ویزای استارتاپ هلند

اگر جزو افرادی هستید که علاقمند به دریافت ویزای استارتاپ هلند هستید، این راهنما به شما کمک می‌کند تا جزئیات مفصلی درباره آن بدانید. در دنیای امروز، اکثر کشورها به خصوص کشورهای عضو اتحادیه اروپا استقبال گسترده‌ای از حضور کارآفرینان صاحب ایده در خاک خود دارند و امتیازات ویژه‌ای برای این دسته از افراد در نظر می‌گیرند تا آن‌ها را ترغیب به راه‌اندازی کسب و کار در کشورشان کنند. هلند کشوری با مساحت ۴۱٬۵۴۳ کیلومترمربع و جمعیت ۱۶٬۵۷۰٬۶۱۳نفر است که از لحاظ جغرافیایی در بخش اروپای غربی واقع شده و یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که سعی دارد با مشوق‌هایی چون برنامه‌های مهاجرتی، از سایر کشورها در جذب کارآفرین عقب نماند.

فهرست مطالب

    ویزای استارتاپ هلند چیست؟

    از ژانویه سال ۲۰۱۵ میلادی، همزمان با رشد استارتاپ‌های دلتا (نامی که به اکوسیستم استارتاپی هلند اختصاص داده شده)، به منظور جذب کارآفرینان خارجی، ویزای استارتاپ هلند تصویب و اجرایی شد که به طور رسمی اجازه اقامت کارآفرینان مبتدی نامیده می‌شود و به مدت یک سال اعتبار دارد. کشور هلند همواره مایل است تا افرادی که نوآور بوده و قابلیت راه‌اندازی کسب و کار استارتاپی را دارند، در این اکوسیستم مشغول به کار شوند. همچنین با راه‌اندازی برنامه‌ای تحت عنوان فرش نارنجی (Orange Carpet)همواره در تلاش است تا مسیر رشد استارتاپ‌های ایجاد شده توسط مهاجرین را مدیریت کند و آن‌ها در این امر یاری کند. در صورتی که شهروند سوئیس یا منطقه شینگن نباشید، می‌توانید از این ویزا استفاده کنید. در طی سال افراد بسیار زیادی با استفاده از روش‌های مختلف برای مهاجرت به این کشور اقدام می‌کنند که ویزای استارتاپ یا نوآفرینی یکی ازبهترین راه‌های مهاجرت و اخذ اقامت محسوب می‌شود.

    ویزای استارتاپ هلند برای پیگیری سریع اقامت دائم کارآفرینان بین‌المللی طراحی شده است. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که فکر راه‌اندازی یک بیزینس در اروپا را در سر می‌پرورانید، این روش برایتان بسیار مناسب خواهد بود. زیرا هلند جزء یکی از بهترین کشورها برای طرح‌ها و ایده‌های جدید و اقامت کارآفرینی محسوب می‌شود. برای آشنایی بیشتر با ویزای استارتاپ هلند، مزایای این روش برای سرمایه‌گذاری با هزینه‌های کم و آگاهی از شرایط و فرآیند‌های مربوط به اخذ آن، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

    معرفی استارتاپ‌های موفق در هلند

    در صورتی که تصمیم به اخذ ویزای استارتاپ هلند را دارید، بهتر است قبل از راه‌اندازی کسب و کار خود در این کشور، با نمونه‌های موفق این استارتاپ‌ها آشنا شده و دانش لازم در این زمینه را به دست آورید.

    • استارتاپ Past Book: ایده اصلی این استارتاپ که توسط گروهی به اجرا درآمد، طراحی اپلیکیشنی است که می‌تواند برای فرد متقاضی، آلبومی از تصاویری تهیه کند. این آلبوم تصاویر با استفاده از پست‌های اجتماعی ذخیره شده توسط فرد است.
    • استارتاپ Impraise: این استارتاپ یک اپلیکیشن است که کارفرمایان می‌توانند با استفاده از آن به ارزیابی کیفیت و کمیت کار نیروهای خود بپردازند. به عبارتی این از این اپلیکیشن برای افزایش بهره‌وری و سرعت نیروی کار استفاده می‌شود.
    • استارتاپ Fashiolista: گروهی که این استارتاپ را راه‌اندازی کردند، به دنبال خلاقیت و نوآوری در زمینه‌های مد و فش بودند. به همین دلیل محیطی را برای افرادی که در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند فراهم کردند که بتوانند ایده‌های خلاقانه خود را در آنجا به اشتراک بگذارند.
    • استارتاپ Bloomon: ایده این استارتاپ بسیار زیبا و خلاقانه بوده که به واسطه آن، امکان سفارش آنلاین گل برای آن دسته از افرادی که در کشورهای اروپایی مستقر هستند، فراهم است. بدین ترتیب افراد می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان برای عزیزان خود در کشورهایی همچون بریتانیا، بلژیک و آلمان گل ارسال کنند.

    ویزای استارتاپ هلند مناسب چه افرادی است؟

    برای دریافت ویزای استارتاپ هلند، به مهارت‌هایی در خصوص کارآفرینی نیاز خواهید داشت. به عنوان نمونه ممکن است بتوانید با فراهم کردن شرایطی، ویزای استارتاپ کانادا یا انگلیس را به دست آورید ولی برای دریافت ویزای استارتاپ هلند، اگر از شرایط لازم برخوردار نباشید، گاه مجوز ورود به این کشور را به دست خواهید آورید، اما به طور حتم در آنجا ماندگار نخواهید بود. به همین دلیل باید محصول یا ایده‌ای نوآورانه داشته باشید که امکان درآمدزایی سریع را فراهم کند. همچنین باید از تمکن مالی برخوردار بوده و بتوانید حداقل هزینه‌های فردی خود را برای زندگی در هلند بپردازید. از آنجایی که زبان انگلیسی، یک زبان رایج در کشور هلند محسوب می‌شود، شرایط برای شما راحت‌تر بوده و در صورت تسلط به آن، برگ برنده خوبی در اختیار خواهید داشت.

    همراهی خانواده با داشتن ویزای استارتاپ هلند

    آن دسته از افرادی که موفق به دریافت ویزای استارتاپ هلند می‌شوند، این امکان برایشان وجود دارد که بتوانند با دریافت اجازه کار موقت همسر یا شریک زندگی خود را به همراه خود ببرند. وی (همسر یا شریک زندگی) نیز می‌تواند با دریافت ویزای کار باز (open work permit) در هلند مشغول به کار شود. هر یک از فرزندان زیر ۱۸ سال هم که قصد تحصیل یا کار در هلند را داشته باشد، باید برای دریافت مجوز کار یا تحصیل اقدام کنند.

    شرایط اخذ ویزای استارتاپ هلند

    آن دسته از افرادی که قصد دارند بیش از ۹۰ روز برای کار و زندگی در هلند اقامت داشته باشند، باید از روش‌های مختلفی همچون کار، تحصیل، ازدواج، سرمایه‌گذاری یا پناهندگی اقدام کنند. یکی از راه‌های اخذ اقامت به واسطه سرمایه‌گذاری، اخذ ویزای استارتاپ هلند است که برای دریافت آن به شرایط خاصی نیاز خواهد بود. در ادامه به بررسی شرایط اخذ ویزای استارتاپ هلند می‌پردازیم.

    در مرحله اول باید با استفاده از یک فرم درخواست مناسب، از تسهیل‌گر خود بخواهید درخواست شما را برای ویزای هلند به خدمات مهاجرت و تابعیت، Immigratie en Naturalisatiedienst ارسال کند. این بدان معناست که شما تمام اطلاعات، طرح کسب و کار و روش پیشنهادی خود را ارائه می‌دهید. آن دسته از افرادی که در خارج از کشور اقامت دارند، می‌توانند درخواست خود را برای اجازه اقامت به سفارت یا کنسولگری هلند در کشور محل اقامت خود ارسال کنند. اتباع خارج از کشور نیز که خواهان یک مجوز اقامت معتبر هستند و مایلند اجازه اقامت خود را به اجازه اقامت برای کارآفرینان تازه‌کار تغییر دهند، می‌توانند از این فرم درخواست استفاده کنند.

    برای ارزیابی موفقیت‌آمیز، IND با Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO یعنی سازمان ارائه خدمات مهاجرت و تابعیت هلند با آژانس متصدی هلند که زیر مجموعه وزارت امور اقتصادی و سیاست‌های اقلیمی است، مشورت می‌کند. برای اینکه این اتفاق بیفتد، باید بتوانید پنج شرط را برآورده کنید:

    • شرط اول: شما باید با یک تسهیل‌گر متخصص قابل اعتماد کار کنید تا حامی مالی شما شود. این اتحاد باید از طریق یک توافق‌نامه امضاء شده بین کارآفرین تازه‌کار و تسهیل‌گر که تجربه خوبی در هدایت استارتاپ‌ها و ثبات مالی دارد، ایجاد شود.
    • شرط دوم: محصول یا خدمات باید منحصر به فرد و نوآور و شامل یک برنامه و ایده تجاری خوب باشد، زیرا آژانس تصدی هلند نوآورانه بودن محصول یا خدمات شما را مورد بررسی قرار می‌دهد.
    • شرط سوم: باید ایده خود را گسترش داده و در کسب و کار خود پیاده کنید. به عبارتی ایده شما باید در قالب یک طرح تجاری همراه با جزئیاتی همچون ساختار سازمان، نقش‌ها و وظایف، اسناد قانونی، پرسنل، هدف شرکت و بسیاری از موارد دیگر باشد.
    • شرط چهارم: تسهیل‌گر باید در دفتر ثبت بازرگانی اتاق بازرگانی درج شود. این امر بیان می‌کند که شما در راه‌اندازی کسب و کار خود حرفی برای گفتن دارید.
    • شرط پنجم: باید تمکن مالی خوبی برای زندگی و اقامت در هلند داشته باشید و به بودجه عمومی متکی نباشید.

    در صورتی که یک ایده نوآورانه ندارید و یا تمام ریسک‌ها و جزئیات راه‌اندازی یک کسب و کار در یک کشور اروپایی آشنا نیستید، بهتر است قبل از شروع و انجام هرگونه اقدامی، دانش لازم در این زمینه را کسب کنید.

    طرح تجاری مورد تأیید برای ویزای استارتاپ هلند

    یک ایده یا طرح تجاری مورد تأیید برای اخذ ویزای استارتاپ هلند باید از شرایط لازم برخوردار باشد تا بتواند از حمایت مالی اسپانسر استفاده کند که برخی از مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

    • نوآورانه و خلاقانه بودن طرح یا ایده تجاری و ثبت آن در اتاق بازرگانی هلند
    • برخورداری از برنامه و حامی مالی برای راه‌اندازی و اجرای طرح تجاری استارتاپ
    • دارای توجیه اقتصادی و نیز سودآور بودن ایده یا طرح تجاری
    • بهره‌مندی از نام تجاری ثبت شده طرح تجاری
    • گذراندن مراحل مربوط به اخذ ویزای استارتاپ و اقامت هلند

    مدرک زبان مورد نیاز برای ویزای استارتاپ هلند

    کشور هلند، یکی از کشورهای اروپایی است که زبان انگلیسی جزء زبان رایج این کشور محسوب می‌شود، از این رو شرایط کار و اقامت برای شما به مراتب راحت‌تر بوده و در صورتی که از تسلط کافی به زبان انگلیسی برخوردار باشید، برگ برنده خوبی در اختیار خواهید داشت. بنابراین آن دسته از افراد متقاضی که قصد دریافت ویزای استارتاپ هلند را دارند، باید حتماً مدرک زبان آیلتس را در اختیار داشته باشند.

    تمکن مالی لازم برای دریافت ویزای استارتاپ هلند

    اگر چه هیچ محدودیتی از بابت سرمایه اولیه برای دریافت اقامت هلند از طریق استارتاپ وجود ندارد، اما فردی که متقاضی دریافت ویزای استارتاپ هلند است، باید تمکن مالی خوبی برای زندگی و اقامت در هلند داشته و به بودجه عمومی متکی نباشد. به عبارتی باید گواهی تمکن مالی داشته و بتواند ثابت کند که قادر است از پس هزینه‌های زندگی خود در هلند برآید.

    مراحل دریافت ویزای استارتاپ هلند

    دریافت ویزای استارتاپ هلند دارای یک سری مراحل خاص است که در قسمت‌های قبل تا حدودی به آن اشاره شد. این مراحل عبارتند از:

    • مرحله ۱: داشتن یک ایده نوآورانه و بسیار خلاقانه و سودآور
    • مرحله ۲: پر کردن فرم‌های مخصوص به زبان انگلیسی و هلندی
    • مرحله ۳: ورود به کشور هلند و اخذ دروس مربوط به راه‌اندازی بیزینس در دانشگاه
    • مرحله ۴: ثبت یک آدرس به نام شرکت برای انجام امور مالیاتی
    • مرحله ۵: پرداخت مبلغ ۵۰ الی ۱۰۰ یورو برای ثبت شرکت خود

    با انجام این مراحل می‌توان گفت که فرد متقاضی تا حدودی مراحل اصلی را به اتمام رسانده و در ادامه باید از مشاوره اساتید برجسته در زمینه راه‌اندازی کسب و کار خود استفاده کند تا به سوددهی برسد.

    مدارک لازم برای ویزای استارتاپ هلند

    یکی از مهم‌ترین مسائل برای دریافت ویزای استارتاپ هلند، تهیه و گردآوری مدارک مورد نیاز است. پیشنهاد ما به شما این است که قبل از انجام هرگونه اقدامی سه مدرک شماره KvK، اعلامیه تسهیل‌‌گر و صورتحساب بانکی حدود ۱۴ هزار  یورو را در اختیار داشته باشید تا اطمینان حاصل شود که می‌توانید درخواست خود را به موقع ارسال کنید. در گردآوری و ارسال مدارک خود دقت لازم را به عمل آورید چرا که هرگونه نقصی می‌تواند به معنای پایان سرمایه‌گذاری و کسب و کار شما در هلند باشد. این موضوع مرگ و زندگی برای راه‌اندازی کسب و کار شما است.

    در کنار مدارک گفته شده و یک طرح یا ایده خلاقانه، مدارک دیگری نیز مورد نیاز است که عبارتند از:

    • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
    • ارائه مدرکی به منظور اثبات تمکن مالی
    • ارائه مدارک شناسایی و هویتی و پاسپورت معتبر
    • ارائه مجوز ورود و خروج بدون محدودیت به کشور هلند
    • ارائه مدارک تحصیلی و کاری مرتبط، رزومه و مدرک زبان آیلتس
    • ارائه گواهی سلامت جسمی، روحی و روانی و داشتن بیمه‌نامه سلامت

    دریافت ویزای استارتاپ هلند چقدر طول می‌کشد؟

    پس از به اتمام رسیدن تمامی مراحل درخواست ویزای استارتاپ هلند، بخش عمده‌ای از زمان شما، صرف مسائل مربوط به آماده‌سازی طرح کسب و کار و اسناد و مدارک لازم خواهد شد. نگارش طرح نیز اگر از ابتدا آغاز شود، حدود ۹۰ تا ۱۲۰ روز طول می‌کشد. مرحله بعد، ارسال طرح برای تأیید است که بین یک تا سه ماه زمانبر است. پس از آن نیز، مسأله درخواست ویزا و حضور شما در هلند است که در مدت زمانی کوتاه‌تر از دو ماه انجام خواهد شد. به عبارتی مدت زمان دریافت ویزای استارتاپ هلند، بین ۶ تا ۹ ماه است.

    هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند

    هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند که در ادامه به آن می‌پردازیم، چندان زیاد نیست. نه تنها در هلند بلکه تقریباً در تمامی کشورها می‌توان با حداقل سرمایه در زمینه استارتاپ ورود کرد و ایده و طرح خود را به اجرا درآورد. از آنجایی که ویزای استارتاپ هلند در دسته ویزای سرمایه‌ گذاری و کار قرار می‌گیرد، ترکیبی از این دو نوع محسوب می‌شود. به منظور ثبت شرکت تنها ۵۰ یورو کافی است اما هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند برای کارآفرین اصلی حدود ۷ الی ۱۰ هزار یورو، خواهد بود. علاوه‌بر این موارد، گاه ممکن است هزینه‌های دیگری همچون هزینه وکیل و اجاره مکان نیز به آن افزوده شود. اگر بخواهیم به صورت حدودی هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند را در نظر بگیریم، می‌توان گفت که به یک پشتوانه ۱۰۰ هزار یورویی نیاز است.

    اگر چه کشور هلند یکی از کشورهای کوچک اروپایی است اما از نظر اقتصادی بسیار قوی بوده و به شیوه‌ای عالی مدیریت می‌شود، تا جایی که بسیاری از شرکت‌ها و کمپانی‌های معتبر دنیا مربوط به کشور هلند است. با توجه به این که متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ هلند، هم به راه‌اندازی کسب و کار می‌پردازند و هم تحصیل بیزینس می‌کنند، باید هزینه تحصیل و زندگی در هلند را نیز مورد توجه قرار دهند که میانگین این هزینه به صورت ماهیانه حدود ۸۰۰ الی ۱۱۰۰ یورو است.

    اقامت از طریق ویزای استارتاپ در هلند

    برای این که افراد متقاضی ویزای استارتاپ هلند، بتوانند از طریق این ویزا، اقامت کشور هلند را به دست آورند، باید مراحل خاص را پشت سر بگذارند که پیش‌تر به آن اشاره شد. پس از آن که فرد متقاضی ویزای استارتاپ هلند را دریافت کرد، ابتدا اقامت موقت یک ساله به او داده می‌شود تا بتواند در این مدت کسب و کار خود را راه‌اندازی کند.

    در صورتی که پس از گذشت مدت زمان یک سال، شرایط اولیه استارتاپ حفظ شده و توانسته باشید ۱۷۵۰ یورو سود کسب کنید، یا این که اسپانسر شما تأیید کند که کسب و کارتان قابلیت رشد و سوددهی را دارد، می‌توانید ویزای خود را تمدید کرده و از ویزای فردی به ویزای اشتغال تبدیل کنید. این ویزا تا سه سال امکان تمدید خواهد داشت. در نهایت پس از گذشت ۵ سال اقامت و کار در کشور هلند، در صورت بهره‌مندی از شرایط لازم، می‌توانید پاسپورت و تابعیت کشور هلند را به دست آورید.

    مزایای ویزای استارت آپ هلند

    به طور قطع دریافت ویزای استارتاپ هلند، دارای مزایایی است. از جمله مهم‌ترین این مزایا می‌توان به قوی بودن نظام اقتصادی و سیاسی و سیستم مدیریتی این کشور اشاره کرد که تأثیر بسیار زیادی در تصمیم‌گیری افراد به هنگام مهاجرت و انتخاب کشور مقصد دارد. همچنین نرخ پایین بیکاری، زیبایی‌های بی‌نظیر، تکلم بیش از ۹۰ درصد افراد به زبان انگلیسی، عدم فساد قضایی و عدم رانت بازی، کشور هلند را به یکی از کشورهای برجسته تبدیل کرده است. در این کشور قانون برای همه افراد یکسان بوده و هیچگونه تبعیضی میان افراد وجود ندارد. از طرفی زمان اخذ این ویزا حدود یک الی سه ماه است که یکی از کوتاه‌ترین پروسه‌های اخذ ویزا محسوب می‌شود. علاوه‌بر تمامی موارد ذکر شده، اخذ ویزای استارتاپ هلند دارای مزایای دیگری است که عبارتند از:

    • عدم نیاز به سرمایه‌گذاری و ارائه پول
    • پرداخت هزینه اندک بابت ثبت شرکت‌ها (۵۰ یورو) و هزینه مناسب برای ثبت بیزینس
    • دریافت اقامت یک ساله هلند به همراه مجوز کار و امکان اقدام برای دریافت اقامت خانواده
    • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان و مجوز دریافت کار برای همسر
    • امکان دریافت فوق‌لیسانس در کنار راه‌اندازی بیزینس
    • بهره‌مندی از وجود یک راهنما در تمام مراحل راه‌اندازی کسب و کار
    • بهره‌مندی از حمایت‌های فرش نارنجی هلند
    • مجوز حضور در استارتاپ دلتا به عنوان یکی از رو به رشدترین اکوسیستم‌های استارتاپی اروپا

    سخن پایانی

    در این مطلب به بررسی ویزای استارتاپ هلند پرداختیم و دانستیم این ویزا یکی از جدیدترین ویزاهایی است که اداره مهاجرت هلند به منظور حمایت از ایده‌ها و طرح‌های جدید و جذب صاحبان کسب و کارها در نظر گرفته است. در ادامه نیز به معرفی استارتاپ‌های موفق در هلند پرداخته و نحوه دریافت ویزا، شرایط، مدارک و مراحل آن را به ‌طور کامل شرح دادیم. در انتها نیز هزینه اخذ ویزای هلند را به همراه مزایای دریافت آن مورد بررسی قرار دادیم. برای این که بخواهید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنید، باید نسبت به تمامی شرایط اخذ آن اطلاعات کافی داشته باشید. پس بهتر است قبل از انجام هرگونه اقدامی، دانش خود را در این زمینه افزایش دهید.

    سوالات متداول درباره ویزای استارتاپ هلند

    مراحل گرفتن ویزای استارتاپی هلند چیست؟

    در مرحله اول شما باید دارای ایده ای خلاقانه باشید. سپس با تکمیل فرم های مورد نیاز به زبان های هلندی و انگلیسی باید امور مربوط به اخذ دروس و راه اندازی کسب و کار در دانشگاه های تعیین شده را طی کرد. در ادامه، شما به عنوان مالک کسب و کار باید نشانی شرکت را در اداره امور مالیاتی هلند ثبت کنید. در نهایت با پرداخت مبلغ ۵۰ یورو مراحل نهایی ثبت شرکت را پشت سر می گذارید.

    هزینه اخذ ویزای استارت آپ هلند چقدر است؟

    هزینه اخذ ویزای استارتاپ هلند، چندان زیاد نیست. برای ثبت شرکت تنها ۵۰ یورو کافی است اما هزینه آن برای کارآفرین اصلی حدود ۷ الی ۱۰ هزار یورو، خواهد بود. برخی مواقع نیز ممکن است هزینه های دیگری از جمله هزینه وکیل و اجاره مکان نیز به آن اضافه شود. در حالت کلی و به صورت حدودی می توان گفت که برای دریافت این ویزا به پشتوانه ۱۰۰ هزار یورویی نیاز خواهید داشت. البته به صورت ماهیانه حدود ۸۰۰ الی ۱۱۰۰ یورو برای متقاضیانی که هم به راه اندازی کسب و کار می پردازند و هم تحصیل بیزینس می کنند، نیاز است تا بتوانند از پس هزینه تحصیل و زندگی خود در هلند برآیند.

    آیا با ویزای استارتاپ هلند اجازه کار در این کشور را دارم؟

    دریافت ویزای استارتاپ هلند از سوی فرد متقاضی به منزله دریافت ویزای کارآفرین است و شما می توانید به عنوان یک کارآفرین کسب و کار خود را راه اندازی کنید، اما اجازه کارمند شدن را ندارید. در صورتی که مایل به انجام کار باشید، می توانید به صورت فریلنسری فعالیت کرده و کسب درآمد کنید.

    شرایط گرفتن ویزای استارتاپ هلند چیست؟

    یکی از راه های اخذ اقامت به واسطه سرمایه گذاری، گرفتن ویزای استارتاپ هلند است که برای دریافت آن به شرایط خاصی نیاز است. شرط اول آن است که شما باید با تسهیل گر قابل اعتماد کار کنید که علاوه بر داشتن تخصص بتواند از شما حمایت مالی مناسب را به عمل آورد که این امر نیازمند یک توافق نامه امضاء شده بین کارآفرین و تسهیل گر است. شرط دوم آن است که یک برنامه یا ایده تجاری خوب و منحصر به فرد داشته باشید، زیرا آژانس تصدی هلند آن را مورد بررسی قرار می دهد. شرط سوم آن است که کسب و کار شما امکان گسترش داشته و شما نیز ایده خود را برای گسترش آن با جزئیاتی همچون ساختار سازمان، نقش ها و وظایف، اسناد قانونی، پرسنل، هدف شرکت و بسیاری از موارد دیگر ارائه دهید. شرط چهارم آن است که طرح شما توسط تسهیل گر در دفتر ثبت بازرگانی اتاق بازرگانی درج شود. شرط پنجم که آخرین شرط از شروط گرفتن ویزای استارتاپ هلند می باشد، آن است که به بودجه عمومی متکی نبوده و از تمکن مالی خوبی برای زندگی و اقامت در هلند برخوردار باشید.

    استارتاپ ویزای هلند مناسب چه افرادی است؟

    استارتاپ ویزای هلند مناسب افرادی است که محصول یا ایده ای نوآورانه داشته باشند، به گونه ای که امکان درآمدزایی سریع از طرح یا ایده را فراهم کند. به خصوص برخورداری از تمکن مالی مناسب برای زندگی در هلند بسیار لازم بوده تا افراد بتوانند از پس حداقل هزینه های فردی خود برای زندگی در هلند برآیند. علاوه بر این، در صورتی که افراد به زبان انگلیسی مسلط باشند، کار برایشان ساده تر بوده و برگ برنده خوبی در اختیار خواهند داشت، زیرا زبان رایج کشور هلند، زبان انگلیسی است.

    آیا با دریافت ویزای استارتاپ هلند می توان اقامت این کشور را به دست آورد؟

    بله به فرد متقاضی، پس از دریافت ویزای استارتاپ هلند، ابتدا اقامت موقت یک ساله داده می شود. این اقامت موقت بدان جهت است که فرد در این مدت بتواند کسب و خود را راه اندازی کند. اگر پس از گذشت این مدت زمان اسپانسر قابلیت رشد و کسب و کار او را تأیید کند یا بتواند شرایط اولیه استارتاپ خود را حفظ کرده و ۱۷۵۰ یورو سود کسب کند، می تواند ویزای خود را علاوه بر تمدید، از ویزای فردی به ویزای اشتغال تبدیل کند. این نوع ویزا به مدت سه سال قابلیت تمدید داشته و فرد متقاضی پس از گذشت پنج سال اقامت و کار مستمر در کشور هلند، می تواند درخواست پاسپورت هلند را داده و تابعیت این کشور را به دست آورد.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۷۱-۳۲۲۷۰۰۰۸