اقامت از طریق سرمایه گذاری

اقامت از طریق سرمایه گذاری یکی از روش‌های سریع اقامت در کشور مقصد است. بسیاری از سرمایه‌گذاران، کشورهای پیشرفته و صنعتی مانند کانادا، آمریکا، انگلستان، آلمان و استرالیا را برای مقصد سرمایه ‌گذاری خود انتخاب می‌کنند. اخذ ویزای سرمایه گذاری و اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری در سال‌های اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. این روش آن‌قدر گسترش داشته که هزینه آن در سال ۲۰۲۰ معادل ۳٫۵ میلیارد دلار برآورد شده است. شرایط و قوانین مربوط به سرمایه گذاری در کشورهای مختلف متفاوت است و هر کشور شرایط مخصوص به خود را دارد. کسب سود بالا، اخذ اقامت دائم و برخورداری از سطح بالای رفاه اجتماعی در کشورهای پیشرفته بخشی از مزایای گرفتن اقامت با سرمایه گذاری است.

فهرست مطالب

    اقامت از طریق سرمایه گذاری چیست؟

    اقامت از طریق سرمایه گذاری چیست؟

    اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری روندی است که طی آن فرد می‌تواند برای اخذ اقامت یا تابعیت یک کشور، در آن کشور سرمایه‌ گذاری کند. بعضی از کشورها برای رشد اقتصادی خود این امکان را برای افراد فراهم می‌کنند که در آن سرمایه‌ گذاری کنند. این ‌یک معامله دوسر سود است. کشورها از مهاجران خارجی سرمایه جذب می‌کنند تا در ازای سرمایه ‌گذاری به آن‌ها اقامت یا شهروندی اعطا کنند. با این کار، اقتصاد خود را رونق می‌بخشند. کشورهای مقصد این درآمد را صرف هزینه‌های دولتی خود می‌کنند. افراد هم می‌توانند با سرمایه‌ گذاری، اقامت گرفته و از مزایای پاسپورت دوم خود بهره‌مند شوند.

    این روش اقامت در دهه اخیر شاهد رشد دو برابری بوده است. دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری یکی از برنامه‌هایی است که در کشورهای زیادی اجرا می‌شود. این روش مهاجرتی برای افرادی که علاقه‌مند به گرفتن تابعیت یا اقامت سریع در یک کشور خارجی و دریافت پاسپورت دوم هستند می‌تواند مناسب باشد. از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌های اقامت در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکایی اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری است. ویزای سرمایه‌ گذاری که ویزای طلایی نیز نامیده می‌شود به افرادی تعلق می‌گیرد که بتوانند مبلغ خاصی را در کشور مقصد سرمایه گذاری کنند. با این روش افراد می‌توانند به‌راحتی به کشور مقصد مهاجرت کرده و بعد از مدتی اقامت دائم اخذ کنند. هر یک از روش‌های اقامتی برای گروه یا قشر خاصی مناسب است. به‌عنوان‌مثال دانشجویان با اخذ ویزای دانشجویی می‌توانند مهاجرت کنند.

    شرایط گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری

    بر اساس قانون هر کشور، شرایطی جهت سرمایه گذاری وجود دارد که سرمایه گذاران باید با توجه به آن‌ برای درخواست اقامت آن کشور، اقدام کنند. ما در اینجا به توضیح بعضی از این شرایط اشاره می‌کنیم:

    • حداقل سرمایه

      حداقل سرمایه موردنیاز برای اخذ اقامت سرمایه‌ گذاری ۶۰۰۳ هزار دلار برای کشورهای آمریکایی، ۱ میلیون دلار برای کانادا، ۲٫۵ میلیون دلار برای کشورهای استرالیا و اقیانوسیه و ۳۰۰ هزار یورو برای کشورهای حوزه شینگن است. مبالغ ذکرشده حداقل مبلغ سرمایه ‌گذاری هستند و افراد می‌توانند مبالغ بیشتری را نیز برای سرمایه‌ گذاری ارائه دهند. سرمایه افراد برای دریافت اقامت سرمایه گذاری، باید از حداقل میزان تعیین‌شده بیشتر باشد. این سرمایه شامل تمام اموال فرد متقاضی می‌شود.

    • خرید سهام

      متقاضی برای خرید سهم در کشور مقصد، باید حداقل ۵۰ درصد سهام خریداری کند.

    • مدرک تحصیلی

      مدارک تحصیلی و سوابق مدیریتی شخص متقاضی، نکته مثبتی برای او محسوب می‌شوند.

    • گردش مالی

      اگر گردش مالی فرد نسبت به میزان تعیین‌شده در سفارت کشور مقصد بالاتر باشد، باعث سهولت در روند پذیرش آن فرد می‌شود.

    • محدودیت سنی

      در بعضی کشورها، اخذ اقامت سرمایه‌ گذاری، محدودیت سنی دارد.

    معرفی انواع روش‌های اقامت از طریق سرمایه گذاری

    معرفی انواع روش‌های اقامت از طریق سرمایه گذاری

    به‌طورکلی جهت گرفتن اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری باید در کشور موردنظر اقدام به یک نوع سرمایه ‌گذاری مانند خرید ملک، ثبت شرکت، ایجاد اشتغال (مانند تأسیس کارخانه) و یا خرید سهام یک شرکت کرد. در این نوع سرمایه گذاری، سرمایه فرد باید برای مدت معینی (تقریباً ۵ سال) ثابت بماند تا کشور مقصد بتواند برای آن برنامه‌ریزی کرده و آن فرد را واجد دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری بداند. روش‌های سرمایه گذاری در هر کشور متفاوت است که در ادامه این مقاله، به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

    • سرمایه گذاری با خرید ملک

      یکی از روش‌های رایج گرفتن اقامت با سرمایه گذاری، خرید ملک در کشور موردنظر است. این روش مانند روش‌های دیگر، قوانین و شرایط خاص خود را دارد و در تمامی کشورها یکسان نیست. افراد می‌توانند در بسیاری از کشورهای خارجی ملک خریداری کنند تا به‌عنوان پشتوانه مالی آن‌ها باشد اما در برخی از کشورها ازجمله کانادا خرید ملک منجر به اقامت سرمایه گذاری نمی‌شود.

    • سرمایه گذاری با ثبت شرکت

      اقامت از طریق سرمایه گذاری با ثبت شرکت نیز ممکن است. برای ثبت شرکت نیاز به مبلغ سرمایه مشخصی نیست و ممکن است ثبت شرکت منجر به اقامت شما در کشور مقصد نشود. شرایط و قوانین اقامت سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کشورها متفاوت است.

    • سرمایه گذاری از طریق کارافرینی

      سرمایه گذاری و کارآفرینی یکی از روش‌های گرفتن اقامت با سرمایه گذاری است. با کارآفرینی در کشورهای خارجی و ایجاد اشتغال می‌توانید اقامت دائم را نیز کسب کنید.

    مدارک مورد نیاز برای اقامت از طریق سرمایه گذاری

    برای اخذ اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری به مدارکی نیاز دارید که در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

    • کپی رنگی تأیید شده از گذرنامه فعلی هر متقاضی با نام، عکس، تابعیت/ملیت، تاریخ و محل صدور، تاریخ انقضا، شماره پاسپورت و کشور صادرکننده
    • کپی رنگی تأییدشده کارت ملی فعلی متقاضی
    • ۸ قطعه عکس به سایز عکس پاسپورت که حداکثر ۶ ماه از آن گذشته باشد
    • کپی کامل از شناسنامه متقاضی
    • گواهی عدم سوءپیشینه که حداکثر برای ۶ ماه گذشته باشد
    • کپی از سوابق نظامی (در صورت داشتن)
    • گواهی تغییر نام (در صورت داشتن)
    • گواهی پزشکی شامل جواب آزمایش اچ‌آی‌وی (برای افراد بالاتر از ۱۲ سال). حداکثر ۳ ماه از جواب آزمایش گذشته باشد
    • کپی سند ملکی
    • کپی سند ازدواج

    این‌ها اصلی‌ترین مدارک برای درخواست گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری هستند. نیاز است بعضی افراد در شرایطی خاص، مدارک دیگری نیز ارائه دهند که بعد از پذیرش اولیه به آن‌ها اطلاع داده می‌شود.

    بررسی هزینه اقامت از طریق سرمایه گذاری

    بررسی هزینه اقامت از طریق سرمایه گذاری

    هزینه اقامت از طریق سرمایه گذاری با کشور مقصد شما مرتبط است. کشورهای اروپایی، آمریکا و استرالیا هزینه‌ها و مبالغ مختلفی را برای اقامت از طریق سرمایه گذاری تعیین کرده‌اند. به‌عنوان‌مثال ویزای سرمایه گذاری انگلستان و استرالیا هزینه بسیار بالایی دارد. شما علاوه بر مبلغ سرمایه باید هزینه‌های دیگر نیز بپردازید و این ویزا از گران‌ترین و پرهزینه‌ترین انواع آن است. علاوه بر مبلغ سرمایه گذاری هزینه‌های مربوط به سفارت، وکیل، هزینه‌های درخواست، هزینه بلیت هواپیما و اقامت موقت، سایز هزینه‌ها و هزینه‌های دولتی، هزینه بررسی پرونده و... جزئی از هزینه‌های اقامت از طریق سرمایه گذاری است. در جدول زیر بازه قیمتی برای سرمایه ‌گذاری در هر کشور نشان داده ‌شده است.

    نام کشورهزینه سرمایه گذاری
    کانادا۳۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار کانادا
    آلمان۲۵ تا ۳۰ هزار یورو
    آمریکا۵۰۰ هزار تا ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار
    استرالیا۲۰۰ هزار تا ۵ میلیون دلار
    ترکیه۲۵۰ تا ۵۰۰ هزار دلار آمریکا
    پرتغال۲۵۰ هزار تا ۱ میلیون یورو
    یونان۲۵۰ هزار یورو به بالا
    انگلستان۵۰ هزار تا ۲ میلیون پوند

    بهترین کشورها برای اقامت از طریق سرمایه گذاری کدامند؟

    اکثر کشورهای جهان به متقاضیان در ازای سرمایه‌ گذاری، اقامت سریع و دائم می‌دهند. برای افرادی که مشکل مالی ندارند و می‌خواهند اقامت کشور دیگری را داشته باشند، بهترین گزینه اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری است. بااین‌حال، هر فرد با در نظر گرفتن میزان سرمایه، خصوصیات یک کشور ازجمله آب‌وهوا، شرایط اقتصادی، زبان و عوامل دیگر می‌تواند کشور مقصد خود برای سرمایه‌ گذاری و اقامت را انتخاب کند. در حال حاضر، بهترین کشورها برای اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری، کانادا، آلمان، آمریکا، استرالیا و ترکیه هستند. در ادامه به بررسی تخصصی‌تر سرمایه‌ گذاری در هر یک از این کشورها می‌پردازیم.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در کانادا

    کانادا به‌عنوان یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی شناخته می‌شود. این کشور به دلیل استانداردهای بالا برای زندگی، محیط‌زیست پاکیزه، نرخ پایین جرم و جنایت و پتانسیل بالا برای پیشرفت محبوبیت زیادی دارد. برنامه‌های اخذ اقامت از طریق سرمایه ‌گذاری توسط دولت کانادا ایجاد شد تا افراد ثروتمند و سرمایه آن‌ها را به کانادا جذب کند. سرمایه‌گذاران و اعضای خانواده آن‌ها می‌توانند با رعایت معیارهای زیر، اقامت دائم کانادا را دریافت کنند:

    • متقاضی باید دارای تجربه مدیریتی باشد. یعنی باید حداقل دو سال از ۵ سال گذشته را به مدیریت در یک کسب و کار گذرانده باشد
    • دارایی خالص فرد متقاضی و همسرش باید حداقل ۲ میلیون دلار کانادا باشد
    • متقاضی و اعضای خانواده‌اش باید تمام ارزیابی‌های پزشکی و امنیتی کشور کانادا را بگذرانند.
    • متقاضی باید ۱٫۲ میلیون دلار کانادا را بدون بهره، به یکی از دو روش ارائه‌شده توسط دولت کانادا، برای بازه ۵ ساله سرمایه گذاری کند. دولت ضامن این سرمایه می‌شود و این پول بعد از پایان ۵ سال به‌طور کامل به شخص بازپرداخت می‌شود.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان

    آلمان کشوری توسعه‌ یافته و یکی از اقتصادهای قدرتمند اروپا است. این کشور استانداردهایی عالی دارد که برای سرمایه‌گذاران مناسب است. کشور آلمان همچنین دارای بهترین سیستم آموزشی، بالاترین سطح بهداشت و درمان، و مرکز تجارت، علم و نوآوری در جهان است.

    دولت آلمان هیچ برنامه‌ای برای ارائه ویزای طلایی به سرمایه‌گذاران ندارد. همچنین امکان سرمایه گذاری برای خرید ملک هم در آنجا وجود ندارد. تنها راه برای اخذ اقامت سرمایه‌ گذاری در آلمان، سرمایه گذاری تجاری در این کشور است. کارآفرینان و صاحبان صنایع می‌توانند از طریق سرمایه گذاری تجاری اقامت این کشور را بگیرند. اقامت در این کشور برای این افراد بسیار ارزان تمام می‌شود.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در آمریکا

    آمریکا چهارمین کشور پرجمعیت جهان و قوی‌ترین کشور از نظر اقتصاد، سیاست، فناوری، ورزش، صنعت فیلم‌سازی، خودروسازی، موتور و بسیاری از زمینه‌های دیگر است.

    برای دریافت پاسپورت آمریکا باید ۹۰۰ هزار دلار در یک شرکت آمریکایی سرمایه گذاری کنید و به مدت پنج سال در این کشور زندگی کنید تا از این طریق بتوانید اقامت این کشور را دریافت کنید.

    شرکت انتخاب‌شده برای سرمایه گذاری باید توسط خود فرد راه‌اندازی شده باشد یا اگر مالک آن ‌کس دیگری است، باید تا قبل از ۲۹ نوامبر ۱۹۹۰ آن را افتتاح کرده باشد.

    شرکت نباید یک سازمان خصوصی باشد و هدف از تجارت باید کسب سود باشد.

    این سرمایه گذاری باید برای ۱۰ فرد آمریکایی به مدت ۲ سال شغل ایجاد کند.

    سرمایه باید به‌صورت نقد بوده و از راه کاملاً قانونی به‌دست‌آمده باشد.

    تمام اعضای خانواده فرد سرمایه‌گذار یعنی همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال او می‌توانند اقامت ایالات‌متحده را دریافت کنند. والدین، خواهر، برادر و سایر بستگان زوج، تنها از طریق برنامه اتحاد خانوادگی می‌توانند اقامت بگیرند.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا

    استرالیا کشوری در قاره اقیانوسیه با جمعیتی حدود ۲۴٫۶ میلیون نفر است. درآمد ناخالص سالانه این کشور ۱۴۰۰ میلیارد دلار است. افراد زیادی متقاضی سرمایه گذاری در استرالیا هستند زیرا این کشور از لحاظ اقتصادی بسیار باثبات است. برای سرمایه گذاری در این کشور به حداقل ۱٫۵ میلیون دلار سرمایه نیاز دارید. همچنین برای اخذ ویزای کارآفرینی در این کشور، حداقل مبلغ ۲۵۰ هزار دلار نیاز است.

    بعد از ۴ سال زندگی در استرالیا می‌توانید اقامت این کشور را برای خود و خانواده‌تان دریافت کنید. شما باید حداقل ۴۰ روز در سال را در استرالیا سپری کنید. اگر در ایران صاحب کسب‌وکار هستید، می‌توانید شرکتی را در استرالیا ثبت کرده و سپس از طریق آن اقدام به دریافت اقامت این کشور کنید.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در ترکیه

    ازآنجاکه بخشی از کشور ترکیه در قاره اروپا قرار دارد، دولت این کشور از سال ۲۰۱۷ برنامه گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری را راه‌اندازی کرده است.

    شرایط دریافت اقامت در ترکیه، خرید املاک و مستغلات به ارزش ۲۲۰ هزار یورو و نگهداری آن به مدت سه سال است.

    این روش بسیار ساده به نظر می‌رسد. اما در حقیقت این‌گونه نیست. چون تمام املاک باید در یک روز خریداری ‌شده و برای تأیید شدن، در یک دفتر معتبر به ثبت برسند.

    روش دیگری که وجود دارد این است که می‌توانید به مدت سه سال به مبلغ ۴۵۰ هزار یورو اوراق قرضه خریداری کنید یا این مبلغ را در یک بانک سرمایه گذاری کنید.

    آخرین راه هم ایجاد اشتغال برای ۵۰ نفر از شهروندان ترکیه است.

    نکته آخر این است که داشتن کارت پایان خدمت برای فرزندان پسر افراد متقاضی الزامی است.

    اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان

    انگلستان نیز از جمله کشورهایی است که برای متقاضیان ویزای سرمایه گذاری صادر می‌کند. برای اخذ ویزای سرمایه گذاری و اقامت سرمایه گذاری در انگلستان حداقل سه ماه قبل باید درخواست داده و مبلغ ۱۶۲۳ پوند به‌عنوان هزینه بررسی پرونده پرداخت کنید.

    اعتبار ویزای سرمایه ‌گذاری انگلستان چهار سال و سه ماه است که در این مدت کار و تحصیل برای افراد سرمایه‌گذار مجاز است. همچنین با ۱۰ میلیون پوند بعد از ۲ سال، ۵ میلیون پوند بعد از ۳ سال و ۲ میلیون پوند بعد از ۵ سال می‌توانید اقامت دائم انگلستان را به دست بیاورید.

    برای سرمایه گذاری در انگلستان باید ۲ میلیون پوند یا بیشتر سرمایه گذاری کرده و بیشتر از ۱۸ سال سن داشته باشید. مبلغ سرمایه متعلق به فرد و همسرش باشد. متقاضی باید در یکی از بانک‌های انگلستان حساب باز کرده و سرمایه خود را در بیش از یک موسسه مالی قرار دهید. نداشتن سوءپیشینه و برخورداری از سلامت جسمی و روحی نیز ازجمله شرایط اقامت با سرمایه گذاری در انگلستان است.

    مزایای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

    مزایای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

    همان‌طور که گفته شد اقامت از طریق سرمایه گذاری یکی از انواع مهاجرت و اخذ اقامت دائم است. این نوع ویزا و مهاجرت نسبت به دیگر روش‌های مهاجرت هزینه و ریسک بالاتری دارد؛ اما با در نظر گرفتن تمام هزینه‌ها، گرفتن اقامت با سرمایه گذاری مزایای زیادی دارد که در ادامه به مزایای اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری اشاره می‌کنیم.

    کسب سود بالا

    یکی از مهم‌ترین مزایای اقامت از طریق سرمایه گذاری کسب سود بالا و برگشت سرمایه در مدت‌زمان کم است. البته اخذ این ویزا هزینه‌های زیادی دارد اما می‌توان با سرمایه گذاری در کشورهای پیشرفته و صنعتی ریسک سرمایه گذاری را کاهش داده و در مدت کوتاهی علاوه بر برگشت سرمایه اولیه سود بالایی نیز کسب کرد. البته بهتر است قبل از اقدام به اقامت با سرمایه گذاری درباره کشور مقصد و شرایط سرمایه گذاری خارجی آن آشنا شده و بهترین و مناسب‌ترین روش سرمایه گذاری را انتخاب کنید.

    اخذ اقامت دائم در زمانی کوتاه

    یکی دیگر از مزایای مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری امکان اخذ اقامت دائم آن کشور است. درواقع هدف بسیاری از افراد برای سرمایه گذاری در کشورهای خارجی اخذ اقامت دائم و پاسپورت کشور مقصد است. البته قوانین و شرایط کشورهای مختلف برای اعطا ویزای و اقامت دائم تفاوت‌هایی دارد. برخی از کشورها بعد از سرمایه گذاری اقامت دائم می‌دهند اما برخی دیگر از کشورها بعد از چند سال زندگی و کار اقامت دائم می‌دهند. به‌هرحال روش سرمایه گذاری نسبت به روش‌های دیگر سریع‌تر عمل کرده و اقامت دائم را برای شما دارد.

    برخورداری از سطح بالای رفاه اجتماعی

    اقامت با سرمایه گذاری یک مزیت مهم دیگر دارد که امکان برخورداری از سطح بالای رفاه اجتماعی در کشور مقصد است. شما با سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم می‌توانید از رفاه اجتماعی کشورهای پیشرفته و صنعتی استفاده کنید. همان‌طور که گفته شد بسیاری از افراد برای رسیدن به زندگی و رفاه بیشتر به دنبال گرفتن اقامت با سرمایه گذاری هستند.

    معایب اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

    معایب اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری

    گرفتن اقامت از طریق سرمایه‌ گذاری می‌تواند معایبی هم داشته باشد. مثلاً انتخاب کشور مقصد کار سختی است. گذشته از آن، درخواست برای دریافت این اقامت می‌تواند هزینه‌های سنگینی ازجمله هزینه ترجمه و کارشناسی مدارک، هزینه پست و... را به دنبال داشته باشد.

    یکی دیگر از معایب اخذ اقامت با سرمایه‌ گذاری این است که این فرآیند بسیار طولانی و وقت‌گیر است. از زمان ثبت درخواست و ارسال مدارک تا پذیرفته شدن و اخذ اقامت، پروسه‌ای طولانی باید طی شود.

    نکته مهم دیگر این است که کشورهایی که به افراد خارجی اقامت می‌دهند، درصد بیشتری از سود سرمایه آن‌ها را وارد اقتصاد خودشان می‌کنند و درصد کمتری از سود را به افرادی که سرمایه گذاری کرده‌اند، می‌دهند.

    بدترین مشکلی که می‌تواند وجود داشته باشد این است که اقامت از طریق طرح‌های سرمایه گذاری ممکن است در هر زمان به دلیل کلاه‌برداری، پنهان‌کاری یا زندانی شدن در کشوری دیگر برای بیش از ۱۲ ماه لغو شود.

    جمع‌بندی

    در انتهای این مقاله درمی‌یابیم که سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف جهان یکی از بهترین روش‌های اخذ اقامت و تابعیت این کشورها است. به‌طورکلی سرمایه‌گذاران با روش‌هایی مانند ثبت شرکت، خرید خانه و ملک و کارآفرینی می‌توانند به سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف بپردازند. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که باید تمام جوانب ازجمله امکانات و نیازهای خود را بررسی کنیم و درنهایت تصمیم نهایی خود را بگیریم.

    سوالات متداول درباره اقامت از طریق سرمایه گذاری

    چه افرادی برای سرمایه گذاری و گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری مناسب هستند؟

    سرمایه گذاری در کشورهای خارجی علاوه بر داشتن تمکن مالی و تأمین سرمایه موردنیاز، شرایط دیگری ازجمله سلامتی کامل جسمی و روحی، نداشتن سوءپیشینه و داشتن گردش مالی سنگین طی ۴ سال گذشته و نداشتن ریجکتی برای ویزای سرمایه گذاری نیاز دارد. افراد مسن و افرادی که خدمت نرفته اند برای این ویزا گزینه مناسبی هستند.

    آیا فرد بعد از سرمایه گذاری باید در کسب وکار حضور داشته باشد و در آنجا مشغول باشد؟

    خیر این کار الزامی نداشته و فرد می تواند مدیریت کسب وکار خود را به شخص دیگر واگذار کند.

    آیا می توان مبلغ سرمایه گذاری را با مشارکت فرد دیگر تأمین کرد؟

    خیر کل میزان سرمایه گذاری باید متعلق به یک نفر باشد.

    آیا برای سرمایه گذاری و شروع کسب وکار نیاز به تجربه کاری و تحصیلات است؟

    خیر. الزامی برای داشتن سابقه کاری مرتبط و تحصیلات و مدرک زبان وجود ندارد؛ اما داشتن هر یک از این ها امتیاز محسوب می شود.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۷۱-۳۲۲۷۰۰۰۸