دست گرفته‌اند.

    کشور فرانسه دارای نرخ جرم و جنایت ۱/۸۶ درصد است و در شاخص شادی، در رتبه ۲۰ جهان قرار دارد؛ چیزی که آن را به یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری تبدیل می‌کند.

    ۴. کانادا

    • کارفرمایان اصلی: گوگل، اسکوشیابانک، KPMG، P&H Farming و Enbridge.
    • شهرهای اصلی برای فرصت‌های شغلی در کانادا: تورنتو، ونکوور، اتاوا و مونترال نقاط اصلی اشتغال در کانادا هستند که نرخ اشتغال در آن‌ها ۶۲/۴۰٪ است.
    • میانگین حقوق: ۲۸۵۵۱ دلار در سال
    • مدت ویزای کاری: ۵ سال

    جای تعجب نیست که کانادا در لیست بهترین کشورها برای کار در خارج از کشور قرار دارد، زیرا دلایل مختلفی برای این امر دیده می‌شود. دولت کانادا همیشه آغوش خود را برای مهاجران باز کرده و رفاه نیروی کار خارجی را با برنامه‌های مختلف مانند برنامه‌های IMP و مجوز کار دو ساله در نظر داشته است.

    عوامل دیگری مانند هزینه زندگی، حقوق بالا، دامنه پس‌انداز بیشتر و تعادل بین کار و زندگی، کانادا را به مکانی رضایت‌بخش برای جویندگان کار تبدیل می‌کنند. درصورتی‌که در زمینه توسعه وب، تجارت، مراقبت‌های درمانی، مهندسی و مدیریت کسب و کار تخصص داشته باشید، شانس بیشتری برای یافتن شغل در کانادا دارید. این شهر به دلیل نرخ پایین جرم و جنایت، در رتبه سیزدهم شاخص شادی در جهان قرار گرفته است.

    ۵. هلند

    • کارفرمایان اصلی: فیلیپس، ASML، Bunq، Mollie، ING و Unilever.
    • شهرهای بزرگ برای فرصت‌های شغلی در هلند: آمستردام، روتردام و لاهه سه مکان اصلی برای یافتن فرصت‌های شغلی با نرخ اشتغال ۸۲/۲۰٪ هستند.
    • میانگین حقوق: ۳۵۷۰ دلار در ماه
    • مدت ویزای کار: سه سال

    هلند با ایجاد امنیت شغلی، شرایط کاری مناسب و گزینه‌های شغلی متنوع به یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت از ایران برای کار تبدیل شده است. این کشور یکی از بهترین کشورهای جهان برای کار در زمینه تجارت به شمار می‌رود و بازار هلند، سرمایه اولیه اروپا است. بنابراین، اگر ایده‌های نوآورانه و روحیه کارآفرینی دارید، هلند می‌تواند مرکز تجاری بعدی شما باشد. علاوه بر این، حوزه‌های کاری مهم دیگری مانند فناوری اطلاعات، مد، رسانه، فناوری آب، هوش مصنوعی و صنایع شیمیایی نیز در هلند وجود دارند.

    ۶. امارات

    • کارفرمایان عمده: Chalhoub Group، Atkins، Nestle، Azadea Group،Al Tayer Group و Gulf Marketing Group.
    • شهرهای اصلی برای فرصت‌های شغلی در امارات: ابوظبی، دبی و شارجه با نرخ اشتغال ۹۳% از جمله شهرهایی هستند که کارمندان می‌توانند فرصت‌های بزرگ را در آن‌ها شکار کنند.
    • میانگین حقوق: ۳/۱۳۰ دلار در ماه
    • مدت ویزای کار: سه سال

    امارات یکی از بهترین کشورها برای کار در خاورمیانه است. این غول خلیج‌فارس در طی این سال‌ها، در حال گسترش و رشد مداوم است و باعث ایجاد فرصت‌های شغلی برای افرادی شده است که به دنبال کار هستند. امارات متحده عربی چندین مزیت مانند حقوق معاف از مالیات، قرار گرفتن در معرض بازار بین‌المللی و دستمزدهای بالا را ارائه می‌دهد.

    در حال حاضر، امارات متحده عربی به دنبال استعدادهایی در بخش مهمان‌نوازی، بازاریابی دیجیتال، املاک و مستغلات، مراقبت‌های بهداشتی، مهندسی نفت و آموزش است. تقاضای زیاد برای چنین متخصصانی هر سال در حال افزایش است و مزایای بیشتری برای جذب افراد در این کشور وجود دارد.

    امارات دارای نرخ جرم و جنایت بسیار پایینی است و در رتبه یازدهم شاخص شادی جهان قرار دارد؛ امری که آن را به یکی از بهترین مکان‌ها برای کار در خارج از کشور تبدیل می‌کند.

    ۷. استرالیا

    • کارفرمایان اصلی: گوگل، آمازون، Accenture، IBM، Oracle، MYOB و Atlassian.
    • شهرهای مهم برای فرصت‌های شغلی در استرالیا: سیدنی، ملبورن، بریزبن و پرث شهرهای اصلی استرالیا هستند که تعداد زیادی فرصت شغلی خالی دارند و نرخ اشتغال در آن‌ها ۶۶/۸٪ است.
    • میانگین حقوق: ۵۷۴۶۰ دلار در سال
    • مدت ویزای کاری: پنج سال

    استرالیا یکی از سریع‌ترین اقتصادهای در حال رشد در جهان با نرخ اشتغال بسیار بالا است و یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری به شمار می‌رود. کشور استرالیا هر سال رکوردهای جدیدی را در زمینه صدور ویزای کاری جهت افزایش فرصت‌های شغلی بهتر برای خارجی‌ها به ثبت می‌رساند. اکثر مردم مایل به اقامت در استرالیا هستند؛ زیرا شرکت‌های این کشور دائما به دنبال استعدادهای جدید هستند. به همین دلیل، روند مهاجرت به استرالیا همواره رو به رشد است.

    کارفرمایان استرالیایی نیز با کمبود نیروی کار مواجه هستند. این امر باعث شده است آن‌ها به فکر جذب استعدادهای جهانی باشند. برخی از زمینه‌های برجسته مانند فناوری اطلاعات، امنیت سایبری و مدیریت پروژه در استرالیا وجود دارند که افراد متخصص به راحتی در آنها استخدام می‌شوند.

    استرالیا به دلیل نرخ پایین جرم و جنایت، در رتبه بالای شاخص شادی در رتبه دوازدهم قرار دارد. جای تعجب نیست که استرالیا یکی از بهترین کشورها برای کار در خارج از کشور است.

    ۸. دانمارک

    • کارفرمایان اصلی: Novo Nordisk، Moller Maersk، Carlsberg Group، EY، Microsoft و Accenture.
    • شهرهای بزرگ برای فرصت‌های شغلی در دانمارک: کپنهاگ، اودنسه و آرهوس شهرهای اصلی برای فرصت‌های شغلی در دانمارک هستند که نرخ اشتغال در آن‌ها ۶۸/۴ درصد است.
    • میانگین حقوق: ۶۵۰۰ دلار در ماه (قبل از کسر مالیات)

    در نهایت، آخرین کشوری که در صدر فهرست بهترین کشورها برای مهاجرت کاری قرار دارد، دانمارک است. دانمارک از نظر فرصت‌های شغلی برای کارکنان خارجی در حال رشد است. این کشور نرخ بیکاری پایینی دارد، چندین شرکت جهانی در بازار آن سرمایه‌گذاری کرده‌اند و بازار کار انعطاف‌پذیر و امنیت شغلی مناسبی برای کارکنان دارد. به همین دلیل، بسیاری از جویندگان کار علاقه‌مند به حضور در این کشور هستند.

    برخلاف کشورهایی مانند ژاپن، دانمارک محیط کاری رسمی و سخت‌گیرانه‌ای ندارد. کار در دانمارک متعادل‌تر و آرام‌تر است. در نهایت، این کشور از نظر فرهنگ، آب و هوا، هزینه‌های پایین زندگی و نرخ پایین جرم و جنایت، زبانزد است و رتبه دوم را در شاخص شادی در جهان دارد.

    اگر شما در زمینه‌های IT، امور مالی، مهندسی، مهمان‌نوازی، علوم زیستی و تدارکات فعالیت دارید، پس فرصت‌های زیادی در دانمارک دارید.

    بهترین کشورها برای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

    برخی کشورها به سرمایه‌گذاران امکان دریافت اقامت خود را می‌دهند. یعنی شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری، برای مدتی اقامت آن کشور را دریافت کنید و در صورت حفظ شرایط، اقامت را تمدید کنید. برخی کشورها نیز به سرمایه‌گذاران امکان دریافت پاسپورت و تابعیت خود را می‌دهند. در این بخش می‌خواهیم کشورهایی که بهترین برنامه‌های سرمایه‌گذاری برای مهاجرت از ایران را دارند، معرفی کنیم.

    ۱. مالت

    برنامه شهروندی مالت یکی از برنامه‌های محبوب ویزای سرمایه‌گذار است که سالانه ده‌ها سرمایه‌گذار را جذب می‌کند. پاسپورت مالت به‌عنوان یک کشور امن و باثبات اتحادیه اروپا بسیار قدرتمند است و در بین گذرنامه‌های برتر جهان از نظر آزادی سفر، رتبه ششم را دارد. با پاسپورت کشور مالت می‌توانید به ۱۸۷ کشور جهان سفر کنید.

    با طرح ویزای سرمایه‌گذار مالت، سرمایه‌گذاران واجد شرایط می‌توانند در کمتر از یک سال، شهروندی این کشور را دریافت کنند. گذرنامه اتحادیه اروپا که سرمایه‌گذاران مهاجر می‌توانند دریافت کنند، سفر بدون مرز در منطقه شنگن اروپا را تسهیل می‌کند.

    ۲. سنت لوسیا

    برنامه ویزای سرمایه‌گذاری سنت لوسیا یک گزینه مطلوب برای سرمایه‌گذارانی است که مایل به دریافت پاسپورت با رتبه بالا در یک دوره کوتاه شش ماهه هستند. سنت لوسیا یک مسیر سریع و دقیق برای شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری خارجی ارائه می‌دهد. کمترین میزان سرمایه‌گذاری اهدایی ۱۰۰ هزار دلار به صندوق اقتصاد ملی (NEF) است.

    مهاجرت سرمایه‌گذاری را می‌توان با خرید املاک و مستغلات از پیش تأیید شده، مانند هتل، اقامتگاه یا ملک بوتیک سطح بالا، با حداقل سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلار انجام داد. گزینه‌های دیگری نیز برای سرمایه‌گذاری در سنت لوسیا وجود دارند. از این موارد می‌توان به تاسیس یک شرکت تجاری مانند رستوران‌های تخصصی و سرمایه‌گذاری در دانشگاه‌های خارج از کشور یا اوراق قرضه دولتی اشاره کرد.

    ۳. اسپانیا

    طرح سرمایه‌گذاری مهاجر اسپانیا – که به‌عنوان ویزای طلایی اسپانیا نیز شناخته می‌شود – یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های برای سرمایه‌گذاران خارجی است. طبق این برنامه، کارآفرینان مهاجر و خانواده‌های آن‌ها اقامت اسپانیا را در ازای خرید ملکی به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو دریافت می‌کنند.

    اسپانیا یکی از بهترین کشورهای اتحادیه اروپا است که کیفیت زندگی بالا، هزینه‌های زندگی مقرون‌به‌صرفه و نرخ جرم و جنایت پایینی دارد. برنامه مهاجرت سرمایه‌گذاری اسپانیا می‌تواند پس از پنج سال به اقامت دائم منجر شود. شهروندی بالقوه در اسپانیا پس از اخذ اقامت دائم و اقامت ده ساله در این کشور در دسترس است.

    ۴. ویزای طلایی پرتغال

    ویزای طلایی پرتغال در ده سال گذشته موهبتی برای سرمایه‌گذاران جهت مهاجرت به خارج بوده است. این ویزای سرمایه‌گذاری، مزایای بی‌شماری را برای خارجی‌ها فراهم می‌کند. از فراوانی فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرسود گرفته تا دریافت اقامت دائم این کشور. ایرانیان می‌توانند با حداقل سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار یورو، واجد شرایط برنامه ویزای طلایی شوند.

    ۵. ویزای طلایی یونان

    ویزای طلایی یونان برای اخذ اقامت طولانی مدت در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. حداقل میزان سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات در یونان، ۲۵۰ هزار یورو است. سرمایه‌گذاران در یونان می‌توانند با پرداخت هزینه مالیات سالانه به جای مالیات بر درآمد سنتی، پس‌انداز مالیاتی قابل‌توجهی داشته باشند.

    ۶. قبرس

    قبرس یکی از معدود برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه‌گذاری را برای اقامت دائم در اتحادیه اروپا ارائه می‌دهد. متقاضیان با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ هزار یورویی در ملک و سپرده بانکی ۳۰ هزار یورویی سه ساله، اقامت دائم خود را با امکان اخذ تابعیت پس از هفت سال تضمین می‌کنند.

    ۷. آنتیگوا و باربودا

    یکی از خیره‌کننده‌ترین کشورهای جزیره‌ای در دریای کارائیب، آنتیگوا و باربودا است که برنامه مهاجرت سرمایه‌گذاری بسیار محبوبی را اجرا می‌کند. شما در ازای ۱۰۰ هزار دلار کمک مالی به صندوق توسعه ملی کشور (NDF) می‌توانید شهروندی این کشور را دریافت کنید.

    دولت چندین گزینه جایگزین برای سرمایه‌گذاری ارائه می‌دهد. از جمله ۲۰۰ هزار دلار در پروژه‌های املاک و مستغلات (که حداقل به مدت پنج سال برقرار باشد) و کمک مالی به صندوق دانشگاه وست اندیز. معمولا طی سه تا شش ماه پس از ارسال درخواست به شما پاسپورت داده می‌شود و اعضای خانواده شما نیز واجد شرایط دریافت گذرنامه هستند.

    ۸. دومینیکا

    یکی از گزینه های ارزان سرمایه‌گذاری برای مهاجرت به خارج دومنیکا است. برنامه سرمایه‌گذار مهاجر دومینیکا به دلیل ارائه بیشترین ارزش به سرمایه‌گذاران خارجی و افراد تجاری، مورد توجه قرار دارد. با سرمایه‌گذاری‌هایی که از ۱۰۰ هزار دلار شروع می‌شوند، سرمایه‌گذاران مهاجر می‌توانند در عرض سه تا شش ماه شهروندی این کشور بسیار زیبا را کسب کنند.

    با گزینه‌های عالی در املاک، سواحل در سطح جهانی و غذاهای لذیذ، زندگی در دومینیکا برای افرادی که به دنبال زندگی در آرامش هستند، عالی است. پاسپورت دومینیکا به شما امکان سفر بدون ویزا و دسترسی به بیش از ۱۴۰ مقصد از جمله استرالیا، منطقه شنگن اروپا و هنگ‌کنگ را می‌دهد.

    ۹. سنت کیتس و نویس

    سنت کیتس و نویس انعطاف‌پذیرترین برنامه را برای سرمایه‌گذاری مهاجرت ارائه می‌دهد. اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس با حداقل مشارکت ۲۵۰ هزار دلاری شروع می‌شود. خانواده‌ها با خرید ملکی به ارزش ۸۰۰ هزار دلار می‌توانند پاسپورت این کشور را دریافت کنند. امکان خرید ملک به‌صورت مشارکتی با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ هزار دلار نیز وجود دارد.

    برای درخواست شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری به هیچ تجربه تجاری نیاز ندارید. همچنین قبل، در حین یا بعد از درخواست، نیازی به اقامت وجود ندارد. امتیاز کلیدی این برنامه در این است که می‌توانید همسر و فرزندان را در برنامه قرار دهید و از دسترسی بدون ویزا به بیش از ۱۵۰ کشور لذت ببرید.

    ۱۰. گرانادا

    برنامه شهروندی اقتصادی گرانادا در سطح بین‌المللی به‌عنوان یکی از بهترین برنامه‌های سرمایه‌گذاری خانواده شناخته شده است. الزامات سرمایه‌گذاری با کمک ۱۵۰ هزار دلاری به صندوق تحول ملی کشور (NTF) شروع می‌شود. امکان خرید ملک مشترک یا انفرادی نیز وجود دارد.

    گرانادا پروژه‌های املاک و مستغلات بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری و سبک زندگی در سطح جهانی در بهشت کارائیب ارائه می‌کند. علاوه بر این، گرانادا تنها کشور کارائیب است که به سرمایه‌گذاران فرصت اقامت در ایالات‌متحده را از طریق برنامه ویزای E-۲ آمریکا ارائه می‌دهد.

    ۱۱. ترکیه

    یکی دیگر از کشورهایی که می‌توان از طریق سرمایه‌گذاری به آن مهاجرت کرد، ترکیه است. روش سرمایه‌گذاری در ترکیه بسیار ساده است. سرمایه‌گذاری‌ها در ترکیه از ۴۰۰ هزار دلار در املاک شروع می‌شود.

    ۱۲. وانواتو

    وانواتو یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین برنامه‌های سرمایه‌گذاری در سطح جهان را دارد و همین امر، آن را به گزینه‌ای جذاب برای سرمایه‌گذارانی که به دنبال شهروندی دوم هستند، تبدیل می‌کند. این برنامه دارای یک فرآیند درخواست ساده است؛ تنها با یک گزینه سرمایه‌گذاری: کمک ۱۳۰ هزار دلاری به صندوق دولت.

    با توجه به‌سادگی فرآیند درخواست و سرمایه‌گذاری واجد شرایط، این کشور سریع‌ترین برنامه سرمایه‌گذاری موجود را ارائه می‌دهد که شهروندی آن ظرف دو ماه اعطا می‌شود.

    ۱۳. برنامه سرمایه‌گذار مهاجر EB-۵ آمریکا

    در سال ۱۹۹۲، کنگره ایالات‌متحده برنامه سرمایه‌گذار مهاجر ۵EB- را ایجاد کرد که برنامه مرکز منطقه‌ای نیز نامیده می‌شود. این ویزا به خارجی‌هایی که در تجارتی مرتبط با مراکز منطقه‌ای مورد تایید USCIS سرمایه‌گذاری کنند، اعطا می‌شود. الزامات این ویزا دوگانه است.

    در مرحله اول، شما باید در یک شرکت تجاری جدید حداقل یک میلیون و ۵۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید. سرمایه‌گذاری مورد نیاز را می‌توان با سرمایه‌گذاری در مناطقی با بیکاری بالا به ۸۰۰ هزار دلار کاهش داد که به آن مناطق اشتغال هدف نیز می‌گویند. کسب و کار باید در یک منطقه شغلی هدفمند (TEA) ایجاد شود تا واجد شرایط دریافت مبلغ کمتر باشد. یک منطقه اشتغال هدفمند معمولا یک منطقه محروم یا روستایی با بیکاری بالا است.

    شرط دوم، ایجاد شغل است. شما باید برای ایجاد یا ذخیره حداقل ده شغل تمام وقت دائمی برای نیروهای واجد شرایط آمریکایی برنامه‌ریزی کنید. مزایای کلیدی شامل تبدیل شدن به دارنده گرین کارت مشروط با آزادی خروج و ورود به ایالات‌متحده به‌عنوان یک مقیم دائم است.

    یک کارآفرین خارجی می‌تواند وضعیت مشروط گرین کارت خود را پس از دو سال نگهداری آن، حذف کند. گرین کارت، مسیری برای شهروندی ایالات‌متحده برای سرمایه‌گذاران موفق و اعضای خانواده آن‌ها فراهم می‌کند.

    ۱۴. انگلستان (ویزای مبتکر)

    بریتانیا به کارآفرینانی که شرکت‌های تجاری نوآورانه ایجاد می‌کنند، اجازه می‌دهد ویزای اقامت موقت را که منجر به اقامت دائم می‌شود، تنها در سه سال دریافت کنند. در ازای مشارکت آن‌ها در ارتقای رشد اقتصادی، شهروندی نهایی نیز امکان‌پذیر است.

    وزارت کشور از متقاضیان می‌خواهد نامه حمایت و سرمایه‌گذاری را از یک نهاد معتبر در این کشور دریافت کنند. سرمایه‌گذاری همچنین باید در شرکت‌های فعال و تجاری ثبت شده در انگلستان باشد.

    ۱۵. کانادا (برنامه مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری)

    مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری بدون شک برای یک تبعه خارجی امکان‌پذیر است. کانادا چیزهای زیادی برای ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی دارد و چندین گزینه ویزای مهاجرتی را ارائه می‌دهد.

    متقاضیان موفق می‌توانند از طریق برنامه ویزای استارتاپ کانادا به مقیم دائم قانونی کانادا تبدیل شوند. مانند ویزای مبتکر انگلستان، ویزای استارتاپ در کانادا نیاز به ایده‌های تجاری نوآورانه نیاز دارد که شغل ایجاد می‌کنند و توسط سازمان‌های معتبر، تامین مالی و پشتیبانی می‌شوند.

    از مزایای این برنامه می‌توان به دسترسی به آموزش مقرون‌به‌صرفه با کیفیت بالا، شهرهای پر جنب‌وجوش و چندفرهنگی اشاره کرد. برنامه ویزای استارتاپ کانادا یک انتخاب عالی برای متقاضیانی است که می‌خواهند تجارت کنند و به کل بازار آمریکای شمالی دسترسی داشته باشند.

    قانون مهاجرت کانادا به سرمایه‌گذاران مهاجر اجازه می‌دهد پس از یک دوره اقامت پنج ساله، برای شهروندی کانادا اقدام کنند.

    بهترین کشورها برای مهاجرت خانوادگی

    یکی از دغدغه‌های مهم برای مهاجرت به خارج شرایط خانواده و فرزندان است. انتخاب کشوری که بچه‌ها بتوانند با آرامش در آن تحصیل و زندگی کنند، اهمیت زیادی دارد. در این بخش، نگاهی می‌اندازیم به کشورهایی که برای مهاجرت خانوادگی مناسب‌ هستند.

    ۱. کانادا

    کانادا یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان است، در مرز ایالات‌متحده قرار دارد و کشوری عظیم است که نفوذ جهانی بسیار بیشتری نسبت به جمعیت کوچک خود دارد. این کشور با چشم‌اندازی زیبا، مراقبت‌های درمانی و آموزش رایگان و سیستم رفاه اجتماعی قدرتمند، زندگی آرامی را در اختیار مهاجران و خانواده‌های آن‌ها قرار می‌دهد.

    شهرهایی مانند تورنتو و ونکوور، کلان‌شهرهایی پر جنب‌وجوش و جهان‌وطنی هستند که از همه استقبال می‌کنند. استان فرانسوی زبان کبک، طعم منحصر به فردی را به سبک زندگی کانادایی اضافه می‌کند.

    درباره روند مهاجرت به کانادا:

    • برنامه‌های مهاجرتی بسیار کارآمد برای متخصصان با هر پیشینه‌ای
    • برنامه‌های نامزد منطقه‌ای، برنامه‌های مهارت‌های تجاری، برنامه‌های کارآفرین و سایر برنامه‌های متمرکز مهاجرت برای متقاضیان ایده‌آل هستند.
    • با آسان کردن استعدادها از سراسر جهان برای درخواست اقامت کانادایی، این کشور امیدوار است در صحنه جهانی رقابتی‌تر شود.

    ۲. استرالیا

    یکی دیگر از کشورهای مناسب برای مهاجرت به خارج به صورت خانوادگی، استرالیا است. این کشور کیفیتی باورنکردنی از زندگی را به ساکنان خود ارائه می‌دهد. این قاره زیبا و خیره‌کننده از تنوع جغرافیایی، فرهنگ و زیستگاه‌های طبیعی منحصر به فرد برخوردار است. شهرهای استرالیا مانند ملبورن و سیدنی به طور مداوم در رتبه‌های بالای شهرهای قابل زندگی در جهان قرار دارند.

    در چند سال گذشته، استرالیا به دنبال گسترش حضور جهانی خود، یک حرکت مدرن سازی عظیم را به راه انداخته است. از سیستم دفاعی گرفته تا محیط‌زیست تا تولید، چشم‌انداز بلند مدت دولت استرالیا این است که کشور را قوی‌تر، پایدارتر و دیجیتالی‌تر کند. سرمایه‌گذاری‌های عظیمی در هر بخش ضروری، برای ایجاد بستری برای رشد آینده استرالیا انجام می‌شود. این بهترین زمان برای شروع سفر خود برای مهاجرت به استرالیا است.

    درباره روند مهاجرت استرالیا:

    • سیاست‌های مهاجرتی استرالیا باعث شده‌اند از مهاجران با آغوش باز استقبال شود.
    • برنامه مهاجرت استرالیایی SkillSelect مبتنی بر امتیاز است و می‌توان آن را در یک خط خلاصه کرد: هرچه امتیاز بیشتری کسب کنید، شانس شما برای اقامت موفقیت‌آمیز در استرالیا بیشتر می‌شود. این سیستم بر اساس مدارک تحصیلی، تجربه کاری، وضعیت خانوادگی و سایر معیارها امتیاز می‌دهد.
    • استرالیا تقاضای زیادی برای استعدادهای جهانی دارد. بهترین زمان برای درخواست اقامت استرالیا، اکنون است.

    ۳. انگلیس

    دولت بریتانیا برنامه‌های زیادی را جهت دعوت از متخصصان حرفه‌ای در زمینه‌های تجاری، پزشکی، مهندسی و تجاری برای درخواست مهاجرت راه‌اندازی کرده است. نیاز شدیدی به متخصصان باتجربه برای پر کردن شکاف‌های موجود در صنایع وجود دارد.

    بریتانیا که خانه برخی از معتبرترین شرکت‌ها و مؤسسات آموزشی جهان است، مکانی است که می‌توانید با خیال راحت به هماره خانواده خود در آن ساکن شوید.

    درباره روند مهاجرت به انگلستان:

    • روند مهاجرت به انگلستان با معرفی یک سیستم مبتنی بر امتیاز، ساده‌تر شده است.
    • مهاجرت موفقیت‌آمیز به انگلستان می‌تواند یک رویداد متحول کننده زندگی برای شما و خانواده شما باشد.

    ۴. آلمان

    آلمان به‌عنوان نیروگاه صنعتی اروپا، یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است. این کشور به دلیل قدرت مهندسی خود با برخی از شرکت‌های پیشرو خودروسازی و تولیدی جهان، شناخته شده‌ است. هزاران فرصت برای متخصصان ماهر در سراسر بخش‌ها وجود دارد.

    زندگی در آلمان درهای دیگر کشورهای اروپایی را نیز به روی شما باز می‌کند. این کشور به ساکنان خود مزایای اجتماعی باورنکردنی از جمله مراقبت‌های درمانی رایگان، تحصیلات دانشگاهی رایگان و مزایای بازنشستگی برای کسانی که شهروند می‌شوند، ارائه می‌دهد.

    آلمان همچنین یکی از مهم‌ترین قطب‌های فرهنگی اروپا است. برلین، فرانکفورت و هامبورگ برخی از محبوب‌ترین شهرها با خرده‌فرهنگ‌های پررونق هستند.

    درباره روند مهاجرت به آلمان:

    • پروسه مهاجرت به آلمان به‌گونه‌ای طراحی شده است که به متخصصان اجازه پیدا کردن شغل و دریافت اقامت به همراه خانواده‌شان را می‌دهد.
    • ویزای جستجوی کار آلمان به متقاضیان این امکان را می‌دهد که برای مدت معینی از آلمان بازدید کنند و کار پیدا کنند.
    • ویزای کار (استخدام) به متقاضیانی که شغلی پیدا کرده‌اند، این امکان را می‌دهد که در آلمان به کار خود ادامه دهند. این ویزا می‌تواند به مجوز اقامت تبدیل شود.
    • در نهایت، دارندگان مجوز اقامت می‌توانند در صورت رعایت برخی الزامات، برای شهروندی آلمان درخواست دهند.
    • افراد حرفه‌ای در حوزه‌های فناوری اطلاعات، مهندسی، پزشکی و تجارت تقاضای زیادی در آلمان دارند.

    ۵. ایالات‌متحده آمریکا

    ایالات‌متحده آمریکا پرطرفدارترین مقصد مهاجرت به خارج در جهان است. مردم از سراسر جهان به مهاجرت به آمریکا فکر می‌کنند. آمریکا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت خانوادگی به شمار می‌رود. این کشور، میزبان بزرگ‌ترین برندهای جهان در زمینه فناوری، دارو، تولید، بیمه، خرده‌فروشی و خدمات مصرف‌کننده است.

    درباره روند مهاجرت ایالات‌متحده آمریکا:

    • راه‌های مختلفی برای مهاجرت به آمریکا وجود دارد.
    • مسیر معمولی که اکثر افراد جوان طی می‌کنند، ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و سپس درخواست شغل در ایالات‌متحده است.
    • برای متقاضیان مسن‌تر، راه‌های ممکن شامل یافتن شغل یا سرمایه‌گذاری در ایالات‌متحده به‌عنوان یک کارآفرین است. رقابت برای ویزای مهاجرت به ایالات‌متحده بسیار سخت است و بهترین شرط شما این است که شغلی پیدا کنید که بتواند درخواست ویزای شما را حمایت کند.

    بهترین کشورها برای مهاجرت و اقامت خانوادگی

    حداقل هزینه مهاجرت از ایران

    انتخاب روش، تعیین‌کننده هزینه لازم برای مهاجرت است. روش‌های مختلفی برای مهاجرت وجود دارند که هرکدام به هزینه مشخصی نیاز دارند. به‌عنوان مثال، هزینه مهاجرت از طریق کار نسبت به مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری، کمتر است.

    هنگام مهاجرت، یک بخش از هزینه‌ها شامل مواردی مانند خرید بلیت و دریافت ویزا می‌شود و بخش دیگر مربوط به هزینه‌های اقامت و زندگی در کشور مقصد است. به همین دلیل انتخاب مقصد نیز در تعیین هزینه‌های مهاجرت اهمیت پیدا می‌کند.

    حداقل هزینه مورد نیاز برای مهاجرت چقدر است؟

    اقامت خارج از کشور

    برای اقامت در خارج از ایران شما می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. اکثر افراد ابتدا برای اخذ اقامت موقت اقدام می‌کنند. سپس اگر شرایط مناسب پیش برود شما می‌توانید اقامت دائم آن کشور را به دست آورید. برای اقامت در خارج از کشور رایج‌ترین روش‌ها دریافت ویزای کاری ویزای فرصت مطالعاتی یا ویزای تحصیلی است. فرد مهاجر فرصت دارد که در مدت اقامت خود در آن کشور یک شغل مناسب برای خود پیدا کند. این مدت زمان معمولا بین سه تا ۶ ماه در نظر گرفته می‌شود و در صورت انجام آن فرد می‌تواند اقامت موقت آن کشور را به دست آورد و حتی برای اعضای خانواده خود ویزای همراه دریافت کند. نکته مهمی که در مورد اقامت خارج از کشور باید به یاد داشته باشید این است که گرفتن اقامت یک کشور به معنای تابعیت آن کشور نیست.

    برای دریافت اقامت یک کشور خارجی باید از روش‌های قانونی مهاجرت اقدام کرد. همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، روش‌های مختلفی برای مهاجرت وجود دارند که هرکدام از آن‌ها می‌تواند منجر به دریافت اقامت دائم کشورها شود. به‌عنوان مثال، کسی که از طریق تحصیل مهاجرت می‌کند، پس از فارغ التحصیل شدن در کشور مقصد، در صورت پیدا کردن کار می‌تواند اقامت خود را تمدید کند. در اغلب کشورها، مهاجران پس از پنج سال زندگی و کار در کشور مقصد، می‌توانند اقامت دائم بگیرند.

    شرایط اقامت خارج از کشور

    از سوالات پرتکرار در زمینه مهاجرت این است که چگونه در خارج اقامت بگیریم؟ یا شرایط اقامت در خارج از کشور چیست؟ شرایط اقامت در خارج کشور تا حد زیادی به کشور مقصدتان و نوع اقامت شما بستگی دارد. کلیات قوانین اقامت در خارج برای بسیاری از کشورها مشابه است و اکثرا کشورها تفاوت‌های جزئی در این زمینه دارند. برای مثال در بسیاری از کشورها مثل استرالیا و نیوزیلند اگر فرد مهاجر به مدت پنج سال در آن کشور اقامت داشته باشد و در طول این مدت از کشور خارج نشود پس از سپری کردن این پنج سال می‌تواند اقامت دائمی آن کشور را به دست آورد. در تمامی کشورها اگر فرد مهاجر بر خلاف قوانین آن کشور رفتار کند و خطایی از جانب او رخ دهد اقامت او در آن کشور لغو خواهد شد.

    شما چه قصدتان اقامت دائم یا اقامت موقت در یک کشور باشد نیاز به اخذ ویزای مهاجرتی دارید. این اولین و مهم‌ترین گام در اخذ اقامت خارج از کشور است. دریافت ویزا نیاز به سپری کردن زمانی بین ۳ تا ۶ ماه و طی مراحل قانونی مختلف دارد. ویزا در واقع مدرک و سند معتبری است که به شما اجازه ورود به یک کشور و اقامت کوتاه مدت داده و بدون آن مهاجرت شما غیرقانونی خواهد بود. ویزا می‌تواند عناوین مختلفی مانند ویزای کاری، ویزای توریستی، ویزای تحصیلی و ویزای همراه داشته باشد و مدت زمان استفاده از آن مشخص و محدود است. برای دریافت ویزا شما باید ابتدا درخواست خود را از طریق موسسات مهاجرت به سفارت آن کشور ارسال کنید. برای آگاهی از شرایط اخذ ویزای مدارک مورد نیاز آن می‌توانید به وب سایت‌ سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر مراجعه کنید.

    شرایط اقامت خارج از کشور

     هزینه اقامت خارج از ایران

    مهاجرت به کشورهای خارجی همراه با چالش‌های مختلفی همراه است. برای مثال فرد مهاجر باید خود را با یک فرهنگ بیگانه وفق دهد یا جهت دریافت اقامت دائمی آن کشور تلاش زیادی کند. یکی از چالش‌های پیش روی بسیاری از مهاجران، تامین هزینه‌های اقامت در خارج از کشور است. هزینه اقامت خارج از ایران تنها محدود به هزینه‌هایی که بعد از اقامت پرداخت می‌کنید نمی‌شود. بلکه از همان ابتدا شما باید هزینه‌هایی برای استخدام وکیل مهاجرت، اخذ ویزا، ترجمه مدارک، تهیه بلیط هواپیما، هزینه‌های مربوط به تهیه مسکن در شهر مورد نظر و... متقبل شوید. همچنین بسته به روشی که برای مهاجرت انتخاب کرده‌اید هزینه‌های شما متغیر خواهد بود. برای مثال هزینه دریافت ویزای تحصیلی در کشورهای اروپایی چیزی حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار است و این هزینه برای سرمایه گذاری در کشورهای خارجی حدود ۱۲۰۰۰ الی ۱۵۰۰۰ دلار است.

    آیا مهاجرت تصمیم درستی است؟

    برای دست‌یابی به پاسخ این سوال لازم است به بررسی مزایا و معایب مهاجرت به خارج از کشور بپردازیم. بسیاری از افراد به هدف ارتقای سطح زندگی خود، پیشرفت شغلی یا ادامه تحصیل به کشورهایی با شرایط بهتر مهاجرت می‌کنند اما همواره مشکلات مهاجرت وجود دارد و ممکن است برخی از متقاضیان مهاجرت را به این فکر بیندازد که آیا مهاجرت کار درستی است؟ برخی از مشکلات مهاجرت به خارج از کشور عبارت است از:

    • تسلط به یک زبان بیگانه
    • زندگی کردن در یک فرهنگ بیگانه
    • مشکلات مالی و اقتصادی
    • دوره‌های بیکاری
    • یافتن شغل و تلاش برای نگه داشتن آن
    • محدود بودن زمان اقامت احساس تنهایی

    البته اکثر این مشکلات موقتی هستند و اگر فردی در جهت درست تلاش کرده و صبر داشته باشد می‌تواند به تدریج به تمامی این مشکلات غلبه کند.

    در مورد میزان رضایت مهاجران می‌توان گفت طبق نظر سنجی‌های انجام شده بیشتر از نیمی از مهاجران از مهاجرت خود رضایت داشته و اعتقاد دارند که علی‌رغم وجود مشکلات مهاجرت و اقامت در یک کشور پیشرفته‌تر توانسته است به ارتقای سطح زندگی آنها کمک زیادی کند. میزان رضایت مهاجران با یکدیگر متفاوت است و به عواملی مانند: توانایی فرد در هماهنگ شدن با شرایط کشور بیگانه و دست‌آوردهای او در طی مدت اقامت بستگی دارد. همچنین برای بررسی میزان رضایت مهاجران باید خطرات و مشکلات مهاجرت را نیز در نظر گرفت که در ادامه به آن می‌پردازیم.

     مشکلات مهاجرت به خارج

    اگر مهاجرت به صورت قانونی صورت بگیرد خطرات و مشکلات مهاجران به حداقل می‌رسد ولی کاملا حذف نمی‌شود. واضح است افرادی که از راه‌های غیرقانونی دست به مهاجرت زده‌اند در معرض انواع خطرات مالی و جانی قرار دارند. برای مثال در همین مقاله به روش مهاجرت از طریق پناهندگی که روشی غیرقانونی است اشاره کردیم و گفتیم افرادی که از طریق پناهندگی اقدام می‌کنند باید در مدت زمان نامشخصی در کمپ‌های مهاجرتی منتظر بمانند. شرایط زندگی در این کمپ‌ها به هیچ وجه مناسب نبوده و حتی ممکن است افراد در طی این مدت به دام قاچاقچیان انسان گرفتار شوند. البته این به معنی نیست افرادی که قانونی مهاجرت کرده‌اند با هیچ مشکل یا خطری روبه‌رو نمی‌شوند. در بسیاری از کشورهای اروپایی شهروندان عقیده دارند ورود مهاجران می‌تواند به عنوان تهدیدی برای امنیت فرهنگی و اقتصادی آن‌ها محسوب شود و حتی میزان جرم و جنایت در کشور را افزایش دهد.

    وکیل مهاجرت کیست و داشتن وکیل چه الزامی دارد؟

     مزایای مهاجرت به خارج

    مهاجرت به خارج از کشور معایب و مشکلات و نیز مزایایی برای مهاجران دارد و این خود فرد مهاجر است که باید شخصا تصمیم بگیرد که مهاجرت در نهایت به سود او تمام خواهد شد یا باید از آن چشم پوشی کند. مشکلات مهاجرت به خارج از کشور را ذکر کردیم و اکنون زمان بررسی مزایای مربوط به مهاجرت است. برخی از مزایای مهاجرت به خارج از کشور که افراد برای دست‌یابی به آنها مهاجرت می‌کنند عبارت است از:

    • رشد اقتصادی و به دست آوردن شرایط شغلی بهتر
    • شرایط و امکانات تحصیلی بهتر
    • امکان سرمایه گذاری و شروع یک استارتاپ جدید در کشوری پیشرفته
    • آزادی و رفاه اجتماعی بیشتر
    • تجربه زندگی متفاوت و مستقل برای جوانان و نوجوانان
    • دسترسی به خدمات درمانی بهتر و روش‌های درمانی پیشرفته‌تر
    • فراهم کردن شرایط زندگی بهتر برای نسل‌های آینده

    وکیل مهاجرت برای مهاجرت از ایران

    اگر قصد مهاجرت به خارج از ایران را دارید لازم است برای گرفتن وکیل مهاجرت اقدام کنید. وکیل مهاجرت کارهای مربوط به مهاجرت اقامت و گرفتن ویزا را به جریان می‌اندازد و شما را از راه‌های قانونی درخواست اقامت و قوانین مهاجرت مخصوص هر کشور آگاه می‌کند. با این کار شما می‌توانید اقدامات خود را از روش مناسب و با سرعت بیشتری پیش ببرید و امنیت و آرامش ذهنی داشته باشید. هرگاه در مسئله‌ای سوالی برای شما پیش آمد یا اطلاعات کافی نداشتید می‌توانید از وکیل مهاجرت خود کمک بگیرید.

    مزایای استفاده از وکیل مهاجرت

    وکیل مهاجرت راه‌های گرفتن اقامت ارزان در خارج از کشور را به شما نشان می‌دهد و همین موضوع باعث کاهش هزینه‌های شما می‌شود. به‌علاوه او اطلاعات مفیدی در مورد فرهنگ کشور مورد نظر بهترین زمان ممکن برای مهاجرت شرایط اجتماعی و سیاسی آن کشور سطح رفاه و امکانات رفاهی کشور مورد نظر وضعیت تحصیل و موقعیت شغلی کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. این موضوع به شما کمک می‌کند که تصمیم بهتری برای خود بگیرید و با اطلاعات کافی به کشور مورد نظر سفر کنید. همچنین با اطلاعاتی که وکیل مهاجرت در اختیار شما قرار داده است می‌توانید خود را از قبل برای مشکلات احتمالی پیش‌ رو آماده کنید.

    مهاجرت قانونی

    همواره توصیه می‌شود برای مهاجرت از ایران از روش‌های قانونی اقدام کنید. مهاجرت از طریق راه‌های غیرقانونی یا پناهندگی می‌تواند خطرات زیادی برای شما و همراهانتان داشته باشد. کمپ‌های پناهندگی کشورهای مختلف مانند یونان، ترکیه، هلند و انگلیس مملو از مهاجرانی هستند که سال‌ها است در آنها گرفتار شده‌اند. با این حال، بسیاری از آن‌ها شانس ورود به جامعه مقصد را نخواهند داشت و باید به کشور خود بازگردند.

    مشاوره مهاجرت به خارج از کشور

    اگر رویای ارتقای کیفیت زندگی خود را دارید و می‌خواهید از راه مهاجرت به این رویا دست پیدا کنید ابتدا باید هدفتان از مهاجرت را به روشنی مشخص کنید و با توجه به توانایی‌ها و نیز سطح توقعات‌تان برای این کار تصمیم بگیرید. بدون شک مسئله مهاجرت پیچیدگی‌های زیادی دارد و شما با سوالات زیادی در این زمینه روبه‌رو خواهید شد. سوالاتی از قبیل اخذ اقامت یعنی چه؟ چگونه در خارج اقامت بگیریم؟ برای گرفتن اقامت چه اقداماتی لازم است؟ بهتر است برای کسب اطلاعات دقیق‌تر بعد از مشخص کردن مقصد مورد نظر و روش مهاجرتی مناسب خود می‌توانید از مشاوران آگاه و متخصص ویزاگرد کمک بگیرید.

    سوالات متداول درباره مهاجرت و اقامت

    مزایا و معایب مهاجرت به خارج از کشور شامل چه مواردی است؟

    دست یابی به امکانات تحصیلی بهتر، ارتقای موقعیت شغلی، تجربه یک زندگی جدید و مستقل، آزادی و رفاه اجتماعی بیشتر و فراهم کردن شرایط زندگی بهتر برای نسل های آینده است. از معایب مهاجرت به خارج از کشور می توان به این موارد اشاره کرد: مشکلات مالی، فرهنگ متفاوت کشور بیگانه، تسلط به یک زبان خارجی، دلتنگی و حس تنهایی، محدود بودن زمان اقامت.

    از شرایط مهاجرت به خارج کشور به چه مواردی می توان اشاره کرد؟

    این موضوع به کشور مورد نظر و نیز هدف شما از مهاجرت بستگی دارد. زیرا کشورهای مختلف هریک شرایط مهاجرتی خاص خود را دارند.

    هزینه تقریبی مهاجرت به خارج از کشور چقدر است؟

    پاسخ این سوال هم مشابه سوال قبلی است؛ هزینه ها به روش مهاجرتی شما و نیز کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید بستگی دارد

    روش های مهاجرت به خارج از کشور کدامند؟

    رایج ترین روش های مهاجرت به خارج از کشور عبارتند از مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، مهاجرت از طریق پناهندگی، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری، مهاجرت کارآفرینی یا استارتاپی، مهاجرت از طریق ازدواج، مهاجرت از طریق دعوت نامه، مهاجرت از طریق تولد و مهاجرت از طریق همراه.

    مزایای مهاجرت به خارج چیست؟

    از مزایای مهاجرت به خارج می توان به یادگیری مهارت های جدید زندگی، بالا رفتن عزت نفس، بهتر شدن سطح زبان، آشنایی با یک فرهنگ متفاوت و بالا رفتن کیفیت زندگی، تحصیل و آموزش اشاره کرد.

    برای مهاجرت از ایران چه شرایطی باید داشته باشیم؟

    یکی از شروط مهم برای مهاجرت از ایران تمکن مالی است. از شروط دیگر می توان به نداشتن سابقه کیفری اشاره کرد.

    هزینه مهاجرت به خارج چقدر است؟

    هزینه مهاجرت به خارج با توجه به روش انتخابی شما مشخص می شود. برای آگاهی در این باره، بهتر است از کارشناسان مهاجرتی ما مشاوره دریافت کنید. آن ها بر اساس شرایط و توانایی های شما، هزینه لازم برای مهاجرت را اعلام می کنند.

    بهترین راه های مهاجرت از ایران کدامند؟

    از بهترین راه های مهاجرت می توان به روش تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری اشاره کرد.

    آیا برای مهاجرت از ایران به وکیل نیاز داریم؟

    داشتن وکیل مهاجرتی باعث می شود زمان و هزینه شما هدر نرود. وکلای مهاجرتی، اشراف کاملی به قوانین مهاجرتی دارند و شما را از کوتاه ترین مسیر به مقصد می رسانند.

    کم هزینه ترین روش مهاجرت به خارج کدام است؟

    از کم هزینه ترین روش های مهاجرتی می توان به مهاجرت از طریق ازدواج و تحصیل اشاره کرد.

    مهاجرت از ایران بدون پول امکانپذیر است؟

    خیر. طی کردن بسیاری از مراحل مهاجرت به بودجه نیاز دارد.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۷۱-۳۲۲۷۰۰۰۸