ثبت شرکت در فنلاند از روش‌های ایدئال سرمایه‌گذاری و اخذ اقامت این کشور است. فنلاند ازجمله کشورهایی است که برای ثبت شرکت در آن، به داشتن شریک فنلاندی نیازی ندارید و می‌توانید مالک ۱۰۰درصد شرکت خود باشید.

فنلاند از کشورهای پیشرفته اروپا محسوب می‌شود و طبق اطلاعات وبسایت Worlddata، در سال ۲۰۲۳ جزو ۵۰ اقتصاد برتر جهان شناخته شده است. ثبت شرکت در فنلاند کمک می‌کند تا سرمایه خود را از کشور خارج و از کم‌ارزش‌شدن پول خود جلوگیری کنید و در مدت کوتاهی شاهد رشد سرمایه‌تان باشید. با ثبت شرکت در فنلاند با کمترین هزینه، می‌توانید از تجارت و تبادلات مالی با بازار آزاد جهانی استفاده کنید و کسب‌وکار خود را رونق بدهید. کشور فنلاند در حوزه‌های صنعت و دانش و فناوری از پیشتازان قاره اروپا است و بستری مناسب برای پیاده‌سازی ایده‌های خلاقانه و نوآوری در عرصه‌های مختلف دارد.

قوانین ثبت شرکت در فنلاند

قوانین ثبت شرکت در فنلاند برای شهروندان غیرفنلاندی بدین‌شرح‌اند:

  • در کشور فنلاند برخلاف بسیاری از کشورهای غربی، قانونی وجود ندارد که متقاضیان غیرفنلاندی ثبت شرکت در این کشور را ملزم کند تا برای اخذ مجوز ثبت شرکت در فنلاند، دست‌کم ۱ نفر شریک فنلاندی داشته باشند. شهروندان ایرانی نیز از این قانون مستثنی نیستند و می‌توانند مالک ۱۰۰درصد شرکتشان در فنلاند باشند یا در‌صورت تمایل، چند نفر شریک ایرانی داشته باشند.
  • بیشترین نرخ مالیات بر درآمد شرکتی در فنلاند ۲۰درصد است.
  • آن دسته از شرکت‌های فنلاند که سالانه بیشتر از ۵۰هزار یورو درآمد دارند، باید ۰٫۳۵درصد از درآمد خود را به‌عنوان مالیات بخش عمومی به اداره امور مالیاتی فنلاند بدهند. سالانه مبلغ ۱۴۰ یورو نیز هزینه ثابت مالیات بخش عمومی شرکت‌ها در فنلاند است.
  • افرادی که تابعیت یکی از کشورهای لیختن‌اشتاین، سوئیس، کشورهای نوردیک یا هریک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند، برای راه‌اندازی کسب‌وکار در فنلاند به اخذ ویزا و اقامت نیازی ندارند. غیر از کشورهای مذکور، شهروندان سایر کشورها برای ثبت شرکت در فنلاند به ویزا و اجازه اقامت این کشور نیاز دارند.
  • برای ثبت شرکت در فنلاند به حضور فیزیکی صاحب شرکت در این کشور احتیاجی نیست.
  • تنها شرکتی که برای ثبت آن در فنلاند باید سرمایه اولیه داشته باشید، شرکت سهامی عام (LLP) است. حداقل سرمایه موردنیاز برای ثبت شرکت سهامی عام در فنلاند ۸۰هزار یورو است.
  • افرادی که درآمد سالانه‌شان از فعالیت‌های تجاری در فنلاند بیشتر از ۹هزار یورو است، طبق قوانین این کشور، باید برای بیمه بازنشستگی ثبت‌نام کنند.

انواع شرکت در فنلاند

انواع شرکت در فنلاند ازاین‌قرارند‌:

شرکت مسئولیت محدود (LLC)

ثبت شرکت مسئولیت محدود (LLC) در فنلاند به سرمایه اولیه نیازی ندارد و از یک یا چند نفر سهام‌دار تشکیل می‌شود. در فعالیت‌های تجاری شرکت‌های مسئولیت محدود در فنلاند، محدودیتی وجود ندارد و همه فعالیت‌های تجاری مجازند.

شرکت تضامنی (Partnership Company)

ثبت شرکت تضامنی (Partnership Company) در فنلاند به سرمایه اولیه احتیاجی ندارد و شرکا می‌توانند مبلغ اولیه سرمایه را به‌صورت توافقی تعیین کنند. برای ثبت شرکت تضامنی در فنلاند، دست‌کم ۲ نفر شریک تجاری نیاز است. در کشور فنلاند، شرکت‌های تضامنی مشمول مالیات نمی‌شوند و همه سود شرکت بین شرکا تقسیم می‌شود. همچنین، تمام شرکا در‌مقابل بدهی‌های شرکت مسئولیت کامل برعهده دارند.

شرکت سهامی عام (LLP)

برای ثبت شرکت سهامی عام (LLP) در فنلاند، حداقل سرمایه موردنیاز ۸۰هزار یورو است. به‌منظور ثبت شرکت سهامی عام در فنلاند، وجود ۱ نفر شریک کافی است؛ اما باید ۱ نفر به‌عنوان مدیرعامل و دست‌کم ۳ نفر به‌عنوان اعضای هیئت‌مدیره شرکت معرفی شوند. با راه‌اندازی شرکت سهامی عام در فنلاند، امکان سرمایه‌گذاری در بازار بورس و خرید‌و‌فروش اوراق بهادار وجود دارد.

شرکت تعاونی (Cooperative Company)

برای ثبت شرکت تعاونی (Cooperative Company) در فنلاند، به داشتن سرمایه اولیه نیازی نیست. سرمایه‌گذاران مبلغ سرمایه اولیه برای این نوع از شرکت‌ها را به‌صورت توافقی تعیین می‌کنند. به‌منظور تاسیس شرکت تعاونی در فنلاند، به دست‌کم ۳ نفر شریک تجاری احتیاج است. در شرکت‌های تعاونی، مسئولیت‌های مالی شرکا در‌قبال بدهی‌های شرکت به‌اندازه سهم آنان در سرمایه اولیه و راه‌اندازی شرکت است.

شرکت انفرادی (Sole Establishment)

ثبت شرکت انفرادی (Sole Establishment) در فنلاند به سرمایه اولیه نیاز ندارد؛ اما ثبت آنلاین آن در وبسایت اداره امور ثبت شرکت‌های فنلاند، ۷۵ یورو هزینه دارد. برای ثبت شرکت انفرادی در فنلاند، وجود ۱ نفر شریک تجاری کافی است. توصیه می‌کنیم افرادی که کسب‌وکار کوچک دارند و سرمایه زیادی برای راه‌اندازی شرکت ندارند، برای ثبت شرکت در فنلاند نوع شرکت انفرادی را انتخاب کنند.

افتتاح شعبه خارجی شرکت در فنلاند

افتتاح شعبه خارجی شرکت در فنلاند یکی دیگر از انواع روش‌های ثبت شرکت در فنلاند است. شما می‌توانید برای شرکتی که در ایران دارید، شعبه‌ای جدید در فنلاند ثبت کنید و وارد بازار تجارت آزاد جهان شوید. اگر برای شرکت ایرانی خود در فنلاند شعبه جدید تاسیس کنید، تمامی مسئولیت‌های حقوقی و مالی شعبه فنلاند به‌عهده شرکت اصلی در ایران خواهد بود. ثبت شعبه خارجی شرکت در فنلاند به معرفی مدیر جدید نیازی ندارد و مراحل آن در کمتر از ۳۰ روز انجام می‌شود.

متداول‌ترین نوع ثبت شرکت در کشور فنلاند شرکت مسئولیت محدود (LLC) است؛ چرا‌که در فعالیت‌های تجاری شرکت‌های مسئولیت محدود فنلاند محدودیتی وجود ندارد. بهترین نوع ثبت شرکت در فنلاند برای متقاضیان ایرانی شرکت انفرادی (Sole Establishment) است. به‌منظور ثبت شرکت انفرادی در هلند، متقاضیان خارجی به ثبت شخص حقوقی ملزم نیستند.

ویزای مورد نیاز برای ثبت شرکت در فنلاند

برای ثبت شرکت در فنلاند، متقاضیان باید ویزای کارآفرینی یا ویزای خوداشتغالی فنلاند را دریافت کنند. این ویزاها در دسته ویزاهای کاری (Working Visa) فنلاند قرار می‌گیرند. ویزای کاری فنلاند، تنها ویزای موجود در این کشور است که به اتباع خارجی اجازه می‌دهد تا در این کشور کار کنند و مالیات بپردازند. هزینه دریافت ویزای کار فنلاند به‌صورت آنلاین ۵۰۰ یورو و به‌صورت کاغذی ۶۵۰ یورو است.

  • ویزای کارآفرینی فنلاند فقط به کارآفرینانی تعلق می‌گیرد که قصد دارند در این کشور کسب‌وکار راه‌اندازی کنند.
  • ویزای خوداشتغالی فنلاند به کارآفرینان و اعضا و شرکای تجاری تعاونی‌های خصوصی فنلاند تعلق می‌گیرد. برای اخذ ویزای خوداشتغالی فنلاند، ابتدا باید کسب‌وکارتان را در دفتر امور ثبت تجارت هیئت ملی فنلاند ثبت و نامه تایید کسب‌وکارتان را از این نهاد دریافت کنید.
  • هزینه دریافت مجوز کار برای کارآفرینان استارتاپی در فنلاند ۴۸۰ یورو ازطریق درخواست آنلاین و ۵۷۰ یورو ازطریق درخواست کاغذی است.
  • هزینه دریافت مجوز کار برای کارآفرینان غیراستارتاپی در فنلاند ۴۹۰ یورو ازطریق درخواست آنلاین و ۶۹۰ یورو ازطریق درخواست کاغذی است.

مراحل ثبت شرکت در فنلاند

مراحل ثبت شرکت در فنلاند به‌ترتیب عبارت‌اند از:

  1. انتخاب دست‌کم ۳ اسم برای شرکت
  2. انتخاب نوع شرکت و تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت در فنلاند در وبسایت اداره امور ثبت شرکت‌ها در این کشور
  3. ارائه طرح تجاری (بیزنس پلن) به وزارت بازرگانی کشور فنلاند
  4. دریافت تاییدیه و مجوزهای لازم از وزارت بازرگانی کشور فنلاند
  5. تشکیل پرونده در اداره امور مالیاتی فنلاند و دریافت کد مالیاتی
  6. پرداخت مالیات ثبت شرکت در فنلاند
  7. ارائه مدارک لازم به اداره امور ثبت شرکت‌ها در فنلاند و پرداخت هزینه اخذ مجوز ثبت شرکت
  8. راه‌اندازی و خرید تجهیزات دفتر کار پس از صدور مجوز ثبت شرکت از سوی دولت فنلاند

مدارک لازم برای ثبت شرکت در فنلاند

مدارک لازم برای ثبت شرکت در فنلاند ازاین‌قرارند:

  • گذرنامه: آن دسته از اتباع خارجی که قصد دارند در کشور فنلاند شرکت ثبت کنند، باید گذرنامه معتبر داشته باشند.
  • گواهی عدم سوءپیشینه: برای ثبت شرکت در فنلاند باید گواهی عدم سوءپیشینه از کشور یا کشورهای محل زندگی خود ارائه کنید.
  • تکمیل فرم ثبت شرکت: به‌منظور ثبت شرکت در فنلاند، باید فرم ثبت شرکتی که اداره امور ثبت شرکت‌ها در فنلاند ارائه می‌دهد، تکمیل و نوع شرکت مد‌نظرتان را تعیین کنید.
  • طرح تجاری (بیزنس پلن): ارائه طرح تجاری اقتصادی برای دریافت مجوز ثبت شرکت در فنلاند الزامی است.
  • گردش حساب: یکی از مدارکی که برای ثبت شرکت در فنلاند باید ارائه کنید، گردش حساب ۶ماهه است. فراموش نکنید که حساب بانکی باید به نام صاحب اصلی شرکت باشد.
  • مجوز ثبت شرکت: برای اینکه بتوانید شرکتتان را در فنلاند ثبت کنید، باید مجوزهای لازم را دریافت کنید. این مجوزها بسته به نوع شرکت تعیین می‌شوند.
  • اطلاعات شرکا: مدارک هویتی و اطلاعات فردی مدیرعامل شرکت و تمامی شرکای شرکت، از مدارک مهمی است که برای ثبت شرکت در فنلاند به آن احتیاج خواهید داشت.
  • نشانی دفتر کار: برای ثبت شرکت در فنلاند باید نشانی دفتر کار را به دولت این کشور ارائه کنید. این نشانی می‌تواند حقیقی یا مجازی باشد.
  • کد مالیاتی: دریافت کد مالیاتی برای ثبت هر نوع شرکتی در فنلاند الزامی است.
  • اساس‌نامه شرکت: اساس‌نامه شرکت شامل اسامی و اطلاعات سهامی مدیرعامل و تمامی شرکای شرکت می‌شود.
  • ترجمه رسمی مدرک تحصیلی: فردی که به‌عنوان صاحب اصلی شرکت معرفی می‌شود، باید ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی خود را به‌منظور ثبت شرکت در فنلاند ارائه کند.
  • فهرست اسامی شرکت: برای ثبت شرکت در فنلاند، باید دست‌کم ۳ اسم منتخب برای شرکتتان ارائه کنید.
  • تمکن مالی: افرادی که قصد دارند در فنلاند شرکت ثبت کنند، با ارائه تمکن مالی دست‌کم ۶هزار‌یورویی، باید به دولت این کشور اثبات کنند که توانایی مالی راه‌اندازی شرکت در آنجا را دارند.

هزینه ثبت شرکت در فنلاند

هزینه ثبت شرکت در فنلاند شامل سرمایه اولیه و هزینه راه‌اندازی شرکت می‌شود. به‌غیر از شرکت سهامی عام (LLP)، ثبت هیچ شرکتی در فنلاند به سرمایه اولیه نیاز ندارد؛ اما ثبت هر شرکتی در فنلاند شامل هزینه‌های جانبی ثبت و تشکیل پرونده در اداره امور ثبت شرکت‌های فنلاند می‌شود.

هزینه ثبت و راه‌اندازی هر شرکت در فنلاند به‌صورت میانگین ۲۰هزار یورو برآورد می‌شود. در سال اول تاسیس شرکت، حدودا مبلغ ۶هزار یورو برای خرید تجهیزات و مجوزهای لازم موردنیاز است.

هزینه ثبت شرکت در فنلاند طبق جدول زیر است:

انواع شرکت‌ها در فنلاندهزینه ثبت
شرکت مسئولیت محدود (LLC)۴۰۰ یورو (بدون نیاز به سرمایه)
شرکت تضامنی (Partnership Company)۲۰۰ یورو (بدون نیاز به سرمایه)
شرکت سهامی عام (LLP)۲۰۰ یورو (سرمایه اولیه ۸۰هزار یورو)
شرکت تعاونی (Cooperative Company)۱۸۰ یورو (بدون نیاز به سرمایه)
شرکت انفرادی (Sole Establishment)۱۲۰ یورو به‌علاوه ۷۵ یورو هزینه ثبت آنلاین (بدون نیاز به سرمایه)
افتتاح شعبه خارجی شرکت در فنلاند۵۰۰ یورو (بدون نیاز به سرمایه)

مالیات ثبت شرکت در فنلاند

مالیات ثبت شرکت در فنلاند شامل مالیات بر درآمد شرکتی و مالیات بخش عمومی می‌شود.

مالیات بر درآمد

بیشترین نرخ مالیات بر درآمد شرکت‌ها در فنلاند ۲۰درصد است. این مالیات طبق اظهارنامه مالیاتی سالانه شرکت‌ها تعیین می‌شود. آن دسته از شرکت‌های تاسیس‌شده در فنلاند که صاحب آن‌ها شهروند غیرفنلاندی است، برای ارسال اظهارنامه مالیاتی سالانه خود باید فرم شماره 6U را تکمیل و به اداره امور مالیاتی فنلاند ارسال کنند. در فنلاند، اظهارنامه مالیاتی سالانه باید حداکثر ۴ ماه پس از پایان آخرین دوره حسابداری سالانه شرکت ارسال شود.

مالیات بخش عمومی

مالیات بخش عمومی در فنلاند مشمول شرکت‌هایی می‌شود که درآمد سالانه آن‌ها بیشتر از ۵۰هزار یورو است. مبلغ مالیات بخش عمومی فنلاند ۰٫۳۵درصد از درآمد مشمول مالیات شرکت است. علاوه‌بر‌این، مبلغ ۱۴۰ یورو به‌عنوان هزینه ثابت مالیات بخش عمومی در سال به اداره مالیات پرداخت می‌شود. طبق قوانین ثبت شرکت و امور مالیاتی فنلاند، تمامی درآمد حاصل از فعالیت شرکت مشمول مالیات می‌شود. ناگفته نماند که هزینه ایجاد و حفظ درآمد شرکت مشمول مالیات نمی‌شود.

دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت در فنلاند

اتباع خارجی با ثبت شرکت در فنلاند، می‌توانند اقامت ۱ساله این کشور را بگیرند. پس از ۴ سال زندگی و فعالیت تجاری مستمر در فنلاند، این اقامت ۱‌ساله به اقامت دائم تبدیل می‌شود. بعد از گذشت ۵ سال از صدور اقامت دائم فنلاند، اتباع خارجی می‌توانند برای اخذ تابعیت و شهروندی فنلاند اقدام کنند.

دریافت تابعیت فنلاند، نیازمند شرکت در آزمون زبان و اثبات تسلط به زبان فنلاندی یا سوئدی است. هزینه دریافت مجوز اقامت برای اتباع خارجی در فنلاند، ۴۷۰ یورو برای درخواست آنلاین و ۵۲۰ یورو برای درخواست کاغذی است. وبسایت دولت فنلاند برای ثبت آنلاین درخواست مجوز اقامت کشور فنلاند و سایر امور اقامتی اتباع خارجی در فنلاند این است: https://enterfinland.fi/eServices

مدت زمان ثبت شرکت در فنلاند

مدت زمان ثبت شرکت در فنلاند در مرحله ثبت اطلاعات اولیه شرکت، حداکثر ۳۰ روز است. تشکیل پرونده مالیاتی برای شرکت‌ها در فنلاند نیز ۲ تا ۵ هفته ممکن است طول بکشد.

مزایای ثبت شرکت در فنلاند

مهم‌ترین مزایای ثبت شرکت در فنلاند بدین‌شرح‌‌اند:

سفر به کشورهای حوزه شنگن

فنلاند از کشورهای اروپایی حوزه شنگن است. با ثبت شرکت در فنلاند و اخذ ویزای این کشور، می‌توانید بدون نیاز به اخذ ویزا به سایر کشورهای حوزه شنگن سفر کنید.

سفر به کشورهای اتحادیه اروپا

با ثبت شرکت در فنلاند، می‌توانید مجوز اقامت در این کشور را بگیرید و بدون نیاز به اخذ ویزا، به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنید.

نرخ کم مالیات بر درآمد

بیشترین نرخ مالیات بر درآمد در فنلاند ۲۰درصد است که کمتر از نرخ مالیات بر درآمد در سایر کشورهای اتحادیه اروپا است.

ثبات اقتصادی

کشور فنلاند نظام اقتصادی پیشرفته‌ای دارد و طبق آمار وبسایت Worlddata.info، تورم اقتصادی فنلاند از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۲، تنها ۳درصد افزایش یافته است.

رشد سرمایه

با ثبت شرکت در فنلاند، می‌توانید سرمایه خود را رشد دهید و شاهد سودآوری سرمایه اولیه‌تان باشید.

جلوگیری از افت ارزش سرمایه

به‌دلیل افزایش نوسان‌های قیمت ارز در ایران، ثبت شرکت در فنلاند راهکار مناسبی برای خارج‌کردن سرمایه از ایران و جلوگیری از کم‌ارزش‌شدن سرمایه‌تان است.

امکان اخذ اقامت فنلاند

اتباع خارجی با ثبت شرکت در فنلاند، می‌توانند اقامت موقت و پس از ۴ سال اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

امکان اخذ تابعیت فنلاند

پس از گذشت ۵ سال از صدور اقامت دائم فنلاند، برای دریافت تابعیت فنلاند می‌توانید اقدام کنید.

نبود فساد اقتصادی

طبق آمار وبسایت Data.worlbank، کشور فنلاند جز, ۱۰ کشور برتر جهان ازنظر سالم‌بودن نظام اقتصادی شناخته شده است.

تجارت در کشوری قانونمند

فنلاند کشوری بسیار قانونمند است و همه امور در این کشور طبق ضوابط و قواعد پیش می‌رود. ثبت شرکت و راه‌اندازی کسب‌وکار در چنین کشوری منافع زیادی برای صاحب شرکت به‌همراه دارد.

بهره‌مندی از وام‌های کارآفرینی فنلاند

دولت فنلاند به افرادی که قصد دارند کارآفرینی و ایده‌های جدید در این کشور پیاده کنند، وام‌های تسهیلاتی بلندمدت با نرخ سود کم ارائه می‌کند.

نبود محدودیت سنی

برای ثبت شرکت در فنلاند محدودیت سنی وجود ندارد و همه افراد بزرگ‌تر از ۱۸ سال می‌توانند برای ثبت شرکت در این کشور اقدام کنند.

نیازنداشتن به مدرک زبان

اتباع خارجی برای ثبت شرکت در فنلاند به ارائه مدرک زبان یا حتی تسلط به زبان انگلیسی یا فنلاندی نیاز ندارند.

معایب ثبت شرکت در فنلاند

یکی از معایب ثبت شرکت در فنلاند برای اتباع خارجی این است که مجوز اقامت این افراد تا ۴ سال به‌صورت موقت صادر می‌شود. بعد از گذشت ۴ سال زندگی و فعالیت تجاری مستمر در فنلاند، آنان می‌توانند برای دریافت اقامت دائم فنلاند اقدام کنند.

از دیگر معایب ثبت شرکت در فنلاند می‌توان به این موضوع اشاره کرد که برای اخذ تابعیت کشور فنلاند ازطریق ثبت شرکت، اتباع خارجی باید در آزمون زبان فنلاندی یا سوئدی که در کشور فنلاند برگزار می‌شود، نمره قبولی بگیرند.

جمع‌بندی

کشور فنلاند یکی از اقتصادهای بزرگ جهان است و ازنظر رشد اقتصادی و جلوگیری از تورم اقتصادی، جزو ۲۰ کشور برتر جهان محسوب می‌شود. فنلاند در حوزه تولید و صنعت در اروپا پیشتاز است و در صنایع خودروسازی، محصولات الکترونیک، ماشین‌آلات و فلزات سنگین شهرت دارد.

با ثبت شرکت در فنلاند، اتباع خارجی می‌توانند اقامت موقت فنلاند را دریافت کنند. اگر صاحب شرکت ۴ سال متوالی در فنلاند زندگی کند و فعالیت تجاری انجام دهد، می‌تواند اقامت دائم فنلاند را بگیرد و پس از ۵ سال نیز، برای دریافت تابعیت فنلاند اقدام کند.

میانگین هزینه موردنیاز برای ثبت شرکت در فنلاند ۲۰هزار یورو و حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت سهام عام (LLP) در فنلاند ۸۰هزار یورو است. بیشترین نرخ مالیات بر درآمد در کشور فنلاند ۲۰درصد است. اتباع خارجی برای ثبت شرکت در فنلاند به داشتن شریک فنلاندی نیازی ندارند و می‌توانند مالک ۱۰۰درصد شرکت خود باشند.

فرم مشاوره ثبت شرکت در فنلاند

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند

سوالات متداول

ثبت شرکت در فنلاند چقدر هزینه دارد؟

ثبت شرکت در فنلاند بدون درنظرگرفتن سرمایه اولیه، به‌صورت میانگین ۲۰هزار یورو هزینه دارد.

ثبت شرکت در فنلاند چقدر طول می‌کشد؟

ثبت شرکت در فنلاند معمولا ۳۰ روز طول می‌کشد.

آیا با ثبت شرکت در فنلاند می‌توانم اقامت این کشور را بگیرم؟

بله، با ثبت شرکت در فنلاند می‌توانید اقامت این کشور را بگیرید.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در فنلاند چقدر است؟

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت در فنلاند به نوع شرکت بستگی دارد. برای مثال، حداقل سرمایه موردنیاز برای ثبت شرکت سهامی عام (LLP) در فنلاند ۸۰هزار یورو است.

چه نوع شرکت‌هایی در فنلاند می‌توانیم ثبت کنیم؟

انواع شرکت‌هایی که در فنلاند می‌توانید ثبت کنید، عبارت‌اند از: شرکت انفرادی، شرکت سهامی عام، شرکت تضامنی، شرکت مسئولیت محدود، شرکت تعاونی و ثبت شعبه خارجی شرکت در فنلاند.

برای ثبت شرکت در فنلاند چه ویزایی باید بگیرم؟

برای ثبت شرکت در فنلاند، ویزای کارآفرینی یا ویزای خوداشتغالی این کشور را باید بگیرید. این ویزاها در دسته ویزاهای کاری (Working Visa) فنلاند قرار می‌گیرند.