پاسپورت آمریکا در فهرست Henley Passport Index ششمین پاسپورت قدرتمند جهان شناخته می‌شود و با اخذ آن می‌توان به ۱۸۹ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا سفر کرد. مهم‌ترین مزیت پاسپورت آمریکا امکان تردد به آمریکا بدون ویزا است.

طبق آمار وبسایت Henleyglobal.com در سال ۲۰۲۴، پاسپورت آمریکا ششمین پاسپورت قدرتمند در جهان معرفی شده است. دارندگان پاسپورت آمریکا شهروند کشور آمریکا محسوب می‌شوند و بدون دریافت ویزا به ۱۸۹ کشور دنیا می‌توانند سفر کنند؛ اما برای ورود به ۴۰ کشور جهان باید ویزا داشته باشند. سالانه هزاران متقاضی در سراسر جهان برای دریافت پاسپورت آمریکا اقدام می‌کنند و شهروندان ایرانی بسیاری نیز در بین این متقاضیان قرار دارند. وزارت امورخارجه کشور آمریکا پاسپورت آمریکایی را صادر می‌کند. از سال ۲۰۰۷، این وزارتخانه پاسپورت گفته‌شده را فقط به‌صورت بیومتریک ارائه می‌دهد. پاسپورت بیومتریک آمریکا شامل تصویر، نام، اثرانگشت، طرح و رنگ عنبیه و نسخه دیجیتالی از تصویر فرد است.

ارزش و رتبه بندی پاسپورت آمریکا

طبق آمار وبسایت Henryglobal.com که هرساله رتبه‌بندی پاسپورت کشورهای مختلف جهان را منتشر می‌کند، در سال ۲۰۲۴ پاسپورت آمریکا جایگاه ششم را در میان پاسپورت‌های کشورهای دنیا ازآن خود کرده است. افرادی که پاسپورت کشور آمریکا را دریافت می‌کنند، شهروند رسمی این کشور به‌حساب می‌آیند و بدون نیاز به اخذ ویزا به ۱۸۹ کشور دنیا می‌توانند سفر کنند.

ارزش و رتبه بندی پاسپورت آمریکا موجب شده است تا هرساله متقاضیان زیادی از سراسر دنیا با روش‌های مختلف برای اخذ پاسپورت این کشور اقدام کنند.

کشورهای بدون ویزا با پاسپورت آمریکا

کشورهایی که با داشتن پاسپورت آمریکا بدون اخذ ویزا می‌توان به آن‌ها سفر کرد، عبارت‌اند از:

آلمانآرژانتینآروباآفریقای جنوبیآلبانیآندوراآنگولا
آنتیگوآ و باربودااتریشآنگویلاارمنستاناوروگوئهاسپانیااستونی
اسرائیلاسلواکیاسلونیاکوادورالسالوادوراسواتینیاوکراین
امارات متحده عربیایتالیاایسلندایرلندباهاماباربادوسبرمودا
برزیلبریتانیابلژیکبرونئیبلیزبلغارستانبوتسوانا
بوسنی و هرزگوینبونیرپاراگوئهپاناماپلینزیپالوئوپرو
پرتغالپورتوریکوتایوانتایلندتاجیکستانترینیداد و توباگوترکیه
تونسجامائیکاجبل‌الطارقجزایر تورکسجزایر فاروجزایر فالکلندجزایر کیمن
جزایر کوکجزایر مارشالجزایر ویرجین بریتانیاجزایر ماریانای شمالیجمهوری آفریقای مرکزیجمهوری چکجمهوری دومینیکن
دومینیکادانمارکرئونیونرومانیزامبیاژاپنسائوتومه
فلسطینسن‌مارینوسنت لوسیاسنت کیتسسنت پیر میکلونسنت مارتنسنت هلن
سنت وینسنتسنگاپورسوئدسنگالسوئیسسورینامشیلی
صربستانفرانسهفیجیفیلیپینفنلاندقرقیزستانقزاقستان
قبرسکاستاریکاکالدونیاکره جنوبیکرواسیکاناداکلمبیا
کوراسائوکوزووکیریباتیگراناداگرجستانگابنگواتمالا
گوامگرینلندگویانلهستانلسوتولتونیلوکزامبورگ
لیتوانیلیختن‌اشتاینمالتمالزیماکائومایوتمغولستان
مراکشمجارستانمقدونیهموریسمکزیکمولداویموزامبیک
مونتسراتموناکومیکرونزیمونته‌نگرونروژنیکاراگوئهنامیبیا
هلندهاییتیهندوراسهندهنگ‌کنگواتیکانوالیس
وانواتویونان     

دارندگان پاسپورت آمریکایی و شهروندان این کشور برای سفر به کشورهای زیر می‌توانند ویزای فرودگاهی دریافت کنند:

اتیوپیاردناندونزیبحرینبنگلادشبروندی
بورکینافاسوبولیویتانزانیاتونگاتوگوتووالو
تیمور شرقیجزایر سلیمانرواندازیمباوهسیرالئونساموا
سیشلعراقعربستان سعودیعمانقطرکومور
کامبوجکیپ وردکویتگامبیاگینهلائوس
لبنانماداگاسکارمالاویمالدیومصرموریتانی
نپالنیووی    

دارندگان پاسپورت آمریکایی برای سفر به ۶ کشور می‌توانند مجوز الکترونیکی سفر (ETA) دریافت کنند. این کشور‌ها عبارت‌اند از:

استرالیانیوزلندسریلانکاکنیاپاکستانجزیره نورفک

دارندگان پاسپورت آمریکا برای سفر به کشورهای زیر می‌توانند ویزای الکترونیک اخذ کنند:

ازبکستانآذربایجاناوگانادابنینپاپوا گینه نوکنگو
جیبوتیساحل‌عاجسودان جنوبیگینهکامرونگینه استوایی
میانمارنیجریههندویتنام  

دارندگان پاسپورت آمریکایی بدون اخذ ویزا نمی‌توانند به کشورهای زیر سفر کنند:

افغانستانالجزایرایراناریترهبلاروسترکمنستان
چادچینسوریهسودانسومالیغنا
روسیهکره شمالیکنگوکوبالیبریالیبی
مالینائورونیجرونزوئلایمن 

انواع پاسپورت آمریکا

انواع پاسپورت آمریکا عبارت‌اند از:

  • پاسپورت معمولی (جلد آبی‌تیره)

پاسپورت معمولی آمریکا که جلد آبی‌تیره دارد، متداول‌ترین نوع پاسپورت آمریکایی است که برای شهروندان آمریکا و اتباع خارجی خواهان دریافت پاسپورت آمریکا صادر می‌شود. این پاسپورت با اعتبار ۱۰ساله صادر می‌شود و در‌صورتی‌که انقضایش تمام شود، اتباع خارجی نمی‌توانند در کشور آمریکا تردد کنند.

  • پاسپورت رسمی (جلد قهوه‌ای مایل به سرخ)

پاسپورت رسمی آمریکا جلد قهوه‌ای مایل به سرخ دارد و فقط برای آن دسته از شهروندان آمریکایی دارای اشتغال رسمی در بیرون از کشور آمریکا به‌صورت دائم یا موقت صادر می‌شود. این پاسپورت به افراد عادی و اعضای کنگره آمریکا و افراد تحت‌تکفل آنان تعلق می‌گیرد.

  • پاسپورت دیپلماتیک (جلد مشکی)

پاسپورت دیپلماتیک آمریکا جلد سیاه‌رنگ دارد و برای افراد دیپلمات ساکن خارج کشور آمریکا و افراد تحت‌تکفل آنان صادر می‌شود. این پاسپورت به دارندگان اقامت کشور آمریکا که برای مشاغل دیپلماتیک به کشورهای دیگر سفر می‌کنند، تعلق می‌گیرد و با اعتبار ۵‌ساله صادر می‌شود.

  • پاسپورت خدماتی (جلد خاکستری)

پاسپورت خدماتی آمریکا جلد خاکستری‌رنگ دارد و برای افرادی صادر می‌شود که به‌منظور انجام پروژه‌های پیمان‌کاری دولتی و با هدف حمایت از منافع و اجرای قراردادهای دولت آمریکا به کشورهای دیگر سفر می‌کنند.

  • پاسپورت ورود مجدد (جلد آبی و سبز)

پاسپورت ورود مجدد آمریکا جلد آبی و سبز دارد و فقط به افرادی تعلق می‌گیرد که اقامت دائم (گرین کارت) آمریکا را دارند. این پاسپورت در‌صورتی صادر می‌شود که فرد مقیم آمریکا قصد داشته باشد برای مدت طولانی (بیشتر از ۶ ماه) از کشور آمریکا خارج شود. داشتن پاسپورت مذکور به این افراد کمک می‌کند تا بدون اینکه اقامت دائم آن‌ها با مشکل مواجه شود، پس از ۶ ماه به آمریکا بازگردند.

  • کارت گذرنامه آمریکا

کارت گذرنامه آمریکا پاسپورت نیست؛ بلکه نوعی کارت شناسایی است که دولت آمریکا صادر می‌کند تا افراد بتوانند ازطریق مرزهای زمینی و دریایی به کشورهای حوزه کارائیب، کانادا، مکزیک و برمودا تردد کنند.

  • پاسپورت مواقع اضطراری آمریکا

پاسپورت مواقع اضطراری آمریکا فقط به افرادی تعلق می‌گیرد که شهروند آمریکا هستند و در شرایط خاصی (مرگ نزدیکان و شرکت در مراسم تشییع جنازه نزدیکان و گم‌شدن پاسپورت) به اخذ پاسپورت اضطراری نیاز دارند. این پاسپورت با اعتبار ۱ساله صادر می‌شود و امکان تبدیل آن به پاسپورت معمولی ۱۰‌ساله آمریکا وجود دارد.

شرایط دریافت پاسپورت آمریکا

شرایط دریافت پاسپورت آمریکا ازاین‌قرارند:

  • داشتن اقامت دائم آمریکا (گرین کارت آمریکا)
  • داشتن تابعیت آمریکا (متقاضیان دریافت پاسپورت آمریکا باید با ارائه اسنادی مانند گواهینامه و کارت بیمه اجتماعی یا کارت اعتباری آمریکایی اثبات کنند که شهروند آمریکا هستند)
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی یا قبولی در آزمون زبان انگلیسی دولت آمریکا
  • شرکت و قبولی در آزمون شهروندی آمریکا
  • حضور مستمر در کشور آمریکا به‌مدت ۵ سال

روش های گرفتن پاسپورت آمریکا

برای اخذ پاسپورت آمریکا، اتباع خارجی باید اقامت دائم و تابعیت کشور آمریکا را داشته باشند. درنتیجه، اگر قصد دارید پاسپورت آمریکا را دریافت کنید، باید دنبال روش‌هایی باشید که به اخذ اقامت دائم و تابعیت آمریکا منجر می‌شوند.

روش‌های گرفتن پاسپورت آمریکا بدین‌شرح‌اند:

  • برنده‌شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا
  • کار در آمریکا
  • مهاجرت به آمریکا ازطریق ویزای خانوادگی
  • تحصیل در آمریکا
  • سرمایه‌گذاری در آمریکا
  • تولد نوزاد در آمریکا
  • ازدواج با فرد آمریکایی

درادامه، با هریک از روش های گرفتن پاسپورت آمریکا بیشتر آشنا می‌شویم.

برنده‌شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا

شرکت و برنده‌شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا یکی از روش‌های کم‌هزینه و تقریبا بی‌دردسر مهاجرت به آمریکا است. برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا هرساله در ماه اکتبر برگزار می‌شود و ثبت‌نام در آن برای عموم آزاد است. میلیون‌ها نفر از سراسر جهان هرساله برای دریافت گرین کارت آمریکا در این برنامه ثبت‌نام می‌کنند؛ اما تنها تعداد محدودی موفق می‌شوند آن را دریافت کنند.

ثبت‌نام در برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا رایگان است؛ اما در‌صورت قبولی، تمامی هزینه‌های مهاجرت به آمریکا به‌عهده فرد برنده خواهد بود. با دریافت گرین کارت آمریکا از‌طریق لاتاری، می‌توانید به این کشور مهاجرت کنید و پس از اخذ اقامت دائم آمریکا، برای گرفتن پاسپورت این کشور درخواست بدهید.

کار در آمریکا

کار در آمریکا یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به آمریکا و دریافت اقامت دائم این کشور است. ویزاهای نوع P، H1، EB2 و EB3 ازجمله ویزاهای کاری اصلی آمریکا هستند که به افراد خاصی تعلق می‌گیرند و به اخذ گرین کارت آمریکا منجر می‌شوند. تمامی اتباع خارجی در‌صورتی‌که ۵ سال مداوم در آمریکا کار کنند و مالیات بپردازند، می‌توانند برای اخذ گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

ویزای کار نوع P آمریکا فقط به هنرمندان و ورزش‌کاران مشهور و توانمند از تمامی ملیت‌ها تعلق می‌گیرد. ویزای کار نوع H1 آمریکا فقط به افرادی تعلق می‌گیرد که تحصیلات آکادمیکشان با حوزه کاری آنان مرتبط است و حداقل ۲ سال سابقه کار دارند. افرادی که با این ویزا به آمریکا مهاجرت می‌کنند، این فرصت را دارند که از‌طریق کارفرمای خود، به دولت آمریکا درخواست اخذ گرین کارت بدهند.

ویزای کار نوع EB2 آمریکا مخصوص افرادی است که جزو استعدادهای درخشان در‌زمینه علوم پایه، اقتصاد و تجارت یا رشته‌های هنری محسوب می‌شوند. ویزای کار نوع EB3 آمریکا ویژه افرادی است که در حوزه کاری خود حداقل ۲ سال سابقه کار و توانایی‌ها و مهارت‌های خاصی دارند که به‌نفع دولت آمریکا است. افرادی که در حوزه‌های مهندسی‌پزشکی و هنر و فناوری مهارت دارند، بخت بیشتری برای اخذ ویزای کار EB3 آمریکا دارند.

مهاجرت به آمریکا ازطریق ویزای خانوادگی

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای خانوادگی یکی از روش‌های راحت مهاجرت به این کشور است. در این روش، فردی که قصد دارد برای اعضای خانواده‌اش ویزای همراه آمریکا را اخذ کند، باید اقامت دائم آمریکا یا گرین کارت آمریکا را داشته و سنش حداقل ۲۱ سال باشد. اخذ ویزای خانوادگی آمریکا ۸۶۰ دلار هزینه دارد.

تحصیل در آمریکا

با تحصیل در آمریکا، اتباع خارجی می‌توانند اقامت موقت این کشور را دریافت کنند و پس از فارغ‌التحصیلی، وارد بازار کار شوند و ویزای کار آمریکا را اخذ کنند. هزینه سالانه تحصیل در آمریکا از ۱۵هزار تا ۷۵هزار دلار متغیر است. ویزای تحصیلی آمریکا DS-160 نام دارد و هزینه دریافت آن ۱۶۰ دلار است. اتباع خارجی پس از ۵ سال کار مستمر در آمریکا و پرداخت مالیات، می‌توانند برای دریافت گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

سرمایه‌گذاری در آمریکا

با سرمایه‌گذاری در آمریکا، اتباع خارجی می‌توانند اقامت موقت یا دائم این کشور را دریافت و سپس برای اخذ پاسپورت آمریکا اقدام کنند. روش سرمایه‌گذاری ازجمله روش‌های پرهزینه مهاجرت به آمریکا است و درمقایسه‌با سایر روش‌ها، دردسرها و سختی‌های بیشتری دارد. کشور آمریکا ۲ نوع ویزای سرمایه‌گذاری دارد: یکی ویزای EB-5 و دیگری ویزای E2 یا Treaty Investor Visa‌. ویزای سرمایه‌گذاری E2 آمریکا به متقاضیان ایرانی تعلق نمی‌گیرد.

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری EB-5 آمریکا نزدیک به ۴هزار دلار هزینه دارد. این ویزا با اعتبار ۱ساله صادر می‌شود و پس از ۳ سال تمدید متوالی، می‌تواند به اقامت ۷ساله آمریکا تبدیل شود. با اخذ ویزای EB-5 آمریکا، دارنده ویزا ملزم می‌شود تا حداقل ۵۰۰هزار دلار (روش غیرمستقیم) یا ۹۰۰هزار دلار (روش مستقیم) در این کشور سرمایه‌گذاری کند. اگر قصد دارید با سرمایه‌گذاری در آمریکا اقامت دائم این کشور را دریافت کنید، حداقل سرمایه شما باید ۲٫۷۷میلیون دلار باشد.

افرادی که از راه سرمایه‌گذاری در آمریکا اقامت این کشور را اخذ می‌کنند، اقامت آمریکا را برای همسر و فرزندان کوچک‌تر از ۲۱ سال مجرد خود نیز می‌توانند بگیرند. بااین‌حال، همسر و فرزندان صاحب اصلی ویزا فقط اجازه دارند در این کشور تحصیل کنند و اجازه ندارند در آنجا کار کنند. همچنین، صاحب اصلی ویزای سرمایه‌گذاری در آمریکا برای حفظ اقامتش باید سالانه حداقل ۶ ماه در این کشور حضور داشته باشد. ویزای سرمایه‌گذاری نوع EB-5 آمریکا، تنها ویزایی است که به فرد اجازه می‌دهد تا بدون داشتن مجوز کار در این کشور درآمد کسب کند.

تولد نوزاد در آمریکا

کشور آمریکا در ارائه اقامت و تابعیت به همه اتباع خارجی پیرو قانون خاک است. این یعنی تمامی افرادی که در کشور آمریکا متولد می‌شوند، فارغ از ملیت و وضعیت اقامت والدینشان، تابعیت و شهروندی آمریکا و از همان ابتدا پاسپورت این کشور را اخذ می‌کنند. همچنین، کشور آمریکا تابعیت را به افرادی می‌دهد که پدرومادرشان یا یکی از این دو نفر تابعیت آمریکا را دارند.

ازدواج با فرد آمریکایی

ازدواج با فرد آمریکایی یکی از روش‌های نسبتا راحت و کم‌هزینه مهاجرت به آمریکا است. افرادی که قصد دارند ازطریق ازدواج با فرد آمریکایی پاسپورت این کشور را بگیرند، باید برای اخذ ویزای K1 این کشور اقدام کنند. صدور ویزای آمریکا برای فردی که با تبعه آمریکایی ازدواج می‌کند، ۳ تا ۱۸ماه ممکن است طول بکشد. اگر ازدواج این ۲ نفر در کشور آمریکا صورت بگیرد، فرد غیرآمریکایی می‌تواند پس از گذشت ۳ سال، برای اخذ تابعیت و سپس پاسپورت آمریکا اقدام کند.

به‌منظور اخذ پاسپورت آمریکا ازطریق ازدواج با فرد آمریکایی، متقاضی باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد، به زبان انگلیسی مسلط باشد، با اساس‌نامه دولت آمریکا آشنا باشد و در ۱۸ ماه گذشته از کشور آمریکا خارج نشده باشد.

مدارک لازم برای اخذ پاسپورت آمریکا

مدارک لازم برای اخذ پاسپورت آمریکا عبارت‌اند از:

  • کارت اقامت دائم آمریکا (همان گرین کارت آمریکا)
  • سند تابعیت آمریکا (مدارکی مانند گواهینامه و کارت اعتباری و کارت شناسایی آمریکا)
  • ۲ قطعه عکس پاسپورتی
  • مدرک زبان انگلیسی یا قبولی در آزمون زبان انگلیسی دولت آمریکا
  • تکمیل فرم درخواست پاسپورت آمریکا (فرم DS11)
  • مدارک هویتی والدین برای متقاضیان کوچک‌تر از ۱۶ سال

هزینه گرفتن پاسپورت آمریکا

هزینه گرفتن پاسپورت آمریکا طبق جدول زیر است:

هزینه گرفتن پاسپورت آمریکا
هزینه اخذ پاسپورت آمریکا برای افراد بزرگ‌تر از ۱۶ سال۱۱۵ دلار
هزینه اخذ پاسپورت آمریکا برای افراد کوچک‌تر از ۱۶ سال۱۴۵ دلار
هزینه تمدید پاسپورت آمریکا۱۱۰ دلار
هزینه صدور پاسپورت المثنی آمریکا۱۱۰ دلار
هزینه پیکاپ پاسپورت آمریکا از دبی۴۵ دلار
هزینه پیکاپ پاسپورت آمریکا از ابوظبی۱۲۰ دلار
هزینه پیکاپ پاسپورت آمریکا از آنکارا۶۰ دلار
هزینه پیکاپ پاسپورت آمریکا از ایروان۶۰ دلار

*منظور از پیکاپ پاسپورت، روند ارسال پاسپورت متقاضی به سفارت کشور مقصد و بازگرداندن پاسپورت به‌همراه ویزا به او است. پیکاپ پاسپورت خدماتی است که سفارت کشورهایی ارائه می‌دهند که در کشور مبدا متقاضی کنسولگری یا دفتر سفارت ندارند. برای مثال، کشور ایالات متحده آمریکا در کشور ایران سفارت یا کنسولگری ندارد؛ به‌همین‌دلیل، شهروندان داخل ایران برای استفاده از خدمات سفارت آمریکا باید به سفارت یا کنسولگری آمریکا در کشورهایی مانند ترکیه یا ارمنستان یا امارات متحده عربی مراجعه کنند.

مدت زمان گرفتن پاسپورت آمریکا

مدت زمان گرفتن پاسپورت آمریکا بین ۱۰ تا ۱۴ هفته است. ناگفته نماند که در ازای پرداخت ۶۰ دلار هزینه اضافه، می‌توانید این مدت‌زمان را به ۵ تا ۷ هفته کاهش بدهید.

اعتبار پاسپورت آمریکا

اعتبار پاسپورت آمریکا به نوع پاسپورتی بستگی دارد که قصد دارید دریافت کنید.

در جدول زیر، اعتبار انواع مختلف پاسپورت آمریکا را ذکر کرده‌ایم:

انواع پاسپورت آمریکامدت زمان اعتبار
پاسپورت معمولی آمریکا (جلد آبی‌تیره)حداکثر ۱۰ سال
پاسپورت رسمی آمریکا (جلد قهوه‌ای مایل به سرخ)حداکثر ۱۰ سال
پاسپورت دیپلماتیک آمریکا (جلد مشکی)حداکثر ۵ سال
پاسپورت مواقع اضطراری آمریکاحداکثر ۱ سال

مزایای پاسپورت آمریکا

  • بهره‌مندی از مزایای شهروندی آمریکا
  • داشتن حق رای
  • امکان سفر به ۱۸۹ کشور دنیا بدون ویزا
  • امکان اخذ ویزای فرودگاهی بسیاری از کشورها
  • امکان تردد به آمریکا بدون نیاز به اخذ ویزا و مجوز سفر
  • امکان حفظ پاسپورت اول
  • نداشتن محدودیت تعداد سفرهای سالانه به آمریکا
  • داشتن حمایت حقوقی و سیاسی دولت آمریکا
  • امکان سرمایه‌گذاری نامحدود در آمریکا
  • امکان تحصیل رایگان در آمریکا
  • امکان اخذ ویزای همراه برای اعضای خانواده

جمع‌بندی

براساس اطلاعات وبسایت Henryglobal.com، کشور آمریکا ششمین پاسپورت قدرتمند جهان را دارد. شهروندان آمریکایی با داشتن پاسپورت این کشور می‌توانند بدون نیاز به اخذ ویزا به ۱۸۹ کشور دنیا سفر کنند. با دریافت پاسپورت آمریکا، می‌توانید پاسپورت اول خود را حفظ کنید؛ اما برای ورود به آمریکا و خروج از این کشور باید از پاسپورت آمریکایی خود استفاده کنید.

برای اخذ پاسپورت آمریکایی، باید اقامت دائم این کشور را داشته باشید و در آزمون شهروندی کشور آمریکا قبول شوید. هزینه اخذ پاسپورت آمریکا برای افراد بزرگ‌سال ۱۱۵ دلار و برای افراد کوچک‌تر از ۱۶ سال ۱۴۵ دلار است. راحت‌ترین روش‌های اخذ پاسپورت آمریکا، ازدواج با فرد آمریکایی و برنده‌شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا هستند. برای دریافت پاسپورت آمریکا، متقاضی باید مدرک زبان انگلیسی داشته باشد یا در آزمون زبان انگلیسی دولت آمریکا قبول شود.

فرم مشاوره اخذ پاسپورت آمریکا

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند

سوالات متداول

چقدر طول می‌کشد تا پاسپورت آمریکا بگیریم؟

معمولا بین ۱۰ تا ۱۴ هفته طول می‌کشد تا پاسپورت آمریکا را بگیرید.

هزینه اخذ پاسپورت آمریکا چقدر است؟

هزینه اخذ پاسپورت آمریکا برای بزرگ‌سالان ۱۱۵ دلار و برای متقاضیان کوچک‌تر از ۱۶ سال ۱۴۵ دلار است.

آیا گرفتن پاسپورت آمریکا به‌منزله اخذ تابعیت این کشور است؟

بله، گرفتن پاسپورت آمریکا به‌منزله اخذ تابعیت این کشور است.