مدارس انگلیس
مدارس انگلیس با توجه به آموزش دقیق و کمنظیری که دارند، یکی از بهترین مقاصد تحصیلی برای مهاجران ازجمله ایرانیان به حساب میآیند. سطح نظام آموزشی در تمامی مدارس این کشور، بسیار بالا است.مدارس انگلیس بهدلیل کیفیت بالای آموزش، امکانات و فارغالتحصیلان موفق خود، مشهور هستند. این مدارس، طیف وسیعی از برنامههای درسی را ارائه میدهند و دانشآموزان را تشویق میکنند تا به بهترین شکل ممکن به تحصیل خود ادامه دهند. دانشآموزان با گرفتن نمرات بالا میتوانند در دانشگاههای مشهور این کشور به ادامه تحصیل بپردازند.مدارس انگلیس با تاریخچه پرافتخار و معتبری که دارند، نقشی اساسی در ساختار فرهنگی و اجتماعی این کشور ایفا میکنند. همچنین دانشآموزان بینالمللی با استفاده از مدارک معتبری که نظام آموزشی انگلیس بعد از پایان تحصیل به آنها ارائه میدهد، میتوانند آینده تحصیلی و شغلی خوبی را برای خود ترسیم کنند.
انواع مدارس انگلیس
سیستم آموزشی انگلستان تنوع بالایی در ارائه خدمات تحصیلی به دانشآموزان دارد. انگلیس طیف وسیعی از مدارس دولتی، خصوصی، مذهبی، بینالمللی، شبانهروزی و ایرانی دارد که هرکدام شرایط و قوانین مخصوص به خود را دارند. در ادامه این مدارس را معرفی میکنیم.
مدارس دولتی انگلیس
مدارس دولتی بودجه خود را از طریق مقامات محلی یا بهطور مستقیم از دولت دریافت میکنند. این نوع از مدارس انگلستان، تحت تأثیر گروههای تجاری یا مذهبی نیستند و از برنامه درسی ملی پیروی میکنند. در انگلستان ۹۳ درصد از کودکان، برای تحصیل به مدارس دولتی میروند. بودجه مدارس دولتی از مالیات تامین شده و بیشتر آنها را مقامات محلی سازماندهی میکنند.
هزینههای مدرسه ازجمله، هزینه کتابهای درسی و تجهیزات آموزشی را مدرسه تامین میکند. والدین دانشآموزان تنها موظف به تهیه لوازم مصرفی مانند نوشتافزار، لباس مدرسه و اقلام ورزشی برای فرزندان خود هستند. برخی از مدارس دولتی فقط برای کلاسهای موسیقی و سفرهای تفریحی از والدین هزینه جداگانهای دریافت میکنند.
این نوع مدارس ممکن است درخواست پرداخت هزینهای جهت کمک داوطلبانه برای فعالیتهای مدرسه داشته باشند؛ اما در صورتی که والدین قادر به پرداخت این هزینه نباشند، اختلالی در آموزش دانشآموزان به وجود نمیآید.
مدارس خصوصی انگلیس
مدارس خصوصی و مدارس مستقل در واقع ساختاری شبیه به هم دارند. هر مدرسهای که بهجای دریافت بودجه از دولت و مالیات، شهریه دریافت میکند، مدرسه خصوصی و مستقل نامیده میشود.
از نظر فنی، هیئتمدیره یا یک هیئت امنا بر کار مدارس مستقل نظارت دارند. مواردی هم وجود دارد که مدرسهای خصوصی را مالک آن بدون هیچگونه نظارتی اداره کند. این نوع از مدارس انگلیس بهدلیل استقلال از چارچوب آموزشی دولتی و برنامههای درسی، مدارس مستقل نامیده میشوند.
مدارس خصوصی با اینکه در برنامههای آموزشی خود استقلال دارند ولی همچنان باید به استانداردهای رسمی آموزش در انگلیس پایبند باشند. بازرس، فعالیت این نوع مدارس را بهصورت مداوم بررسی میکند.
مدارس مذهبی انگلیس
مدارس مذهبی انگلیس برای خانوادههای اخلاقگرا مناسباند. این نوع مدارس با توجه به تمرکز بالایی که روی اخلاق و آموزههای دینی دارند، میتوانند ذهن دانشآموزان را از خشونت و سرکشی دور کنند. مدارس مذهبی دولتی انگلستان برای شهروندان انگلیسی، رایگان هستند.
مدارس مذهبی، موظف به رعایت تمامی قوانین نظام آموزشی انگلیس هستند؛ با این حال در انتخاب نوع آموزش مسائل دینی، استقلال کامل دارند.
مدارس بین المللی انگلیس
مدارس بین المللی انگلیس با مدارس دولتی فرق دارند. این نوع مدارس برای تعیین تاریخ آغاز و پایان ترم، انتخاب برنامه درسی و معیارهای پذیرش دانشآموز قوانین مخصوص به خود را دارند. هزینه تحصیل در این مدارس هم بهصورت چشمگیری نسبت به سایر مدارس بالاتر است.
مدارس بین المللی انگلیس در دسته مدارس مستقل قرار میگیرند. مزیت اصلی این نوع مدارس، ارائه یک مدرک بینالمللی است که در بسیاری از کشورهای جهان به رسمیت شناخته میشود. برنامه درسی مدارس بین المللی در بریتانیا، براساس نظام آموزشی این کشور است ولی نگاهی جهانی بر نحوه آموزش دارد.
در انگلستان، اکثر مدارس بینالمللی در لندن و اطراف آن متمرکز هستند. متوسط هزینه تحصیل در یک مدرسه بینالمللی در انگلستان سالانه حدود ۲۰هزار پوند، معادل ۲۳هزار و ۵۰۰ دلار آمریکا است.
مدارس شبانه روزی انگلیس
مدارس شبانه روزی انگلیس با سطح بالای آموزشی، به دانشآموزان کمک میکنند تا مهارتهای خود را توسعه داده و وارد دانشگاه شوند. تمام مدارس شبانه روزی انگلستان باید استانداردهای سختگیرانه دولتی را در مورد کیفیت تدریس، امکانات و مراقبت از دانشآموزان رعایت کنند.
اکثر مدارس شبانه روزی بریتانیا، ترکیبی از دانشآموزان بینالمللی و دانشآموزان محلی بریتانیا را آموزش میدهند. در یک مدرسه شبانهروزی، دانشآموزان با یکدیگر در یک اقامتگاه زندگی میکنند. ممکن است در هر مدرسه چندین اقامتگاه وجود داشته باشد. معمولا دختران و پسران در اقامتگاههای جداگانه اسکان داده میشوند و حداقل یکی از والدین، برای رسیدگی به دانشآموزان در اقامتگاه حضور خواهد داشت.
مدارس شبانهروزی، طیف گستردهای از موضوعات درسی ازجمله ریاضیات، علوم، تاریخ، جغرافیا، نمایش، فناوری اطلاعات، ادبیات و زبانهای خارجی را ارائه میدهند. مدارک اخذشده از این نوع مدارس، در سراسر جهان معتبراند.
مدارس ایرانی انگلیس
تعدادی مدرسه ایرانی در انگلستان وجود دارد که اینها به دانشآموزان ایرانی مقیم این کشور خدمات آموزشی ارائه میدهند. این مدارس به دو دسته کلی تقسیم میشوند:
- مدارس ایرانی تکمیلی:
این مدارس در آخر هفتهها (معمولاً روزهای شنبه) دایر هستند و به دانشآموزان، زبان و فرهنگ فارسی را آموزش میدهند. برخی از این مدارس، دروس تاریخ، جغرافیا و ادبیات فارسی را نیز در برنامه درسی خود دارند.
- مدارس ایرانی تماموقت:
مدارس ایرانی تماموقت، مانند مدارس دولتی انگلستان در طول هفته دایر هستند و برنامه درسی ملی ایران را ارائه میدهند. دانشآموزان در این مدارس علاوهبر دروس فارسی، دروس انگلیسی را هم در برنامه خود دارند و سایر دروس را نیز به زبان انگلیسی میخوانند. مهمترین مدارس ایرانی در انگلیس عبارتاند از:
- مدرسه ایرانی هدف
مدرسه ایرانی هدف یک مدرسه تکمیلی شناختهشده در شمال لندن است. این مدرسه هر شنبه از ساعت ۱:۳۰ ظهر تا ۴:۳۰ بعدازظهر باز است. هدف اصلی این مدرسه، ارائه دورههای زبان فارسی برای کودکان در مقطع پیشدبستانی تا سال پنجم ابتدایی است. همچنین مدرسه هدف برای دانشآموزان دوره متوسطه، کلاسهای زبان فارسی نیز ارائه میدهد.
مدرسه ایرانی هدف یک مدرسه خصوصی، مستقل و غیرانتفاعی است. این مدرسه به هیچ حزب سیاسی یا گروه مذهبی وابسته نیست.
- مدرسه ایرانی فردوسی
مدرسه فارسی فردوسی در شهر لیورپول، اکنون بهعنوان یک سازمان خیریه، بخشی از انجمن فرهنگی ایرانیان لیورپول است. این مدرسه را تعدادی داوطلب برای آموزش زبان فارسی و فرهنگ ایرانی به کودکان مهاجران ایرانی و فارسیزبان در سال ۲۰۰۶ افتتاح کردند.
هدف اصلی این مدرسه، ارائه آموزش زبان فارسی و فرهنگ فارسی در سطوح پایه تا متوسط به هر زبانآموز بالقوه از هر سن، جنسیت، سطح سواد و ملیت است.
مدرسه فارسی فردوسی لیورپول در حال حاضر ۳۱ دانشآموز دارد و بهسرعت در حال رشد است. این مدرسه اکنون عضو فدراسیون مدارس فارسی انگلستان و شبکه مدارس تکمیلی لیورپول محسوب میشود. مدرسه فردوسی بهدلیل دستیابی به کیفیت استاندارد مدارس تکمیلی در سال ۲۰۱۷ موفق به دریافت نشان کیفیت شده است.
- مدرسه ایرانی رستم
مدرسه ایرانی رستم در سال ۱۹۸۱ میلادی در لندن تاسیس شده است. این مدرسه در مقاطع تحصیلی دبستان، دبیرستان و دوره پیشدانشگاهی (A-Level) فعالیت دارد. مهمترین هدف این مدرسه ارائه فرهنگ ایرانی به دانشآموزان دورگه ایرانی-انگلیسی است.
نظام آموزشی مدارس انگلیس
تمامی افراد ۵ تا ۱۶ سال مشمول قانون تحصیل اجباری در انگلیس هستند. نظام آموزشی مدارس انگلیس از لحاظ سنی به دو دسته تقسیم میشود که از این قرار است:
- تحصیلات ابتدایی از ۶ تا ۱۱ سالگی
در نظام آموزشی مدارس انگلیس، تحصیل در سالهای پیشدبستانی و اوایل دبستان بر پایه یادگیری از طریق بازی و برنامههای تلویزیونی است. در مرحله بعدی، کودکان در حدود ۷ سالگی از پیشدبستانی به مدرسه ابتدایی میروند. در کنار درسهای اصلی مانند انگلیسی، ریاضیات و علوم، دروس پایه مانند هنر، موسیقی، جغرافیا، تاریخ، زبان و مذهب هم به آنها آموزش داده میشود. دانشآموزان برای رفتن از دوره ابتدایی به دوره متوسطه باید در آزمون سراسری ملی شرکت کنند.
- تحصیلات متوسطه از ۱۱ تا ۱۸ سالگی
در دوره متوسطه، ساختار کلاسها متفاوت میشود. دانشآموزان بهجای اینکه تمام وقت خود را در یک کلاس بگذرانند، در حال رفتوآمد به بخشهای مختلف مدرسه هستند و برای هر درس، دبیری جداگانه خواهند داشت.
دانشآموزانی که مایل به ادامه تحصیل باشند، در سنین ۱۶تا ۱۷ سالگی، به مقطع Sixth Form میروند. این دوره، معادل دو سال پیشدانشگاهی در ایران است.
روزهای فعالیت مدارس انگلیس در هفته، از دوشنبه تا جمعه و ساعت کاری مدارس از ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر است. شروع سال تحصیلی مدارس، از ماه سپتامبر است و سال تحصیلی در ماه جولای به پایان میرسد. برخی از مدارس ازجمله مدارس ایرانی، تعطیلات تابستانی دارند.
شرایط تحصیل در مدارس انگلیس
تحصیلات ابتدایی و متوسطه تحت تأثیر وضعیت مهاجرت فرزند یا والدین قرار نمیگیرد و دانشآموز میتواند در هر شرایطی به مدرسه برود. مدارس انگلیس پذیرای مهاجران از سنین ۵ تا ۱۸ سال هستند. بعد از شرط سنی، داشتن سطح مناسب دانش زبان انگلیسی و توانایی در آن از شرایط تحصیل در مدارس انگلیس است.
شرط سنی برای تحصیل در مدارس انگلیس
شرط سنی برای تحصیل در مدارس انگلیس از این قرار است:
- همه کودکان بین سنین ۵ تا ۱۱ سال باید در آموزش ابتدایی شرکت کنند. آموزش ابتدایی در انگلیس اجباری و در مدارس دولتی، برای شهروندان این کشور، رایگان است.
- همه کودکان بین ۱۱ تا ۱۶ سال باید در آموزش متوسطه شرکت کنند. آموزش متوسطه در مدارس دولتی برای شهروندان انگلیس رایگان و اجباری است.
شرط دانش زبان برای تحصیل در مدارس انگلیس
آموزش در مدارس انگلستان به زبان انگلیسی است. با وجود اینکه ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش در اکثر مدارس انگلستان الزامی نیست، اما دانشآموز باید با تسلط نسبی به زبان انگلیسی، توانایی درک مطلب در کلاس درس و محیط مدرسه را داشته باشد.
سطح زبان مورد نیاز برای تحصیل در مدارس انگلستان عموماً B2 است که در چارچوب مرجع مشترک ارزیابی زبانها (CEFR) قرار میگیرد. این سطح نشان میدهد که دانشآموز میتواند بهطور روان و مستقل، در موقعیتهای مختلف اجتماعی و تحصیلی به زبان انگلیسی صحبت کند، میتواند انگلیسی بخواند، بنویسد و مطالبی که میشنود را بهدرستی درک کند.
مدارک لازم برای تحصیل در مدارس انگلیس
مدارک لازم برای تحصیل در مدارس انگلیس عبارتاند از:
- نامه پذیرش از مدرسه مورد نظر
- مدارک مربوط به ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی
- مدرک مربوط به بیمه سلامت و بیمه درمانی
- پاسپورت معتبر
- داشتن قیم قانونی (در صورتی که والدین همراه فرزند خود نباشند)
- گواهی تمکن مالی
مراحل دریافت پذیرش از مدارس انگلیس
مراحل دریافت پذیرش از مدارس انگلیس از این قرار است:
- اثبات محل زندگی در انگلستان
متقاضیان ثبتنام در مدارس انگلیس باید بتوانند محل زندگی خود را اثبات کنند. با داشتن یک محل مشخص، شورای شهر به متقاضی ثبتنام، شماره مالیاتی میدهد. برای اثبات محل سکونت، این کد را در فرم ثبتنام وارد کنید.
- ارائه پاسپورت دانشآموز
پاسپورت دانشآموز باید در مدارک درخواست پذیرش مدرسه وجود داشته باشد، زیرا حاوی مشخصات فردی اوست.
- پرکردن فرم ثبتنام
در فرم ثبتنام میتوانید از ۴ تا ۶ مدرسه را انتخاب کنید. شورای شهر، بررسی مدارس را از اولین انتخاب شما شروع میکند و در صورت واجد شرایطبودن مدرسه، آن را برای شما ثبت میکند.
هزینه تحصیل در مدارس انگلیس
هزینه تحصیل در مدارس انگلیس به عوامل مختلفی بستگی دارد. هیچ فهرست قیمت واحدی وجود ندارد که براساس آن بتوان بودجه تحصیل را از قبل و با دقت برنامهریزی کرد. برای ارزیابی هزینههای بالقوه، ابتدا باید ویژگیهای آموزش و وضعیت موسسه آموزشی را ارزیابی کنید. برخی از ويژگیهای مدارس که روی هزینه تحصیل تاثیر میگذارند عبارتاند از:
- انگلیسیبودن یا بینالمللیبودن مدرسه
- محل مدرسه، تجهیزات و امکانات مدرسه
- تعداد دانشآموزان مدرسه
- رتبهبندی موسسه آموزشی و وضعیت آن
هزینه تخمینی تحصیل در مقاطع و مدارس مختلف انگلیس مطابق جدول زیر است:
مقاطع تحصیلی مدارس انگلیس | هزینه تحصیل سالانه |
---|---|
ابتدایی دولتی | ۴ تا ۱۲هزار پوند |
متوسطه دولتی | ۱۸ تا ۲۰هزار پوند |
ابتدایی خصوصی | ۳۰ تا ۵۰هزار پوند |
متوسطه خصوصی | ۳۰ تا ۵۰هزار پوند |
ابتدایی شبانهروزی دولتی و خصوصی | ۲۰ تا ۳۰هزار پوند |
متوسطه شبانهروزی دولتی و خصوصی | ۳۰ تا ۴۰هزار پوند |
ابتدایی مدارس ایرانی | ۵۸۰ پوند |
متوسطه مدارس ایرانی | ۶۰۰ پوند |
مدارس مذهبی | ۳۹ تا ۴۴هزار پوند |
هزینه زندگی دانش آموزی در انگلیس
هزینه زندگی دانشآموزی در انگلیس بسته به هر فرد و سبک زندگی او، متفاوت است. تمامی هزینههای زندگی دانشآموزی که در ادامه میآیند بهصورت تقریبی محاسبه شدهاند.
فهرست مخارج یک دانشآموز در انگلیس | هزینهها در سال |
---|---|
تغذیه | ۱۸۰۰ تا ۳۰۰۰ پوند |
لوازم تحریر | ۱۵۰ تا ۲۰۰ پوند |
محل سکونت | ۶۰۰ تا ۸۰۰ پوند |
حملونقل عمومی | ۷۸۰ پوند |
تحصیل رایگان در مدارس انگلیس
تحصیل رایگان در مدارس انگلیس تنها برای شهروندان بریتانیایی و در مدارس دولتی امکانپذیر است. دانشآموزان خارجی باید برای تحصیل در مدارس دولتی انگلیس نیز هزینه پرداخت کنند؛ با این حال هزینههای تحصیل میتواند با کمک بورسیه تا ۷۰ درصد کاهش پیدا کند.
بورسیه تحصیلی مدارس انگلیس
بورسیه تحصیلی مدارس انگلیس، تنها برای مقطع دبیرستان در دسترس است.
برای دریافت بورسیه تحصیلی باید شرایط خاصی داشته باشید که به آنها اشاره میکنیم:
- نیاز مالی
برای دریافت بورسیه تحصیلی دبیرستان در انگلیس، باید ثابت کنید که قادر به پرداخت شهریههای مورد نیاز نیستید.
- رتبه بالای تحصیلی
یک گزارش علمی عالی، شانس شما را برای گرفتن بورسیه افزایش میدهد.
- مهارت زبان
نمره بالا در مدرک زبان انگلیسی میتواند عامل موثری برای گرفتن بورسیه تحصیلی باشد.
- شرایط خاص
برخی از بورسیهها دسته خاصی از افراد را برای دریافت بورسیه هدف قرار میدهند. بهعنوان مثال افراد بومی و افراد ناتوان جسمی در اولویت دریافت بورسیه هستند.
شرایط ورود به دانشگاه پس از تحصیل در مدارس انگلیس
مسیر ورود به دانشگاه پس از تحصیل در مدارس انگلیس، بهعلت اعتبار و کیفیت بالای آموزش در این کشور، هموارتر خواهد بود. همچنین دانشآموزانی که در مدارس انگلیس تحصیل کردهاند، معمولا از سطح زبان بالایی برخوردارند. داشتن سطح بالا در زبان انگلیسی، یکی از موارد ضروری برای ورود به دانشگاههاست. در برخی کشورها مانند ایران، برای ورود به دانشگاه، دروس معادلسازی میشوند.
ویزای دانش آموزی انگلیس
ویزای دانشآموزی انگلیس که به نام ویزای Tier 4 شناخته میشود، سه نوع است:
- ویزای تحصیلی کودکان (Tier 4 child study visa)
این ویزا برای افراد ۴ تا ۱۷ سالهای مناسب است که مایل به تحصیل در یک مدرسه مستقل در انگلستان هستند. برای درخواست این ویزا باید پذیرش یک مدرسه مستقل را داشته باشید. این ویزا تنها تا مقطع کارشناسی کاربرد دارد. با داشتن این ویزا، امکان گرفتن ویزای همراه نیز وجود دارد.
- ویزای کوتاهمدت تحصیلی (Tier 4 short term study visa)
این ویزا برای تحصیل ۶ ماهه زبان انگلیسی کاربرد دارد. با داشتن این ویزا میتوانید از یک هفته قبل از شروع دوره زبان انگلیسی، وارد انگلیس شوید.
- ویزای عمومی تحصیلی (Tier 4 general student visa)
ویزای عمومی تحصیلی برای مدارج بالاتر و تحصیلات عالی کاربرد دارد و یک ویزای دانشجویی است. این نوع ویزا تا آخر دوره دانشگاه اعتبار دارد. دانشجویانی که این ویزا را دارند، از یک ماه قبل از شروع ترم دانشگاهی، میتوانند در انگلیس حضور داشته باشند.
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانش آموزی انگلیس
مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانشآموزی انگلیس عبارتاند از:
- مدارک مربوط به پذیرش یک مدرسه در انگلیس
- فرم پرشده درخواست ویزا
- پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار
- مدارک هویتی ترجمهشده
- ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی
- عکس بیومتریک
- مدارک پزشکی و گواهی سلامت
- پرینت بانکی یک ماهه برای ارائه تمکن مالی ۲۵ تا ۳۰هزار پوندی
ویزای همراه برای تحصیل در مدارس انگلیس
تنها یکی از والدین دانشآموزانی که زیر ۱۱ سال سن دارند، بهدلیل سن کم و شرایط حساس فرزند خود، میتوانند ویزای همراه دریافت کنند. والدین در صورتی میتوانند این ویزا را دریافت کنند که فرزندشان در یک مدرسه خصوصی و روزانه پذیرفته شده باشد.
والدین باید هر ۶ ماه، ویزای خود را تمدید کنند. اگر والدین قادر به دریافت ویزا نباشند، دانشآموز باید در مدارس شبانهروزی تحصیل کند. در این شرایط، والدین میتوانند برای دیدن فرزند خود، ویزای توریستی بگیرند.
بهترین مدارس انگلیس
نظام آموزشی بریتانیا یکی از بهترین نظامهای آموزشی جهان در تمامی مقاطع تحصیلی است. مدارس انگلیس با پیروی از این نظام آموزشی، در پرورش دانشآموزان نخبه بسیار موفق عمل کردهاند. سطح آموزشی در مدارس دولتی، مستقل و بینالمللی، کیفیتی بالا و یکسان دارد. در ادامه برخی از بهترین مدارس انگلیس را معرفی میکنیم.
مدرسه Ardingly College
مدرسه Ardingly College یکی از مدارس مذهبی و شبانهروزی انگلستان است. این مدرسه در سال ۱۸۵۸ میلادی تاسیس شده و دانشآموزان ۱۳ تا ۱۸ ساله را پذیرش میکند. ورود دانشآموزان بینالمللی به این مدرسه، در دو سال آخر مقطع متوسطه و پیشدانشگاهی امکانپذیر است.
مدرسه Sevenoaks
مدرسه Sevenoaks یک مدرسه مستقل است که در قرن ۱۵ میلادی تاسیس شد. این مدرسه برخلاف سال ساختش، فضای آموزشی بسیار مدرنی دارد و دانشآموزان را در سه رده سنی ۱۱، ۱۳ و ۱۶ سال، پذیرش میکند. مدرسه Sevenoaks در سه مقطع، متوسطه، دیپلم و پیشدانشگاهی فعالیت دارد. جدا از فعالیتهای درسی، هنر و ورزش هم در این مدرسه از جایگاه ویژهای برخوردارند.
مدرسه Westminster
مدرسه Westminster یکی از قدیمیترین و اصیلترین مدارس انگلیس است. این مدرسه ۴۶۰ ساله از سطح آموزشی بسیاری بالایی برخوردار است و یک مدرسه خصوصی و شبانهروزی محسوب میشود.
مدرسه Eton
مدرسه اتون یک مدرسه مستقل و شبانهروزی است که پادشاه انگلستان، هنری چهارم، در سال ۱۴۴۱ آن را بنیانگذاری کرد. این مدرسه، تنها پسران را پذیرش میکند و با توجه به سطح بالای آموزشی که دارد، برای دانشآموزان بینالمللی، سختگیریهای بیشتری را اعمال میکند. دانشآموزان برای ورود به این مدرسه باید آزمون ورودی بدهند. این مدرسه در رده سنی ۱۳ و ۱۶ سال و بهصورت بسیار محدود، پذیرش دارد.
مدرسه Lady Eleanor Holles
مدرسه Lady Elenor Holles یک مدرسه دخترانه و خصوصی است که در سال ۱۷۱۰ تاسیس شد و از نظر سطح آموزشی، یکی از بهترین مدارس دخترانه در انگلستان است. این مدرسه در سه مقطع دبستان، متوسطه و پیشدانشگاهی فعالیت دارد. مدرسه Lady Elenor Holles خوابگاه اختصاصی ندارد؛ بنابراین دانشآموزانی که برای تحصیل به این مدرسه میآیند، مجبورند خوابگاه رزرو کنند.
مزایای تحصیل در مدارس انگلیس
از مزایای تحصیل در مدارس انگلیس، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سطح بالای تدریس دروس
- یادگیری زبان انگلیسی
- استفاده از امکانات سطح بالا در مدارس
- احتمال بالای پذیرشگرفتن از دانشگاههای تراز اول جهان
- هزینه پایین درمان
- احتمال بالای اشتغال در انگلیس بعد از اتمام تحصیل
معایب تحصیل در مدارس انگلیس
از معایب تحصیل در مدارس انگلیس، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سختگیری زیاد در صدور ویزای تحصیلی
- هزینه بالای زندگی و تحصیل
- شرایط سخت دریافت بورسیه
سوالات متداول درباره مدارس انگلیس
مدارس دولتی، خصوصی، شبانه روزی، بین المللی، مذهبی و ایرانی از انواع مدارس انگلیس هستند.
شرط سنی تحصیل در دوره ابتدایی ۵ تا ۱۱ سال و در دوره متوسطه ۱۱ تا ۱۶ سال است. از ۱۸ سال به بالا هم وارد دانشگاه می شوند.
زبان رایج در این کشور، زبان انگلیسی است؛ با این حال در برخی از مدارس خصوصی، مانند مدارس ایرانیان، از زبان فارسی استفاده می شود.
ارائه مدرک زبان برای اخذ پذیرش در اکثر مدارس انگلستان الزامی نیست ولی سطح انگلیسی مورد نیاز برای تحصیل در مدارس انگلیس، B2 است.
هزینه تحصیل در مدارس انگلیس به صورت تقریبی در مقاطع ابتدایی و متوسطه ۳۰هزار تا ۵۰هزار پوند در یک سال تحصیلی است.
خیر. تحصیل رایگان تنها در مدارس دولتی و برای بومیان انگلیس امکان پذیر است.
نامه پذیرش از مدرسه مورد نظر، ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی، گواهی تمکن مالی، پاسپورت معتبر، بیمه درمانی و سلامت از مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مدارس انگلیس هستند.
بله. مدارس انگلیس با توجه به سطح بالای نظام آموزشی این کشور، از بهترین مدارس جهان به شمار می روند.