مدارس فنلاند باتوجه‌به برخورداری از سیستم آموزشی نوین و امکانات و تجهیزات پیشرفته‌، یکی از گزینه‌های مناسب برای تحصیل و زندگی در یکی از کشورهای توسعه‌یافته اروپایی است.

نظام آموزشی کشور فنلاند در بین کشورهای توسعه‌یافته اروپایی و آمریکایی و حتی آسیایی، یکی از سیستم‌های آموزشی برتر است که در سال‌های اخیر با نوآوری‌های خلاقانه و ساده‌اش، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

تحصیل در مدارس فنلاند برای دانش‌آموزان شرایطی را فراهم می‌کند تا بتوانند تحصیلاتشان را در دانشگاه‌های برتر فنلاند و دیگر کشورهای جهان ادامه دهند. تحصیل در تمام مقاطع این کشور به زبان انگلیسی امکان‌پذیر است و با آشنایی کلی با زبان فنلاندی‌، شما و فرزندانتان می‌توانید در این کشور به‌آسانی کار و زندگی کنید.

در این مقاله، ابتدا شرایط تحصیل و انواع مدارس فنلاند را بررسی می‌کنیم و سپس به موضوعاتی مانند هزینه تحصیل در مدارس فنلاند و ویزای دانش‌آموزی این کشور اشاره می‌کنیم و درنهایت، مزایا و معایب تحصیل در مدارس فنلاند را برمی‌شماریم.

انواع مدارس فنلاند

مدارس مختلفی برای تحصیل دانش‌آموزان در کشور فنلاند وجود دارند که خانواده‌ها باید براساس شرایطشان، یکی از آن‌ها را برای تحصیل فرزندان خود انتخاب کنند. معمولا برای مهاجران و افراد غیرشهروند محدودیت‌های تحصیلی بیشتری وجود دارد؛ با‌این‌حال، مدارس شبانه روزی و فنی و حرفه ای فنلاند بهترین گزینه‌ها برای تحصیل دانش‌آموزان خارجی در این کشور محسوب می‌شوند.

انواع مدارس فنلاند عبارت‌اند از:

  • مدارس دولتی فنلاند
  • مدارس خصوصی فنلاند
  • مدارس شبانه روزی فنلاند
  • مدارس فنی و حرفه ای فنلاند

مدارس دولتی فنلاند

اغلب مدارس فنلاند زیرنظر مستقیم دولت این کشور هستند و دولتی محسوب می‌شوند. مدارس دولتی فنلاند از دانش‌آموزانی که والدینشان مقیم و شهروند این کشور باشند، هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند و رایگان‌اند. دانش‌آموزان خارجی برای تحصیل در این مدارس باید شهریه پرداخت کنند.

مدارس خصوصی فنلاند

در کشور فنلاند، تعداد مدارس خصوصی کمتر از مدارس دولتی‌اند و دانش‌آموزان این مدارس عموما از شهروندان کشورهای دیگر و مهاجران محسوب می‌شوند. این مدارس شامل مدرسه‌های بین‌المللی نیز می‌شوند که ممکن است از نحوه تدریس و برنامه درسی کشورهای دیگر پیروی کنند.

تمام مدارس خصوصی فنلاند از دانش‌آموزان خود شهریه دریافت می‌کنند و امتحان ورودی برای پذیرش آنان در نظر می‌گیرند. برخی از این مدارس از همان مقطع پیش‌دبستانی افراد را می‌پذیرند و برخی دیگر فقط در مقطع دبیرستان فعالیت می‌کنند. زبان تدریس در مدارس خصوصی فنلاند انگلیسی یا فنلاندی است و مدارک آن‌ها مانند مدارس دولتی معتبرند.

شهریه مدارس خصوصی فنلاند برای دانش‌آموزان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا سالانه بین ۲هزار تا ۱۲هزار یورو است. شهریه سالانه رشته‌های علوم اجتماعی ۸هزار تا ۱۰هزار یورو و علوم تجربی و ریاضیات ۱۲هزار یورو و علوم انسانی و اقتصاد ۱۰هزار یورو برآورد می‌شود.

مدارس شبانه روزی فنلاند

مدارس شبانه روزی فنلاند امکانات و استانداردهای مطلوبی دارند و برای تحصیل دانش‌آموزان بین‌المللی گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. امکان تحصیل در این مدارس در مقاطع متوسطه و دبیرستان وجود دارد.

دانش‌آموزان فنلاندی و خارجی می‌توانند در خوابگاه‌های دانش‌آموزی مدارس شبانه روزی فنلاند اقامت کنند. خوابگاه‌ها اغلب اتاق‌های یک یا دونفره با امکانات رفاهی مناسب و امنیت مثال‌زدنی دارند. علاوه‌بر خوابگاه، این مدارس وعده‌های غذایی روزانه دانش‌آموزان را با مواد اولیه سالم و ارزش غذایی مناسب تامین می‌کنند.

مدارس شبانه روزی فنلاند فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی متنوعی در برنامه آموزشی قرار داده‌اند تا دانش‌آموزان از آن‌ها بهره ببرند. فعالیت‌هایی مانند فوتبال و بسکتبال یا موسیقی و تئاتر باعث می‌شود تا فرایند یادگیری برای دانش‌آموزان در محیطی که شبانه‌روز در آن حضور دارند، بهتر پیش برود.

مدارس فنی و حرفه ای فنلاند

مدارس فنی و حرفه ای فنلاند یا مدارس آمیس نوعی کالج و مجموعه آموزشی برای ورود آسان‌تر به بازار کار و مشاغل مرتبط هستند. تحصیل در این مدارس معمولا بین ۲ تا ۴ سال زمان می‌برد و بیشتر مهارت‌محورند. مهارت‌های یادگیری، حل مسئله، تعامل و مهارت‌های ارتباطی، اخلاقی و کار تیمی، ازجمله دوره‌های مدارس فنی و حرفه ای فنلاند محسوب می‌شوند.

دوره های آمیس فنلاند گزینه مناسبی برای ورود مستقیم به بازار کار محسوب می‌شوند. در این مدارس، دوره‌های آموزشی به زبان فنلاندی یا انگلیسی ارائه می‌شوند و دانش‌آموزان بسته به علاقه و استعداد و حوزه شغلی مدنظرشان، می‌توانند یکی از آن‌ها را برای تحصیل و دریافت مدرک انتخاب کنند.

دانش‌آموزان مدارس فنی و حرفه ای فنلاند با شرکت در دوره‌های کارآموزی مختلف، تمام مهارت‌های فرصت شغلی مدنظرشان را به‌خوبی می‌آموزند. برنامه کارآموزی برای دانش‌آموزان این امکان را فراهم می‌کند تا با کارفرما قرارداد کتبی منعقد کنند و ۸۰درصد آموزش مرتبط را در محل کار بگذرانند.

شرایط لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند

مهم‌ترین شرایط لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند این است که دانش‌آموز حداقل ۱۷ سال داشته و تا مقطع دبیرستان در مدرسه تحصیل کرده باشد. وقتی سن شما بیشتر از حداقل باشد، محدودیت سنی برای تحصیل در دوره های آمیس وجود نخواهد داشت و بدون تجربه کاری و مدرک تحصیلی خاصی، می‌توانید در این دوره‌ها شرکت کنید.

شرایط لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند عبارت‌اند از:

  • سلامت ذهنی و جسمی
  • نشان‌دادن علاقه و انگیزه کافی
  • مصاحبه به زبان فنلاند

مدارک لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند

مدارک لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند مدارکی هستند که می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را آماده کنید و هنگام ثبت درخواست ارائه دهید. مدارک لازم برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند ازاین‌قرارند:

  • مدرک زبان فنلاندی B1 یا انگلیسی B2
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • سوابق واکسیناسیون
  • ویدئو معرفی و انگیزشی

مراحل درخواست برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند

اگر واجدشرایط شرکت در دوره های آمیس فنلاند شده‌اید و تمایل دارید تا در این دوره‌ها شرکت کنید، برای ثبت‌نام می‌توانید به وبسایت دوره های آمیس فنلاند مراجعه کنید و درخواست خود را پیش ببرید. درادامه، مراحل درخواست برای تحصیل در دوره های آمیس فنلاند را مرور می‌کنیم.

  1. به وبسایت رسمی دوره های آمیس فنلاند به نشانی amis-master.eitrawmaterials.eu مراجعه و دوره مدنظر خود را پیدا کنید.
  2. مدارک موردنیاز را تا تاریخ معین‌شده در وبسایت بارگذاری کنید.
  3. درصورت پذیرش اولیه و دریافت ایمیل، در مصاحبه شرکت کنید.
  4. نامه پذیرش قطعی شما ایمیل می‌شود و باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.
  5. پس از دریافت ویزا، می‌توانید به فنلاند بروید و تحصیلات خود را آغاز کنید.

نظام آموزشی مدارس فنلاند

نظام آموزشی مدارس فنلاند به‌دلیل رویکرد نوآورانه و دانش‌آموزمحورش در جهان بسیار مشهور است و برابری در آموزش و ایجاد عشق به یادگیری و به‌حداقل‌رساندن فشار تحصیلی را در اولویت قرار می‌دهد. اگرچه آموزش کودکان پیش از ۶سالگی اجباری نیست، مهدکودک‌هایی وجود دارند که در آن‌ها بر بازی و آموزش مهارت‌های اجتماعی تمرکز می‌شود.

دانش‌آموزان از ۶ تا ۱۷سالگی باید در مدارس آموزش ببینند. والدین می‌توانند تصمیم بگیرند که پیش از ورود به دوره اولیه مدرسه، فرزندان خود را ۱ سال در مقطع پیش‌دبستانی ثبت‌نام کنند. دوره اولیه مدرسه برای دانش‌آموزان ۷ تا ۱۵ سال است و هدف از این دوره، آموزش همه‌جانبه و عمومی دانش‌آموزان در محیطی منعطف و آرام است.

تمام مدارس فنلاند از برنامه درسی واحد تدوین‌شده در سطح ملی پیروی می‌کنند که همگی اهداف و محتوای اصلی یکسانی دارند. در مدارس فنلاند، امتحان رسمی وجود ندارد و پیشرفت دانش‌آموزان در‌مقایسه‌با خودشان و با ارزیابی مستمر و روش‌های تدریس نوین مشخص می‌شود.

متوسطه عمومی دوره پایانی تحصیلات اجباری است که بین ۲ تا ۳ سال به‌طول می‌انجامد. پس از اتمام این دوره، دانش‌آموزان گواهی پایان دوره تحصیلات دریافت می‌کنند که برای ورود به دوره‌های فنی‌و‌حرفه‌‌ای یا دانشگاه‌های فنلاند اجباری است.

در مدارس فنلاند، دروس به زبان فنلاندی یا سوئدی تدریس می‌شوند؛ اما برخی از دبیرستان‌ها و مدرسه‌های شهرهای بزرگ این کشور دروس را به زبان انگلیسی یا فرانسوی نیز تدریس می‌کنند. با‌این‌حال، اگر زبان مادری دانش‌آموز فنلاندی یا سوئدی نباشد، به او برای یادگیری این زبان کمک می‌شود.

نظام آموزشی مدارس فنلاند به‌گونه‌ای است که روزانه فقط بین ۴ تا ۵ ساعت زمان برای تدریس در نظر گرفته می‌شود و دانش‌آموزان به انجام تکالیف محدودی‌ ملزم‌اند. معلمان و نیروی آموزشی مدارس همگی باید حداقل مدرک کارشناسی ارشد رشته‌های آموزشی داشته باشند. آنان در نحوه تدریس به دانش‌آموزان استقلال زیادی دارند.

آموزش رایگان در مدارس فنلاند و محدود‌بودن مدارس خصوصی در این کشور نشان‌دهنده برابری آموزش برای تمام اقشار جامعه است. تمام مدارس فنلاند از اواسط ماه آگوست آغاز می‌شوند و در اوایل ماه ژوئن به‌پایان می‌رسند.

شرایط تحصیل در مدارس فنلاند

تحصیل در هر مقطع از مدارس فنلاند می‌تواند شرایط ویژه خود را داشته باشد که در وبسایت هر مدرسه می‌توانید از آن‌ها اطلاع پیدا کنید. با‌این‌حال، شرایط عمومی نیز وجود دارد که با درنظرگرفتن این شرایط، می‌توانید احتمال پذیرش فرزندان خود در این مدارس را متوجه شوید. برخی از شرایط تحصیل در مدارس فنلاند عبارت‌اند از:

شرط سنی برای تحصیل در مدارس فنلاند

شرط سنی خاصی برای تحصیل در مدارس فنلاند وجود ندارد. دانش‌آموزان اگر بین ۶ تا ۱۷ سال داشته باشند، می‌توانند برای تحصیل در مدارس فنلاند درخواست بدهند و تحصیلاتشان را در این کشور آغاز کنند یا ادامه دهند. برای شرکت در دوره های آمیس فنلاند محدودیت سنی وجود ندارد و دانش‌آموزان، تنها باید حداقل ۱۷ سال داشته باشند تا بتوانند تحصیلات خود را در این دوره‌ها شروع کنند.

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند

دانش‌آموزان خارجی برای تحصیل در مدارس فنلاند به ارائه مدرک زبان نیاز ندارند؛ اما همه دروس تا دوره دبیرستان به زبان سوئدی و فنلاندی تدریس می‌شوند. بنابراین، تمام دانش‌آموزان باید به این زبان مسلط باشند تا بتوانند تحصیل کنند. باوجوداین، در مقاطع پایین‌ اگر زبان مادری دانش‌آموزان سوئدی یا فنلاندی نباشد، می‌توانند در مدرسه این زبان‌ها را آموزش ببینند.

بعضی از دبیرستان‌های عمومی و مدارس فنی و حرفه ای فنلاند دروس را به زبان انگلیسی یا فرانسوی تدریس می‌کنند؛ ازاین‌رو برای تحصیل در آن‌ها، دانش‌آموزان باید حداقل تا سطح B2 این زبان‌ها مهارت داشته باشند.

قبولی در آزمون استعدادیابی مدارس بین المللی فنلاند

قبولی در آزمون استعدادیابی مدارس بین المللی فنلاند یکی از پیش‌نیازهای این مدارس برای ورود دانش‌آموزان است. این آزمون‌ها به‌ویژه از دانش‌آموزانی گرفته می‌شوند که سنشان بیشتر از میانگین سنی مدنظر است. هر مدرسه‌ای آزمون و شرایط ویژه خود را دارد که با مراجعه به وبسایت آن‌ها، می‌توانید اطلاعات لازم را به‌دست آورید.

همه مدارس بین المللی فنلاند آزمون استعدادیابی یا ورودی ندارند؛ اما برخی از این مدارس ممکن است آزمون‌های ورودی برای دروسی مانند ریاضیات یا زبان برگزار کنند. نکته مهم این است که برگزاری آزمون جامع و گسترده در سیستم آموزشی فنلاند چندان مرسوم و پذیرفتنی نیست.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند

دانش‌آموزان برای تحصیل در مدارس فنلاند، باید مدارک لازم را به مدرسه مدنظرشان ارسال کنند تا بتوانند وارد فرایند درخواست پذیرش شوند. برخی از مدارک را خود دانش‌آموز و برخی دیگر را والدین باید آماده کنند. برای هر مقطع ممکن است مدارک جداگانه‌ای درخواست شود؛ اما به‌طور کلی مدارک مورد نیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند عبارت‌اند از:

  • فرم تکمیل‌شده درخواست
  • فرم تکمیل‌شده ثبت‌نام
  • کپی پاسپورت
  • معرفی‌نامه انگلیسی
  • نمره‌های ۲ سال تحصیلی گذشته همراه با ترجمه انگلیسی
  • تکمیل فرم نظرسنجی والدین به‌صورت آنلاین
  • پرداخت هزینه درخواست (۳۵۰ یورو)

مراحل دریافت پذیرش از مدارس فنلاند

برای تحصیل در مدارس فنلاند و دریافت پذیرش، باید در ابتدا با جست‌وجو در اینترنت و مطالعه شرایط مدارس مختلف، دوره تحصیلی و مدرسه مدنظر خود را انتخاب کنید. سپس از مدارک موردنیاز برای درخواست آگاه شوید و آن‌ها را فراهم کنید. در مرحله بعد، باید مدارک لازم را برای مدرسه ارسال کنید و هزینه ثبت درخواست را بپردازید تا درخواستتان ثبت شود.

بعد از ثبت درخواست، نتیجه طی مدت‌زمان معین‌شده به شما اعلام می‌شود. درصورت دریافت پذیرش، باید مدارک تکمیلی دیگری را ارسال کنید که در ایمیل برای ثبت‌نام در مدرسه از شما درخواست شده است. سپس نوبت به دریافت ویزای دانش‌آموزی می‌رسد و پس‌از‌آن می‌توانید به فنلاند وارد شوید و تحصیلتان را آغاز کنید.

هزینه تحصیل در مدارس فنلاند

هزینه تحصیل در مدارس فنلاند برای شهروندان و افراد مقیم این کشور رایگان است. اغلب مدارس فنلاند مدارس دولتی‌اند که زیرنظر دولت فعالیت می‌کنند و همگی براساس برنامه ملی واحد، به دانش‌آموزان تدریس می‌کنند.

هزینه تحصیل در مدارس دولتی فنلاند برای دانش‌آموزان بین‌المللی بین ۲هزار تا ۱۲هزار یورو در سال است. مدارس بین‌المللی این کشور باتوجه‌به امکانات رفاهی و آموزشی‌شان، سالانه حداکثر 35هزار یورو شهریه از دانش‌آموزان دریافت می‌کنند. ناگفته نماند که این هزینه گاهی وعده‌های غذایی روزانه و خوابگاه و محل اسکان را نیز شامل می‌شود. درمجموع، هزینه تحصیل در مدارس فنلاند برای دانش‌آموزان بین‌المللی گران‌تر از دیگر کشورهای حوزه اسکاندیناوی است.

تحصیل رایگان در مدارس فنلاند

تحصیل رایگان در مدارس فنلاند، تنها برای دانش‌آموزانی امکان‌پذیر است که والدینشان مقیم این کشورند. دانش‌آموزانی که از کشورهای دیگر برای تحصیل به فنلاند می‌روند یا والدینشان مهاجر هستند، برای تحصیل در مدارس این کشور باید هزینه پرداخت کنند. با‌این‌حال، تمام دانش‌آموزان برای تحصیل در مدارس خصوصی و بین‌المللی فنلاند باید شهریه بپردازند.

بورسیه تحصیلی مدارس فنلاند

باتوجه‌به اینکه مدارس دولتی فنلاند رایگان‌اند و تحصیل در آن‌ها برای دانش‌آموزان فنلاندی هزینه‌ای دربر ندارد، بورسیه تحصیلی و کمک‌هزینه‌ای برایشان در نظر گرفته نشده است. باوجود‌این، برخی از مدارس بین‌المللی ممکن است بورسیه‌ها و کمک‌هزینه‌های تحصیلی داشته باشند که اطلاع از آن‌ها با مراجعه به وبسایت این مدارس امکان‌پذیر است. برای دریافت بورسیه تحصیلی، دانش‌آموزان باید از‌نظر درسی بسیار ممتاز باشند.

شرایط ورود به دانشگاه پس از تحصیل در مدارس فنلاند

پس از اتمام تحصیلات در مدارس فنلاند، دانش‌آموزان فرصت‌های زیادی برای ادامه‌تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند یا دانشگاه‌های کشورهای دیگر خواهند داشت. شرایط ورود به دانشگاه پس از تحصیل در مدارس فنلاند به‌گونه‌ای است که دانش‌آموزانی که تحصیلات متوسطه یا دبیرستان خود را با موفقیت به‌پایان رسانده‌ باشند، می‌توانند برای ورود به دانشگاه‌های این کشور درخواست دهند.

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند باید مهارت خود را در زبان فنلاندی یا سوئدی یا انگلیسی اثبات کنند. همچنین، گرفتن پذیرش در بعضی از رشته‌ها نیازمند شرکت در آزمون ورودی یا مصاحبه است. نظام آموزشی فنلاند در تمام جهان معتبر است و دانش‌آموزان با مدارک اخذشده از مدارس فنلاند می‌توانند در هر کشوری تحصیلاتشان را ادامه دهند.

ویزای دانش آموزی فنلاند

دانش‌آموزان برای ورود به کشور فنلاند، به ویزا و اجازه اقامت این کشور نیاز دارند. پس از دریافت پذیرش از مدرسه، دانش‌آموزان باید برای دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند اقدام کنند. ۲ نوع درخواست آنلاین و کاغذی برای ویزای دانش‌آموزی وجود دارد که باید به سفارت این کشور ارسال شود.

نکته مهم این است که برای خانواده دانش‌آموز درصورت ارائه تمکن مالی، ویزای همراه صادر می‌شود و پس از پیداکردن شغل، می‌توانند ویزای خود را به ویزای کاری تبدیل کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند شامل مدارک مالی و مدارک تحصیلی است که دانش‌آموز و والدین او باید به سفارت این کشور ارائه دهند. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند عبارت‌اند از:

  • فرم درخواست
  • گواهی پذیرش از مدرسه
  • پاسپورت معتبر
  • ۱ قطعه عکس پاسپورتی
  • گواهی پرداخت هزینه ویزا
  • بیمه درمانی
  • گواهی تمکن مالی
  • ترجمه مدارک به انگلیسی یا فنلاندی یا سوئدی

مراحل دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند

مراحل دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند چندان پیچیده و دشوار نیست. در ابتدا پس از دریافت نامه پذیرش از مدرسه، برای اخذ ویزا باید به سفارت فنلاند درخواست بدهید. از ۲ طریق آنلاین و کاغذی می‌توانید این درخواست را ثبت کنید.

پس از ارائه مدارک و ثبت درخواست، معمولا از شما خواسته می‌شود تا به‌صورت حضوری به سفارت فنلاند بروید و در مصاحبه‌ای کوتاه حضور پیدا کنید. معمولا بین ۲ تا ۳ ماه باید منتظر بمانید تا پاسخ درخواست ویزای خود را دریافت کنید. پس‌از‌آن، می‌توانید برای تحصیل عازم فنلاند شوید.

هزینه دریافت ویزای دانش آموزی فنلاند

ویزای دانش آموزی فنلاند ویزای طولانی‌مدت محسوب می‌شود. هزینه دریافت این ویزا در‌صورت ثبت درخواست آنلاین، بین 350 تا 500 یورو و درصورت ثبت درخواست کاغذی، بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ یورو است.

بهترین مدارس فنلاند

نظام آموزشی مدارس فنلاند به‌گونه‌ای است که تمام مدارس دولتی این کشور در سطح مطلوبی قرار دارند و رتبه‌بندی نمی‌شوند. هیچ مدرسه‌ای بر مدرسه دیگر برتری علمی یا آموزشی ندارد و تمام آن‌ها امکانات را در سطح عالی به دانش‌آموزان ارائه می‌دهند. با‌این‌حال، بهترین و معروف‌ترین مدارس فنلاند برای دانش‌آموزان خارجی ازاین‌قرارند:

  • مدرسه بین‌المللی هلسینکی (The International School of Helsinki)
  • مدرسه بین‌المللی نوردن (Norden International School)
  • مدرسه بین‌المللی کی‌لو (Kielo International School)
  • مدرسه فنلاندی هلسینکی (Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu)
  • مدرسه انگلیسی (The English School)

مدرسه بین‌المللی هلسینکی (The International School of Helsinki)

مدرسه بین‌المللی هلسینکی (The International School of Helsinki) مدرسه ویژه دانش‌آموزان خارجی است که دروس را به زبان انگلیسی به آنان تدریس می‌کند. این مدرسه که در شهر هلسینکی واقع شده، برای کودکان ۴ تا ۱۹ سال است و به‌عبارتی تمام مقاطع را شامل می‌شود.

مدرسه بین‌المللی نوردن (Norden International School)

مدرسه بین‌المللی نوردن (Norden International School) یکی از مدارس خصوصی فنلاند است که امکان تحصیل به زبان انگلیسی را برای دانش‌آموزان فراهم کرده است. این مدرسه مخصوص کودکان ۷ تا ۱۲ سال است و دوره اولیه مدرسه را شامل می‌شود.

مدرسه بین‌المللی کی‌لو (Kielo International School)

مدرسه بین‌المللی کی‌لو (Kielo International School) ویژه دانش‌آموزان پایه اول تا ششم ابتدایی است. با اینکه در این مدرسه دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند، دانش‌آموزان باید زبان فنلاندی را به‌عنوان زبان دوم بیاموزند.

مدرسه فنلاندی هلسینکی (Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu)

مدرسه فنلاندی هلسینکی (Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu) مدرسه‌ای مستقل در شهر هلسینکی است که در انتها به دانش‌آموزان مدرک فنلاندی و بین‌المللی اعطا می‌کند. این مدرسه از امکانات رفاهی و آموزشی مناسبی برخوردار است. زبان مقطع اولیه فنلاندی است و ۲ سال دبیرستان به انگلیسی تدریس می‌شود.

مدرسه انگلیسی (The English School)

مدرسه انگلیسی (The English School) روش آموزشی نوآورانه‌ای دارد و در آن، دروس مختلف به زبان‌های انگلیسی و فنلاندی تدریس می‌شوند. در این مدرسه، شیوه یادگیری درنظرگرفته‌شده برای دانش‌آموزان ارتباط با طبیعت و جهان است.

مزایای تحصیل در مدارس فنلاند

تحصیل در مدارس فنلاند باتوجه‌به نظام آموزشی نوآورانه و پیشرفته‌اش مزیت‌های بسیاری دارد که دانش‌آموزان در حین تحصیل و پس‌از‌آن نیز می‌توانند از آن‌ها بهره ببرند. برخی از مزایای تحصیل در مدارس فنلاند بدین‌شرح‌اند:

کیفیت آموزش

نظام آموزشی کشور فنلاند یکی از سیستم‌های آموزشی پیشرفته در تمام دنیا است که روش‌های تدریس خلاقانه و منعطف را برای آموزش کودکان به‌کار می‌گیرد تا در محیطی پویا بتوانند مهارت‌های اجتماعی و دروس مختلف را یاد بگیرند.

برابری و آزادی

دسترسی و برابری آموزشی برای تمام شهروندان کشور فنلاند فراهم است و دانش‌آموزان برای یادگیری آزادند. در مدارس فنلاند، دانش‌آموزان هیچ‌گاه به انجام کاری مجبور نمی‌شوند و تمام فعالیت‌هایشان را با اختیار و انگیزه انجام می‌دهند.

کیفیت زندگی

کیفیت زندگی در کشور فنلاند بسیار مطلوب است و شهروندان این کشور در امنیت مالی و روانی زندگی می‌کنند. میزان درآمد در این کشور باتوجه‌به هزینه‌ها، مکفی و رضایت‌بخش است. هزینه تحصیل در مدارس دولتی نیز برای فنلاندی‌ها رایگان است.

مدرک معتبر

مدرک پایان تحصیلات مدارس فنلاند در تمام دنیا معتبرند و دانش‌آموزان می‌توانند با ارائه این مدرک در دانشگاه‌های برتر سرتاسر جهان تحصیلاتشان را ادامه دهند.

معایب تحصیل در مدارس فنلاند

تحصیل در فنلاند معایبی نیز دارد که پیش از هرگونه اقدام برای دریافت پذیرش از مدارس این کشور، باید از آن‌ها آگاه شوید تا انتخاب مناسبی برای آینده فرزندانتان داشته باشید. ازجمله معایب تحصیل در مدارس فنلاند می‌توان به این‌ها اشاره کرد:

هزینه تحصیل

دانش‌آموزان بین‌المللی برای تحصیل در مدارس فنلاند باید شهریه پرداخت کنند و میزان این شهریه زیاد است. به‌طور کلی، هزینه زندگی و تحصیل در فنلاند درمقایسه‌با دیگر کشورهای اسکاندیناوی گران‌تر است.

زبان فنلاندی

تحصیل در مدارس فنلاند پیش از دوره دبیرستان به زبان فنلاندی و سوئدی امکان‌پذیر است و برخی از دبیرستان‌ها دروس را به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی نیز تدریس می‌کنند. همین موضوع باعث می‌شود تا یادگیری زبان دیگر برای دانش‌آموزان دشوار باشد.

آب‌وهوا

آب‌وهوای کشور فنلاند معمولا سرد و ابری است که برای دانش‌آموزان و خانواده‌شان ممکن است ناخوشایند و دشوار باشد. ازآنجاکه ممکن است دانش‌آموز به‌تنهایی برای تحصیل به فنلاند برود، باید تاثیرات آب‌وهوا بر خلق‌وخوی او را در نظر گرفت تا در آینده برای او مشکلی ایجاد نشود.

فرم مشاوره پذیرش در مدارس فنلاند

اولویت های شما

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند

سوالات متداول

انواع مدارس فنلاند کدام‌اند؟

انواع مدارس کشور فنلاند عبارت‌اند از: مدارس دولتی، مدارس خصوصی، مدارس شبانه‌روزی و مدارس فنی‌وحرفه‌ای.

شرط سنی برای تحصیل در مدارس فنلاند چیست؟

دانش‌آموزان برای تحصیل در مدارس فنلاند باید بین ۶ تا ۱۷ سال داشته باشند.

زبان تحصیل در مدارس فنلاند چیست؟

زبان تحصیل مدارس فنلاند تا دوره دبیرستان فنلاندی و سوئدی است. دراین‌میان، برخی از دبیرستان‌ها دروس را به زبان انگلیسی و فرانسوی نیز تدریس می‌کنند.

مدرک زبان موردنیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند چیست؟

برای تحصیل در مدارس فنلاند، به مدرک زبان نیاز ندارید؛ اما مهارت زبان انگلیسی یا فنلاندی شما باید در سطح متوسط یا B باشد.

هزینه تحصیل در مدارس فنلاند چقدر است؟

هزینه تحصیل در مدارس دولتی فنلاند برای دانش‌آموزان خارجی سالانه بین ۲هزار تا ۱۲هزار یورو است و در مدارس بین‌المللی به حداکثر ۳۵هزار یورو در سال می‌رسد.

مدارک موردنیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند چیست؟

تکمیل فرم درخواست، تکمیل فرم ثبت‌نام، کپی پاسپورت، معرفی‌نامه انگلیسی، نمره‌های ۲ سال تحصیلی گذشته همراه با ترجمه انگلیسی، تکمیل فرم نظرسنجی والدین به‌صورت آنلاین و پرداخت هزینه درخواست ازجمله مدارک موردنیاز برای تحصیل در مدارس فنلاند‌ند.

آیا امکان تحصیل به زبان انگلیسی در مدارس فنلاند وجود دارد؟

بله، برخی از دبیرستان‌های این کشور دروس را به زبان‌های انگلیسی و فنلاندی تدریس می‌کنند.

آیا مدارس فنلاند جزو بهترین مدارس دنیا هستند؟

بله، مدارس فنلاند جزو ۱۰ مدرسه برتر دنیا محسوب می‌‎شوند.

آمیس فنلاند چیست؟

مدارس فنی‌و‌حرفه‌ای فنلاند یا مدارس آمیس نوعی کالج و مجموعه آموزشی مهارت‌محور برای ورود آسان‌تر به بازار کار و مشاغل مرتبط است.

بهترین دوره های آمیس فنلاند کدام‌اند؟

دوره پرستاری، هتلداری، باغبانی، جوش‌کاری، مکانیکی و ساخت‌وساز ازجمله دوره‌‌های برتر و محبوب آمیس فنلاند محسوب می‌شوند.