تحصیل در آمریکا

کسانی که قصد تحصیل در آمریکا را دارند، باید با موارد مختلفی مانند مدارک لازم، مراحل اخذ پذیرش، شرایط تحصیل، شرایط کار حین تحصیل و هزینه تحصیل آشنایی پیدا کنند.درک اینکه چرا بیش از یک میلیون دانشجوی خارجی، آمریکا را برای تحصیل انتخاب می‌کنند، سخت نیست. این کشور به‌دلیل استانداردهای آموزشی بالای خود شهرت دارد و فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌های آن می‌تواند شغل و زندگی بهتر را برای دانشجویان تضمین کند. وجود دانشگاه‌های برتر جهان و فرصت‌های کاری بیشتر باعث شده که تحصیل در آمریکا انتخاب اول بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان باشد.

فهرست مطالب

    تحصیل در آمریکا

    تحصیل در ایالات‌متحده یعنی حضور در بالاترین سطح علمی دانشگاهی جهان، آینده شغلی بهتر و همچنین زندگی در برترین شهرهای دانشجویی دنیا. این کشور با حدود چهار هزار مؤسسه آموزشی یکی از بزرگ‌ترین سیستم‌های آموزشی جهان را دارد.

    در آمریکا زبان اصلی برای آموزش، انگلیسی است و دانشگاه‌ها به دو نوع تقسیم می‌شوند: 

    دانشگاه‌های دولتی: این مؤسسات بزرگ، با بودجه دولتی اداره می‌شوند و نسبت به دانشگاه‌های خصوصی شهریه کمتری از دانشجویان دریافت می‌کنند. در دانشگاه‌های دولتی، دانشجویان خارجی نسبت به دانشجویان بومی باید هزینه بیشتری پرداخت کنند. 

    دانشگاه‌های خصوصی: منابع مالی این دانشگاه‌های کوچک کمک‌های مالی خصوصی و شهریه‌هاست. این دانشگاه‌ها برخلاف دانشگاه‌های دولتی، شهریه‌های بالاتر اما دانشجویان کمتری دارند. در دانشگاه‌های خصوصی، میزان شهریه دانشجویان خارجی با آمریکایی‌ها برابر است. 

    تحصیل در آمریکا

    تقویم دانشگاه‌ها

    اکثر دانشگاه‌های آمریکا در سال دو ترم برگزار می‌کنند و ترم‌ها معمولاً ۱۶ هفته هستند. سال تحصیلی با ترم پاییز در اواخر اوت یا اوایل سپتامبر شروع می‌شود و در دسامبر به پایان می‌رسد. دانشجویان پس از گذراندن چند هفته مرخصی در «ترم بهار» به تحصیل ادامه می‌دهند. 

    بعضی از مؤسسات، عمدتاً کالج‌های کوچک‌تر، یک سیستم سه ماهه دارند که می‌توانید در سال تا چهار ترم را در آن‌ها بگذرانید. هر ترم سه ماهه ۱۰ تا ۱۲ هفته طول می‌کشد.

    مزایای تحصیل در آمریکا

    تحصیل در ایالات‌متحده مزایای زیادی دارد که برخی از آن‌ها را مرور می‌کنیم: 

    مزایای تحصیل در آمریکا

    دانشگاه‌های باکیفیت

    بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهانی QS، نیمی از ۱۰ دانشگاه برتر جهان در آمریکا قرار دارند که شامل دانشگاه‌های MIT، هاروارد، استنفورد، کلتک و دانشگاه شیکاگو می‌شوند. علاوه بر این نام‌های شناخته‌شده، ایالات‌متحده خانه صدها دانشگاه و کالج معتبر دیگر نیز محسوب می‌شود. مهم نیست که می‌خواهید در چه ایالتی درس بخوانید، در هر صورت شما گزینه‌های شگفت‌انگیز زیادی برای ارتقای سطح تحصیلات خود پیدا خواهید کرد. همچنین به‌واسطه‌ی شهرت دانشگاه‌های آمریکایی در آینده فرصت‌های کاری زیادی پیش رو خواهید داشت. 

    طیف متنوعی از دوره‌ها و رشته‌ها

    بیش از ۴۵۰۰ دانشگاه در آمریکا فعالیت می‌کنند که طیف گسترده‌ای از رشته‌ها و دوره‌ها را ارائه می‌دهند. اگر می‌خواهید کلاس‌ها و موضوعات مختلف را امتحان کنید، باید به ایالات‌متحده بروید. علاوه بر این، این فرصت را خواهید داشت که با دانشمندان شناخته‌شده‌ای که شما را در طول سال‌های تحصیل راهنمایی می‌کنند، تعامل داشته باشید. 

    مطمئناً تعداد بسیار زیاد دانشگاه‌ها و کالج‌های ایالات‌متحده به این معنی است که شما در انتخاب نوع تجربه موردنظر خود، گزینه‌های مختلفی در اختیار خواهید داشت. 

    سبک زندگی دانشجویی در آمریکا

    با حضور در یک دانشگاه آمریکایی این فرصت را خواهید داشت که یکی از جالب‌ترین فرهنگ‌ها را تجربه کنید. علاوه بر این، شما با دانشجویانی از سراسر جهان تعامل خواهید داشت. در عین‌ حال می‌توانید در پردیس دانشگاه زندگی کنید و به تیم‌های ورزشی، باشگاه‌ها، انجمن‌های برادری یا انجمن‌های زنان بپیوندید و تمام تجربیات شگفت‌انگیزی که آرزویش را داشتید، به دست آورید.

    بهبود مهارت‌های انگلیسی 

    مطمئناً در حال حاضر، کار در اکثر مشاغل بین‌المللی به سطح خوبی از زبان انگلیسی نیاز دارد و تسلط به زبان انگلیسی قطعاً یکی از مزایای تحصیل در آمریکا است.

    بهترین راه برای کسب این مهارت، ادغام در فرهنگی است که زبان انگلیسی ‌زبان اصلی آن است. حتی اگر سطح زبان انگلیسی شما در حال حاضر خوب باشد، با تعامل روزانه مستقیم با افراد بومی و انجام فعالیت‌های روزانه و وظایف تحصیلی به زبان انگلیسی، درک بهتری از زبان و واژگان پیدا خواهید کرد. 

    پربار کردن رزومه

    با توجه به این واقعیت که دانشگاه‌های آمریکایی به‌دلیل کیفیت تحصیلی خود شهرت خوبی دارند، جای تعجب نیست که شرکت‌ها مشتاق پذیرش فارغ‌التحصیلان جوان این دانشگاه‌ها باشند. با تحصیل در آمریکا مطمئناً اولین گام را به‌سمت یک حرفه بین‌المللی موفق برمی‌دارید.

    در طول سال‌های تحصیل، این فرصت را خواهید داشت که از طریق برنامه کارآموزی اختیاری، در رشته تحصیلی خود تجربه کسب کنید و رزومه خوبی بسازید.

    دستیابی به دیدگاه‌های جدید 

    بدیهی است که تحصیل در خارج از کشور به‌خودی‌خود یک تجربه لذت‌بخش از زندگی است. با این‌ حال، تحصیل در یک کشور پیچیده و متنوع مانند آمریکا می‌تواند این تجربه را پربارتر کند. با تحصیل در آمریکا می‌توانید افق دید خود را گسترش دهید. 

    درنهایت، با نگاهی به تمام این مزایا، جای تعجب نیست که بسیاری از دانشجویان، آمریکا را برای تحصیل انتخاب می‌کنند.

    شرایط تحصیل در آمریکا

    شرایط تحصیل در ایالات‌متحده با توجه به نوع رشته و دانشگاه انتخابی می‌تواند متفاوت باشد. در این بخش، برخی از شرایط تحصیل در این کشور را بررسی می‌کنیم. 

    درخواست ثبت‌نام

    به‌طور کلی، درخواست‌های تحصیلی در وب‌سایت دانشگاه پذیرفته می‌شوند؛ جایی که دانشگاه تمام شرایط پذیرش برای رشته‌های مختلف را از طریق آن اعلام می‌کند. برخی از دانشگاه‌ها یک فرم آنلاین ارائه می‌دهند تا دانشجویان با اطلاعات شخصی، تخصص، گواهی، مدرک و معاینات پزشکی آن‌ها را پر کنند. دانشگاه‌هایی نیز وجود دارند که باید نسخه اصلی یا فتوکپی مدارک را برای آن‌ها با پست ارسال کنید. 

    صورت‌حساب بانک

    در اکثر دانشگاه‌ها و کالج‌های ایالات‌متحده، داشتن یک حساب بانکی تأییدشده هنگام ثبت‌نام الزامی است. وجود حساب بانکی نشان می‌دهد که دانشجو یا سرپرست او اعتبار کافی برای پوشش هزینه‌های تحصیلی را دارند. 

    درمورد بورسیه تحصیلی خارجی یا بورسیه تحصیلی از طریق ایالت، نامه بورسیه تحصیلی به‌جای صورت‌حساب بانکی به اهداکننده یا وزارت آموزش عالی پیوست می‌شود. در برخی موارد ممکن است دانشجو مجبور باشد برای اخذ پذیرش از دانشگاه، حساب بانکی مورد تأیید را ارسال کند و سپس بر اساس‌ نامه پذیرش، بورسیه تحصیلی اهداکننده یا وزارت آموزش عالی را ارائه دهد.

    اهداف موضوع مطالعه

    برخی از دانشگاه‌های آمریکا، به‌ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد، دانشجو را ملزم می‌کنند یک مبحث ساختاری ارائه دهد که در آن، دلایل تمایلش به تحصیل در آن رشته را توضیح داده باشد. بسیاری از دانشگاه‌ها برای غربالگری دانشجویان و تمایز بین توانایی‌ها، پیشینه فرهنگی، فعالیت‌ها و موارد دیگر بر این پیام تکیه می‌کنند.

    آزمون‌های ورودی برای تحصیل در آمریکا

    سیستم آموزشی آمریکا رقابتی‌ترین دانشگاه‌ها در جهان را دارد. یکی از شرایط پذیرش در دانشگاه‌های ایالات‌متحده، شرکت در آزمون‌های ورودی است. مهم‌ترین این آزمون‌ها به شرح زیر هستند:

    ۱. آزمون‌های زبان انگلیسی

    مهم‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی آیلتس و تافل هستند. اکثر دانشگاه‌های ایالات‌متحده از دانشجویان می‌خواهند که یکی از این آزمون‌ها را با نمره تعیین‌شده ارائه کنند. دانشجویی که از نظر سطح زبان ضعیف باشد، ممکن است لازم باشد پیش از شروع برنامه تحصیلی در یک برنامه فشرده زبان ثبت‌نام کند. سطح موردنیاز آزمون آیلتس دانشگاهی در آمریکا برای پذیرش بدون قید و شرط در مقطع کارشناسی بین ۵/۵ تا ۶/۰ است و ممکن است به ۷/۰ یا ۷/۵ برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برسد. در آزمون تافل، این نمره‌ها از ۸۰ تا ۱۰۰ متغیر هستند.

    ۲. آزمون ارزیابی اسکولاستیک (SAT)

    آزمون اسکولاستیک در بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا و برخی از دانشگاه‌های کانادا، برای ثبت‌نام در مقطع لیسانس استفاده می‌شود. این آزمون توانایی دانشجو در پرداختن و حل مسائل و همچنین مهارت‌های ریاضی، خواندن و در کل مهارت‌های تحصیلی را می‌سنجد.

    ۳. آزمون کالج آمریکایی (ACT)

    آزمون کالج آمریکایی کاملاً شبیه آزمون SAT اما جدیدتر است و برای پذیرش در دانشگاه‌های آمریکا در مقطع کارشناسی نیز استفاده می‌شود. این آزمون شامل چهار بخش انگلیسی، ریاضی، مطالعات اجتماعی و علوم طبیعی است.

    ۴. آزمون‌های سوابق تحصیلات تکمیلی (GRE)

    دانشجویانی که مایل به ثبت‌نام در برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در آمریکا هستند، باید برای بسیاری از دانشگاه‌ها درخواست دهند. این آزمون مهارت‌های زبان انگلیسی، تفکر انتقادی، مهارت‌های کمّی و تحلیلی را می‌سنجد.

    ۵. آزمون پذیرش کارشناسی مدیریت تجارت (GMAT)

    آزمون GMAT از دانشجویانی که مایل به ثبت‌نام در برنامه‌های MBA هستند، در بسیاری از دانشگاه‌های جهان درخواست می‌شود. این آزمون توانایی تحلیلی در حل مسائل و به‌کارگیری داده‌ها و مهارت تفکر منطقی متقاضیان را ارزیابی می‌کند.

    ۶. آزمون پذیرش کالج پزشکی (MCAT)

    این آزمون قبل از اتمام مدرک کارشناسی در زیست‌شناسی یا شیمی یا هر تخصصی که واجد شرایط مطالعه پزشکی انسانی (human medicine) باشد، گرفته می‌شود. آزمون شامل چهار بخش در اصول شیمیایی و فیزیکی زیست‌شناسی، مهارت‌های تجزیه‌وتحلیل انتقادی و فکری، مبانی روانی، اجتماعی و بیولوژیکی رفتار است.

    ۷. برنامه آزمون پذیرش دندانپزشکی (DAT)

    آزمون DAT یک آزمون استاندارد تحت نظارت انجمن دندانپزشکی آمریکا است و از افرادی که مایل به تحصیل در آمریکا یا کانادا هستند، گرفته می‌شود. این آزمون شامل چهار بخش علوم طبیعی، توانایی شناختی، تفکر کمّی و تحلیل فکری است.

    ۸. آزمون پذیرش کالج داروسازی (PCAT)

    آزمون PCAT مخصوص دانشجویانی است که مایل به ثبت‌نام در کالج داروسازی آمریکا هستند و شامل پنج بخش است: نوشتن، زیست‌شناسی، شیمی، خواندن تحلیلی و تفکر کمّی.

    ۹. برنامه آزمون پذیرش دانشکده حقوق (LSAT)

    آزمون LSAT یک آزمون پایه برای پذیرش در برخی از دانشکده‌های حقوق در آمریکا و کانادا است. هدف از این آزمون، شناسایی شانس موفقیت دانشجو در دانشکده حقوق است.

    هزینه تحصیل در آمریکا

    هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در آمریکا سالانه می‌تواند بین ۵ تا ۵۰ هزار دلار باشد. علاوه بر این باید هزینه‌های زندگی را نیز در نظر بگیرید. در دانشگاه‌های سطح بالا تخمین زده می‌شود که هزینه‌های تحصیل و زندگی برای دانشجویان مقطع کارشناسی سالانه حدود ۶۰ هزار دلار تمام شود. البته امکان تحصیل در ایالات‌متحده با پرداخت هزینه‌های کمتر نیز وجود دارد.

    دانشگاه‌های دولتی هزینه کمتری نسبت به مؤسسات خصوصی دارند و هزینه‌ها بسته به نوع و محل تحصیل متفاوت است. این دانشگاه‌ها هزینه بیشتری از دانشجویان خارجی دریافت می‌کنند. مؤسسات خصوصی بین دانشجویان خارج از کشور و دانشجویان داخلی تفاوتی قائل نمی‌شوند و نرخ یکسانی را از همه دریافت می‌کنند؛ اگرچه شهریه‌ آن‌ها نسبت به دانشگاه‌های دولتی، بالاتر است.

    هزینه‌های مقطع کارشناسی ارشد بسته به رشته و دانشگاه انتخابی بسیار متفاوت هستند. برای مثال، هزینه‌های دوره و هزینه‌های زندگی در دانشگاه‌های برتر می‌تواند تا ۷۰ هزار دلار باشد. البته دانشجویان می‌توانند با توجه به شرایط خود کمک‌های مالی دریافت کنند.

    هزینه تحصیل در آمریکا

    ویزای تحصیلی آمریکا

    هر تبعه خارجی برای ورود به ایالات‌متحده به ویزا نیاز دارد. ویزای غیر مهاجرتی F-۱ رایج‌ترین نوع ویزا برای کسانی است که مایل به تحصیل در آمریکا در یک کالج یا دانشگاه معتبر هستند. قبل از درخواست ویزا، باید در دانشگاه خود پذیرفته شده باشید. سپس با پرداخت هزینه ۳۵۰ دلار در سامانه SEVIS ثبت‌نام کنید. علاوه بر این باید برای مصاحبه ویزا از سفارت آمریکا در کشورتان وقت بگیرید. شما باید موارد زیر را ارائه دهید:

    • گذرنامه 
    • فرم درخواست ویزا 
    • اسناد مالی

    هرچه زودتر این فرآیند را شروع کنید، بهتر است. ویزای F-۱ را می‌توان ۱۲۰ روز قبل از تاریخ شروع دوره تحصیلی صادر کرد. با این‌ حال، بیش از ۳۰ روز قبل از تاریخ شروع دوره، اجازه ورود به ایالات‌متحده را نخواهید داشت.

    شرایط ویزای ایالات‌متحده می‌تواند پیچیده باشد، بنابراین بهتر است از یک دفتر مهاجرتی باتجربه کمک بگیرید. با توجه به ماهیت متغیر قوانین مهاجرت، اتباع کشورهای عمدتاً مسلمان باید قوانین یا محدودیت‌هایی را که ممکن است بر ورود آن‌ها به ایالات‌متحده تأثیر بگذارند، زیر نظر داشته باشند.

    ویزای همراه تحصیلی در آمریکا

    اگر برای ویزای F-۱ یا M-۱ درخواست می‌دهید، همسر و فرزندان شما ممکن است بتوانند با شما به ایالات‌متحده سفر کنند. ابتدا باید به دولت ایالات‌متحده ثابت کنید که متقاضیان واقعاً همسر و فرزندان شما هستند. برای انجام این کار باید گواهی ترجمه‌شده ازدواج و تولد فرزند را ارائه دهید. 

    اعضای خانواده نیز باید مجموعه جداگانه‌ای از فرم‌های درخواست را پر کنند. هنگامی که فرم خود را تکمیل و مدارک خود را آماده کردید، می‌توانید به اعضای خانواده خود در ارائه درخواست‌هایشان کمک کنید. در واقع، شما احتمالاً برخی از الزامات درخواست اعضای خانواده خود را قبلاً پوشش داده‌اید؛ برای مثال درمورد اثبات منابع مالی برای تأمین خود و خانواده. 

    ویزای F-۲ یا M-۲ به‌طور ویژه برای همسر و فرزندان قانونی دانشجویانی که ویزای F-۱ یا M-۱ دارند، راه‌اندازی شده است. کودکان بالای ۲۱ سال یا متأهل واجد شرایط نخواهند بود.

    مدارک لازم برای تحصیل در آمریکا

    دقت در جمع‌آوری و ارائه مدارک کامل برای تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا، می‌تواند از اتلاف وقت و هزینه شما جلوگیری کند. هرگونه نقص در مدارک می‌تواند فرآیند تحصیلی شما را با اختلال مواجه کند. 

    پاسپورت

    شما باید پاسپورتی داشته باشید که اعتبار آن حدود ۶ ماه پس از تاریخ اتمام دوره تحصیلی موردنظر شما باشد.

    رزومه یا CV

    یکی از نکات مهمی که قبل از تحصیل در ایالات‌متحده باید بدانید، این است که ارائه رزومه یک الزام است؛ زیرا حاوی اطلاعاتی درمورد مدرک تحصیلی، هدف، تجربه کاری و دوره‌های کارآموزی شما (در صورت وجود) است. 

    ریز نمرات

    این سند حاوی عملکرد تحصیلی دانشجو و اطلاعاتی مانند کلاس‌ها، نمرات و امتیازات است. همه دانشجویانی که مایل به تحصیل در ایالات‌متحده هستند، باید این مدرک را ارائه دهند. 

    دانشجویانی که قصد تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد را دارند، باید تمام نمرات دوره کارشناسی خود را ارائه دهند و کاندیداهای دکتری باید ریز نمرات ارشد و کارشناسی خود را ارائه دهند.

    نمرات آزمون‌های استاندارد

    پیشنهاد می‌شود قبل از شروع فرآیند درخواست تحصیل در آمریکا با توجه به الزامات دانشگاه، نمره خود را در آزمون‌هایی مانند GRE، GMAT، SAT و... آماده کنید. این مورد باید در اولویت باشد، زیرا باید حین درخواست نمره خود را به دانشگاه ارسال کنید. نمرات شما باید به‌صورت آنلاین از طریق سایت ETS به دانشگاه‌ها ارسال شوند. همچنین در صورت تمایل می‌توانید چند نسخه از نمرات خود را برای هر مرجعی در آینده نگه دارید.

    توصیه‌نامه‌ها

    قانون این است که حداقل سه توصیه‎‌کننده داشته باشید. برخی از دانشگاه‌ها ترجیح می‌دهند که توصیه‌کنندگان نامه را به‌طور مستقیم و آنلاین به بخش پذیرش فارغ‌التحصیلان ارسال کنند. اکثر دانشگاه‌ها (به‌ویژه برای مقطع کارشناسی ارشد) درخواست ارسال نسخه‌های چاپی را دارند.

    محتوا باید روی سربرگ سازمان و در داخل پاکت رسمی مهرشده قرار داده شود. این مورد جزو ضروری‌ترین مدارک موردنیاز برای پذیرش دانشگاه در ایالات‌متحده آمریکا است. 

    انگیزه‌نامه

    ممکن است از متقاضیان خواسته شود که این سند را به‌صورت آنلاین یا پستی ارسال کنند. اگر باید از طریق پست ارسال شود، لطفاً دقت کنید که برای چاپ آن از کاغذ باکیفیت استفاده شود. علاوه بر این، سربرگ باید شامل شناسه کاربری، رشته انتخابی و نام شما باشد. اندازه فونت و دیگر موارد در وب‌سایت دانشگاه ذکر شده‌ است. 

    پرداخت هزینه 

    همه دانشجویان باید برای هر دانشگاه هزینه درخواستی جدا بپردازند. این هزینه معمولاً ۵۰ تا ۱۰۰ دلار در نظر گرفته شده است. 

    مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در آمریکا

    مرحله اول برای دریافت پذیرش تحصیلی در آمریکا انتخاب دانشگاه و رشته موردنظر است. برای تحصیل در ایالات‌متحده، همه دانشجویان باید مستقیماً به دانشگاه انتخابی خود درخواست دهند و در یک آزمون پذیرش چندگزینه‌ای شرکت کنند. اکثر دانشگاه‌ها از دانشجویان می‌خواهند که در امتحانات SAT یا ACT شرکت کنند. 

    چه زمانی باید برای پذیرش تحصیلی درخواست داد؟

    در ایالات‌متحده مرجع پذیرش مرکزی وجود ندارد؛ بنابراین هر دانشگاه ضرب‌الاجل خود را تعیین می‌کند. مهلت درخواست دانشگاه‌های برتر معمولاً برای دوره‌هایی که از پاییز شروع می‌شوند از نوامبر یا دسامبر است و برای دوره‌هایی که از بهار شروع می‌شوند، از ماه مارس یا آوریل است.

    سایر دانشگاه‌هایی که رتبه خوبی دارند، معمولاً در ماه مارس یا آوریل برای ترم پاییز و در ماه جولای یا آگوست برای ترم بهار پذیرش دارند. دانشگاه‌های با رتبه پایین‌تر و مدارس کوچک‌تر مانند کالج‌های اجتماعی اغلب پنجره درخواست را برای ترم پاییز تا ژوئن یا جولای و برای ترم بهار تا اکتبر یا نوامبر نمی‌بندند. با این‌ حال، به‌عنوان یک دانشجوی خارجی باید به خاطر داشته باشید که برای ارسال درخواست، گرفتن ویزا و سایر موارد به چند ماه زمان نیاز دارید، بنابراین درخواست خود را خیلی دیر ارسال نکنید. 

    فرایند پذیرش تحصیلی چقدر طول می‌کشد؟

    به‌دلیل مراحل مختلفی که باید سپری کنید، ممکن است درخواست برای یک دانشگاه آمریکایی کمی طول بکشد. توصیه می‌شود از ۱۲ تا ۱۸ ماه قبل درخواست خود را ارائه دهید. علاوه بر این، برای بالا بردن شانس موفقیتتان، به بیش از شش دانشگاه درخواست دهید. 

    مراحل اخذ پذیرش تحصیل در آمریکا

    تحصیل در مدارس آمریکا

    مدارس در آمریکا به دولتی و خصوصی تقسیم می‌شوند. مدارس خصوصی و دولتی می‌توانند تجربیات متفاوتی را ارائه دهند. مدارس دولتی که باید از برنامه درسی تعیین‌شده ‌ایالتی پیروی کنند، می‌توانند تجربه‌ای نزدیک‌تر به تجربه یک دانش‌آموز معمولی آمریکایی را ارائه دهند. 

    اگرچه دانش‌آموزان خارجی برای حضور در مدارس دولتی باید شهریه بپردازند، اما این هزینه معمولاً کمتر از هزینه مدارس خصوصی است. صرف‌نظر از نوع مدرسه انتخابی، تنها مدارسی که در سامانه (SEVP) فهرست شده‌اند، می‌توانند دانش‌آموزان خارجی را پذیرش کنند. 

    نحوه درخواست برای دبیرستان‌های آمریکا به‌عنوان یک دانش‌آموز خارجی

    دانش‌آموزان برای تحصیل در آمریکا باید درخواست خود را به مدرسه موردنظر خود ارسال کنند. در مرحله درخواست باید مدارک زیر ارائه شوند:

    • یک درخواست رسمی
    • صورت‌های مالی برای اثبات توانایی در تأمین هزینه‌ها 
    • اثبات مهارت زبان انگلیسی
    • ریز نمرات
    • سوابق واکسیناسیون

    برخی از مدارس ممکن است به مقاله، مصاحبه یا توصیه معلم نیز نیاز داشته باشند. پس از پذیرش برای ثبت‌نام، می‌توانید برای ویزای لازم اقدام کنید.

    هزینه مدارس در آمریکا

    دانش‌آموزان خارجی صرف‌نظر از دولتی یا خصوصی بودن مدرسه باید شهریه پرداخت کنند. مبلغ دقیق هزینه‌ها از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر متفاوت است؛ اما این عدد معمولاً بین ۳ تا ۱۰ هزار دلار در سال برای مدارس دولتی متغیر است. هزینه مدارس خصوصی می‌تواند بیشتر از این مبلغ باشد. 

    رایج‌ترین راه برای پرداخت هزینه‌های تحصیلی دانش‌آموزان، از طریق خانواده است؛ زیرا دانش‌آموزان خارجی نمی‌توانند برای دریافت کمک مالی از دولت آمریکا درخواست دهند. هرچند برخی از مدارس خصوصی ممکن است به دانش‌آموزان خارجی بورسیه تحصیلی ارائه دهند. 

    تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی

    مقطع کارشناسی در آمریکا چهار سال طول می‌کشد. دانشجویان می‌توانند همراه با رشته اصلی خود، یک رشته فرعی را نیز دنبال کنند. برای ورود به دوره کارشناسی به حداقل پنج مدرک GCSE نیاز دارید. برای دانستن اینکه رشته شما به کدام یک از این مدارک نیاز دارد، می‌توانید به وب‌سایت دانشگاه موردنظر خود مراجعه کنید. 

    توجه داشته باشید که برخی از رشته‌ها مانند پزشکی و حقوق در مقطع کارشناسی در ایالات‌متحده در دسترس نیستند. شما می‌توانید در دوره‌های پزشکی مقدماتی و حقوق مقدماتی تحصیل کنید. برای واجد شرایط بودن و فعالیت به‌عنوان یک دکتر یا وکیل، باید در این رشته‌ها مدرک کارشناسی ارشد داشته باشید.

    تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد

    حدود هزار دانشگاه در آمریکا مدرک کارشناسی ارشد ارائه می‌کنند. دو نوع مدرک کارشناسی ارشد در آمریکا وجود دارد و اکثر دوره‌ها دو یا سه سال طول می‌کشند؛ اگرچه در برخی موارد گزینه‌های یک ساله نیز در دسترس هستند:

    • کارشناسی ارشد آکادمیک/پژوهشی: دریافت این مدرک کارشناسی ارشد عموماً به داشتن شغل در دانشگاه یا امور پژوهشی منجر می‌شود.
    • کارشناسی ارشد حرفه‌ای: این مدارک برای آماده‌سازی دانشجویان برای حرفه‌های خاص طراحی شده‌اند.

    رایج‌ترین کارشناسی ارشدها، کارشناسی ارشد هنر (M.A) و کارشناسی ارشد علوم (M.S) هستند. تحصیل در این سطح با ارائه پایان‌نامه به اتمام می‌رسد. کسانی که می‌خواهند برای مدرک کارشناسی ارشد در آمریکا درخواست دهند، باید از یک دانشگاه معتبر مدرک کارشناسی داشته باشند. 

    تحصیل در آمریکا در مقطع دکترا

    مدرک دکترا، بالاترین مدرکی است که دانشجو می‌تواند در ایالات‌متحده اخذ کند. دریافت این مدرک ۴ تا ۶ سال طول می‌کشد. برای کسب مدرک دکترا، دانشجویان باید امتحانات جامعی را پشت سر بگذارند و تحقیقات اصلی خود را به‌صورت پایان‌نامه ارائه دهند. موضوعات محبوب در مقطع دکترا در آمریکا معمولاً شامل انسان‌شناسی، زیست‌شناسی، آموزش، مهندسی، روانشناسی و جامعه‌شناسی می‌شود.

    بورسیه تحصیلی در آمریکا

    هزینه تحصیل در ایالات‌متحده آمریکا بالاست. شهریه‌های بالا در این کشور باعث شده مؤسسات، نهادها و انجمن‌های زیادی به دانشجویان ممتاز بورسیه اعطا کنند. با اینکه برخی از بورسیه‌ها تنها برای شهروندان آمریکایی در دسترس هستند، اما اکثر دانشگاه‌ها بورسیه‌هایی را نیز به دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌دهند.

    بسیاری از بورسیه‌های تحصیلی رایج در آمریکا به دانشجویانی که نمرات خوبی دارند، تخفیف تحصیلی ۵ تا ۳۰ درصدی می‌دهند. بورسیه تحصیلی کامل در مقطع کارشناسی بسیار نادر است، مگر اینکه شما یک ورزشکار بسیار درخشان باشید یا استعدادهای مشابه دیگری داشته باشید. در سطح کارشناسی ارشد برای دانش‌پژوهان بااستعداد آسان‌تر است که بورسیه‌ دریافت کنند. آن‌ها اغلب در ازای بورسیه‌ای که دریافت می‌کنند، خدماتی به‌عنوان استادیار یا دستیار پژوهشی به دانشگاه ارائه می‌دهند. 

    برخی از معروف‌ترین بورسیه‌ها برای تحصیل در آمریکا

    همان‌طور که اشاره شد، در آمریکا بورسیه‌های متنوع و پرشماری در دسترس دانشجویان است. در این بخش چند نمونه از آن‌ها را معرفی می‌کنیم. 

    بورسیه‌های کارشناسی

    برخی از بورسیه‌های تحصیلی برای مقطع کارشناسی در آمریکا عبارت‌اند از: 

    بورسیه‌های کالج هنرهای زیبای دانشگاه بوستون

    بورسیه‌های تحصیلی کالج هنرهای زیبا به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در آزمون یا در نمونه‌کارهایشان استعداد هنری برجسته‌ای نشان دهند.

    بورسیه تحصیلی American University Emerging Global Leader

    این بورسیه برای دانشجویان بین‌المللی موفقی در نظر گرفته شده است که از کشورهای سطح پایین‌تر می‌آیند و قصد بازگشت به کشور خود را دارند. بورسیه تحصیلی AUEGL تمام هزینه‌ها را پوشش می‌دهد. این بورسیه برای مجموع چهار سال تحصیل در مقطع کارشناسی، بر اساس ادامه عملکرد تحصیلی رضایت‌بخش قابل‌تمدید است.

    بورسیه تحصیلی دانشجویان خارجی دانشگاه ایلینوی وسلیان

    دانشگاه ایلینوی وسلیان (IWU) بورسیه‌های مبتنی بر شایستگی، بورسیه‌های رئیس‌جمهور و کمک‌های مالی بر پایه نیاز را به دانشجویان خارجی‌ای ارائه می‌دهد که قصد ورود به سال اول مقطع کارشناسی را دارند. علاوه بر بورسیه تحصیلی، دانشجویان ممکن است واجد شرایط دریافت وام‌ها و فرصت‌های شغلی دانشگاهی باشند.

    بورسیه‌های مبتنی بر شایستگی ۱۶ تا ۳۰ هزار دلار آمریکا در سال ارزش ‌دارند و تا چهار سال قابل‌تمدید هستند. بورسیه‌های رئیس‌جمهور بورسیه تحصیلی تمام‌عیار هستند که تا چهار سال می‌توان آن‌ها را تمدید کرد.

    بورسیه تحصیلی دانشگاه Fairleigh Dickinson برای دانشجویان خارجی

    در این دانشگاه خصوصی طیف وسیعی از بورسیه‌های شایستگی برای دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارائه می‌شود. یکی از آن‌ها بورسیه بین‌المللی FDU به ارزش ۲۴ هزار دلار برای دانشجویان کارشناسی است که تا چهار سال قابل‌تمدید است. 

    بورسیه‌های کارشناسی ارشد

    برخی از بورسیه‌های تحصیلی برای مقطع کارشناسی در آمریکا عبارت‌اند از: 

    برنامه دانشجویان خارجی فولبرایت

    برنامه فولبرایت در بیش از ۱۶۰ کشور در سراسر جهان فعال است و فرصت تحصیل، تدریس یا انجام تحقیق را برای تقریباً ۴۰۰ هزار شرکت‌کننده فراهم کرده است. از طریق این برنامه سالانه تقریباً هشت هزار کمک‌هزینه رقابتی و مبتنی بر شایستگی در اکثر رشته‌های تحصیلی دانشگاهی اعطا می‌شود. برای شرکت در برنامه دانشجویان خارجی فولبرایت، متقاضی باید تحصیلات کارشناسی را به پایان رسانده باشد. 

    بورسیه‌های بین‌المللی AAUW

    این برنامه از زنانی حمایت می‌کند که به‌طور تمام‌وقت در ایالات‌متحده تحصیلات تکمیلی یا فوق دکترا را دنبال می‌کنند و قصد دارند برای اشتغال در یک حرفه تخصصی به کشور خود بازگردند.

    متقاضیان باید تابعیت کشوری غیر از ایالات‌متحده را داشته باشند. به‌علاوه آن‌ها باید مدرک تحصیلی معادل کارشناسی ایالات‌متحده را داشته باشند که تا ۱۵ نوامبر ۲۰۲۱ تکمیل شده است.

    دانش‌پژوهان نایت هنسی در دانشگاه استنفورد

    هدف برنامه دانش‌پژوهان نایت هنسی در دانشگاه استنفورد، پرورش جامعه‌ای متنوع از رهبران نوظهور از سراسر جهان و همچنین راهنمایی آن‌ها برای همکاری، نوآوری و برقراری ارتباط با یکدیگر است. 

    جایزه آموزش بین‌المللی هومر هیگبی (Homer Higbee)

    این جایزه سالانه برای یک دانشجو از ایالات‌متحده و یک دانشجوی بین‌المللی است که سهم قابل‌توجهی در ارتقای درک بین‌المللی در دانشگاه ایالتی میشیگان داشته‌اند.

    محققان سیبل (Siebel Scholars)

    در طول ۱۹ سال گذشته، برنامه Siebel Scholars حدود ۴۵ میلیون دلار به دانشگاه‌های برتر از جمله جانز هاپکینز، وارتون، برکلی، استنفورد و بسیاری دیگر کمک مالی کرده است. این برنامه که در سال ۲۰۰۰ تأسیس شد، بااستعدادترین دانش‌آموزان را در مؤسسات پیشرو در زمینه تجارت، علوم کامپیوتر، مهندسی زیستی و علوم انرژی انتخاب می‌کند. هر سال بیش از ۹۰ دانشجوی ممتاز جایزه‌ای ۳۵ هزار دلاری از این نهاد دریافت می‌کنند. 

    برخی از معروف‌ترین بورسیه‌ها برای تحصیل در آمریکا

    کار و تحصیل در آمریکا

    اکثر دانشجویان خارجی با ویزای F-۱ وارد آمریکا می‌شوند. دارندگان این ویزا تنها در صورت انطباق با دستورالعمل‌ها و محدودیت‌های خاصی که توسط خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات‌متحده تعیین شده‌اند، می‌توانند کار کنند. 

    استخدام در پردیس دانشگاه

    دارندگان ویزای F-۱ در سال اول تحصیل می‌توانند در پردیس دانشگاه خود کار کنند. شما می‌توانید چندین شغل در محوطه دانشگاه داشته باشید، اما مجموع ساعات کاری شما برای یک هفته نمی‌تواند بیش از ۲۰ ساعت در دانشگاه باشد. در تعطیلات اجازه کار به صورت تمام‌وقت را دارید. 

    وزارت امنیت داخلی ایالات‌متحده، استخدام در پردیس دانشگاه را این‌گونه تعریف می‌کند: «کاری که در محوطه دانشگاه یا در مکانی خارج از دانشگاه که وابسته به دانشگاه است، انجام می‌شود.» یعنی دانشجویان می‌توانند در مکان‌هایی در داخل محوطه دانشگاه یا سایر مراکز وابسته به مؤسسه آموزشی که در آن حضور دارند، کار پیدا کنند. به‌عنوان مثال:

    • کتاب‌فروشی
    • کتابخانه
    • کافه‌تریا
    • خوابگاه
    • دستیاری پژوهشی و غیره

    استخدام در خارج از دانشگاه

    دانشجویان خارجی تنها زمانی می‌توانند خارج از پردیس دانشگاه کار کنند که اولاً سال نخست تحصیل را پشت سر گذاشته باشند و ثانیاً بتوانند ثابت کنند به‌دلیل بروز مشکلات غیرمنتظره، با مشکلات مالی مواجه شده‌اند. 

    برای کار در خارج از دانشگاه دانشجویان می‌توانند از طریق مسئول دانشگاه خود، درخواست دهند. اگر درخواست دانشجو توسط اداره مهاجرت و گمرک ایالات‌متحده تأیید شود، او می‌تواند تا ۲۰ ساعت در هفته در خارج از دانشگاه کار کند. 

    اقامت پس از تحصیل در آمریکا

    طبق گزارش فوربس، حدود ۷۰ درصد از دانشجویان خارجی که در ایالات‌متحده تحصیل می‌کنند، قصد دارند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. طرح استاندارد مهاجرت ایالات‌متحده پس از آموزش به شرح زیر است: 

    • اخذ ویزای دانشجویی 
    • گذراندن حدوداً یک سال دوره کارآموزی
    • ویزای کار برای ۳ تا ۶ سال
    • دریافت اجازه اقامت و اخذ گرین کارت 

    بعد از گذراندن دوره تحصیل، دانشجویان قادر هستند از طریق برنامهOPT برای دریافت کار موقت و کارآموزی یک ساله اقدام کنند. این روش به اجازه کارفرما نیاز ندارد. بعد از یک سال، برای ویزای کار به یک پیشنهاد شغلی معتبر و تمایل کارفرما به پرداخت حدود ۱۵۰۰ دلار برای ترخیص مدارک نیاز دارید. به همین دلیل است که کارآموزی نه‌تنها فرصتی عالی برای یافتن کار مناسب، بلکه برای یافتن حامی برای اشتغال آینده شما است. ویزای کار برای افراد حرفه‌ای H-۱B ویزایی سه ساله است که تا ۶ سال امکان تمدید دارد. پس از گذشت این دوره می‌توانید برای تهیه گرین کارت، اخذ شهروندی و اقامت دائم اقدام کنید.

    بهترین رشته ها برای تحصیل در آمریکا

    وجود مؤسسات آموزشی درجه یک در آمریکا باعث شده طیف متنوعی از رشته‌ها در سطح بالا در این کشور تدریس شوند. در این ادامه با برترین و محبوب‌ترین رشته‌ها در دانشگاه‌های آمریکا آشنا می‌شویم. 

    دروس مهندسی و علوم کامپیوتر

    دانشگاه‌های آمریکا به شما پیشنهاد می‌دهند از میان طیف گسترده‌ای از تخصص‌ها در زمینه مهندسی انتخاب کنید. رشته‌هایی مانند: 

    • مهندسی نفت
    • مهندسی برق
    • مهندسی نرم‌افزار
    •  تجزیه‌وتحلیل تجاری
    • فناوری انفورماتیک سلامت
    • مهندسی کامپیوتر
    • علوم داده
    • رباتیک
    • مهندسی هوافضا
    • مهندسی شیمی
    • مهندسی مواد 

    دوره‌های متنوع در زمینه IT نیز جزء برترین و پرطرفدارترین رشته‌ها در آمریکا محسوب می‌شوند. برترین دانشگاه‌های آمریکا برای تحصیل در رشته‌های مهندسی و کامپیوتر عبارت‌اند از: 

    دانشگاه

    محل

    مؤسسه فناوری ماساچوست

    بوستون

    دانشگاه کالیفرنیا، برکلی

    سانفرانسیسکو

    دانشگاه‌ هاروارد

    بوستون

    موسسه فناوری جورجیا (گرجستان تک)

    آتلانتا

    دوره‌های مدیریت بازرگانی

    دانشگاه‌ها با همکاری شرکت‌های آمریکایی تلاش می‌کنند تکنیک‌های مدیریت صحیح را به دانشجویان آموزش دهند. درواقع، رشته MBA ابتدا در ایالات‌متحده طراحی شد و اولین دوره MBA توسط دانشگاه پنسیلوانیا در سال ۱۸۸۱ برگزار شد. برنامه‌های مدیریت در ایالات‌متحده شامل موضوعات کلیدی مانند حسابداری، محاسبات، تئوری و رفتار سازمانی، استراتژی، حقوق، بازاریابی و روانشناسی است. دانشجویان در ایالات‌متحده می‌توانند از حوزه‌های تخصصی مدیریت مانند مدیریت ورزشی، بین‌المللی و مدیریت ارز خارجی رشته موردنظر خود را انتخاب کنند. برخی از بهترین دانشگاه‌هایی که رشته مدیریت را ارائه می‌دهند از این قرارند:

    دانشگاه

    محل

    مدرسه وارتون

    فیلادلفیا

    دانشگاه استنفورد

    سانفرانسیسکو

    مدرسه مدیریت اسلون

    ماساچوست

    دانشگاه هاروارد

    بوستون

    رشته‌های علوم زیستی

    پیشرفت تکنولوژی در زمینه زیست‌شناسی مولکولی و بیوتکنولوژی به اضافه شدن تخصص‌ها و زمینه‌های بین‌رشته‌ای منجر شده است. ایالات‌متحده از نظر فناوری، کشوری پیشرفته است. دانشگاه‌ها در زمینه رشته‌هایی مانند پزشکی، کشاورزی، صنایع غذایی و مدیریت پسماند، از طریق مطالعه و کاربرد گسترده فرآیندهای بیوتکنولوژیکی با هم رقابت می‌کنند. 

    بسیاری از مؤسسات آموزشی ایالات‌متحده برنامه‌های تخصصی زیست‌شناسی و مراقبت‌های بهداشتی را ارائه می‌دهند. شما می‌توانید متناسب با نیاز، سبک زندگی و بودجه خود هر رشته‌ای را انتخاب کنید. محبوب‌ترین انتخاب‌ها در این حوزه شامل علوم بهداشتی، بیوتکنولوژی، علوم محیطی و علوم دارویی می‌شود.

    فرصت‌های شغلی متعددی پس از تکمیل مدرک علوم زیستی در دسترس خواهد بود؛ مانند دانشمند زیست پزشکی، همکار تحقیقاتی بالینی و داروساز صنعتی.

    سه دانشگاه برتر آمریکا در زمینه علوم زیستی عبارت‌اند از: 

    دانشگاه

    محل

    دانشگاه هاروارد

    بوستون

    مؤسسه تکنولوژی ماساچوست

    بوستون

    دانشگاه استنفورد

    سانفرانسیسکو

    بهترین رشته ها برای تحصیل در آمریکا

    بهترین دانشگاه ها برای تحصیل در آمریکا

    دانشگاه‌های برتر ایالات‌متحده تقریباً ۲۹ درصد از ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان را تشکیل می‌دهند. دانشگاه‌های زیر بر اساس جدول رتبه‌بندی QS از سال ۲۰۲۰ تا سال ۲۰۲۳ بالاترین امتیاز را در بین دانشگاه‌های جهان به دست آورده‌اند. 

    دانشگاه پرینستون

    دانشگاه پرینستون به‌عنوان یک دانشگاه خصوصی در سال ۱۷۴۶ کار خود را آغاز کرد. این دانشگاه در حومه شهر پرینستون نیوجرسی با وسعت ۶۰۰ هکتار قرار دارد. دانشگاه پرینستون جایگاه اول را در رتبه‌بندی بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی آمریکا دارد. شهریه این دانشگاه حدوداً ۵۷ هزار و ۴۱۰ دلار و نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه ۵:۱ است. شانس دریافت پذیرش از این دانشگاه چهار درصد است. 

    رشته‌های پرطرفدار در دانشگاه پرینستون:

    • علوم اجتماعی
    • مهندسی
    • علوم کامپیوتر و اطلاعات
    • مشاغل مدیریت دولتی و خدمات اجتماعی
    • علوم زیستی و زیست پزشکی
    • علوم فیزیکی
    • تاریخ
    • زبان‌های خارجی و ادبیات و زبان‌شناسی
    • ریاضیات و آمار
    • مطالعات منطقه‌ای، قومی، فرهنگی، جنسیتی و گروهی

    مؤسسه تکنولوژی ماساچوست

    مؤسسه فناوری ماساچوست در سال ۱۸۶۱ به‌عنوان یک دانشگاه خصوصی راه‌اندازی شد. دانشگاه ماساچوست در منطقه شهری کمبریج با وسعت ۱۶۸ هکتار قرار دارد. این مؤسسه در رتبه‌بندی بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی آمریکا در جایگاه دوم است. شهریه و هزینه تحصیل در این دانشگاه، تقریباً ۵۷ هزار و ۹۸۶ دلار و نسبت دانشجو به استاد در آن ۳:۱ است.

    رشته‌های محبوب در مؤسسه فناوری ماساچوست:

    • علوم کامپیوتر
    • مهندسی مکانیک
    • ریاضیات و علوم کامپیوتر
    • فیزیک
    • مهندسی هوافضا، هوانوردی و فضانوردی
    • مهندسی زیستی، پزشکی، زیست‌شناسی و علوم زیستی
    • اقتصاد سنجی و اقتصاد کمی
    • مهندسی برق و الکترونیک

    دانشگاه هاروارد

    دانشگاه هاروارد که یک مؤسسه خصوصی محسوب می‌شود، در سال ۱۶۳۶ کار خود را آغاز کرد. این دانشگاه در شهر کمبریج با وسعت ۵۰۷۶ هکتار قرار دارد. دانشگاه هاروارد در رتبه‌بندی بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی آمریکا در جایگاه سوم است. شهریه و هزینه این دانشگاه تقریباً ۵۷ هزار و ۲۶۱ دلار و نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه نیز ۷:۱ است.

    رشته‌های محبوب در دانشگاه هاروارد:

    • علوم اجتماعی
    • زیست‌شناسی و علوم زیستی
    • ریاضیات و علوم کامپیوتر و اطلاعات
    • تاریخ
    • علوم فیزیک
    • روانشناسی
    • مهندسی
    • زبان‌ها و ادبیات خارجی
    • مدیریت 

    دانشگاه استنفورد

    دانشگاه خصوصی استنفورد در سال ۱۸۸۵ شروع به کار کرد. این دانشگاه در منطقه خلیج کالیفرنیا با مساحت ۸۱۸۰ هکتار قرار دارد. دانشگاه استنفورد در رتبه‌بندی بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی آمریکا در جایگاه سوم است. شهریه و هزینه این دانشگاه ۵۶ هزار و ۱۶۹ دلار و نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه ۵:۱ است.

    رشته‌های محبوب در دانشگاه استنفورد:

    • علوم کامپیوتر و اطلاعات
    • خدمات پشتیبانی
    • مطالعات چندرشته‌ای
    • علوم اجتماعی
    • مدیریت
    • ریاضیات و آمار
    • علوم فیزیکی
    • مهندسی و فناوری‌های مرتبط با مهندسی تکنسین‌ها
    • علوم زیستی و زیست پزشکی
    • روانشناسی و مطالعات منطقه‌ای قومی، فرهنگی، جنسیتی و گروهی 

    تحصیل در امریکا در دانشگاه استنفورد

    دانشگاه ییل

    دانشگاه خصوصی ییل در سال ۱۷۰۱ فعالیت خود را آغاز کرد. این دانشگاه در شهر نیوهیون با وسعت ۳۷۳ هکتار قرار دارد. شهریه این دانشگاه در حدود ۶۲ هزار و ۲۵۰ دلار و نسبت دانشجو به استاد در این دانشگاه ۶:۱ است.

    رشته‌های محبوب در دانشگاه ییل:

    • علوم اجتماعی
    • علوم زیستی و زیست پزشکی
    • ریاضیات و آمار
    • مطالعات چندرشته‌ای 
    • علوم کامپیوتر و اطلاعات 
    • خدمات پشتیبانی
    • تاریخ
    • مهندسی مطالعات منطقه‌ای، قومی، فرهنگی، جنسیتی و گروهی
    • روانشناسی و هنرهای تجسمی و نمایشی

    دانشگاه شیکاگو

    یکی دیگر از گزینه‌ها برای تحصیل در آمریکا دانشگاه خصوصی شیکاگو است که در سال ۱۸۹۰ تأسیس شد. این دانشگاه در ایالت ایلینوی و محله هاید پارک با مساحت ۲۱۷ هکتار قرار دارد. دانشگاه شیکاگو در رتبه‌بندی بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی آمریکا در جایگاه سوم است. شهریه این دانشگاه حدود ۶۲ هزار و ۹۴۰ دلار و نسبت دانشجو به استاد در آن ۵:۱ است.

    برترین رشته‌های دانشگاه شیکاگو:

    •  علوم اجتماعی
    • ریاضیات و آمار
    • علوم زیستی و زیست پزشکی
    • علوم فیزیکی
    • علوم کامپیوتر و اطلاعات
    • خدمات پشتیبانی
    • روانشناسی
    • مشاغل مدیریت دولتی و خدمات اجتماعی
    • زبان‌های خارجی و ادبیات و زبان‌شناسی
    • هنرهای تجسمی و نمایشی

    دانشگاه جانز هاپکینز

    دانشگاه خصوصی جانز هاپکینز در سال ۱۸۷۶ فعالیت خود را آغاز کرد. این دانشگاه در شهر بالتیموی ایالت مریلند با مساحت ۱۴۰ هکتار قرار دارد. دانشگاه جانز هاپکینز در بین بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌های ملی ایالات‌متحده رتبه هفتم است. هزینه این دانشگاه سالانه ۶۰ هزار و ۶۸۰ دلار و نسبت دانشجو به استاد در آن ۶:۱ است.

    رشته‌های محبوب در دانشگاه جانز هاپکینز:

    • زیست‌شناسی سلولی و مولکولی
    • علوم اعصاب
    • علوم کامپیوتر و اطلاعات
    • مهندسی زیستی و مهندسی پزشکی
    • بهداشت عمومی
    • روابط و امور بین‌الملل
    • اقتصاد
    • مهندسی شیمی
    • ریاضیات
    • مهندسی مکانیک

    سوالات متداول درباره تحصیل در آمریکا

    هزینه تحصیل در آمریکا چقدر است؟

    هزینه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی می تواند بین ۵ تا ۵۰ هزار دلار در سال باشد. در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های معتبر، باید تا ۷۰ هزار دلار در سال پرداخت کرد.

    آیا آمریکا کشور مناسبی برای تحصیل است؟

    معتبرترین دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی جهان، در آمریکا قرار دارند. به همین دلیل، آمریکا یکی از مقاصد اصلی دانشجویان در سراسر جهان محسوب می شود.

    آیا برای تحصیل در آمریکا به مدرک زبان آیلتس نیاز دارم؟

    بله، یکی از مدارک موردقبول برای تحصیل در آمریکا مدرک زبان انگلیسی آیلتس آکادمیک است

    آیا بعد از تمام شدن دوره تحصیلی در آمریکا می توان اقامت این کشور را گرفت؟

    پس از اتمام دوره تحصیل می توان ویزای کاری این کشور را دریافت کرد و پس از اتمام آن در صورت واجد شرایط بودن، می توان برای دریافت اقامت دائم درخواست داد.

    آیا هنگام تحصیل در آمریکا می توانم در این کشور کار کنم؟

    هنگام تحصیل در آمریکا دانشجویان می توانند تنها به مدت ۲۰ ساعت در هفته در پردیس دانشگاه کار کنند. در زمان تعطیلات، محدودیتی وجود ندارد. برای کار کردن در خارج از دانشگاه باید ثابت کنند که به دلیل شرایط غیرمنتظره با مشکلات مالی مواجه شده اند. در این صورت نیز می توانند ۲۰ ساعت در هفته کار کنند.

    برای تحصیل در آمریکا به چه مدرک زبانی احتیاج دارم؟

    در آمریکا آزمون های زبان آیلتس آکادمیک و تافل قابل قبول هستند.

    شرایط سنی برای تحصیل در آمریکا چیست؟

    شرط سنی خاصی وجود ندارد. افراد بالای ۱۸ سال می توانند برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا اقدام کنند.

    آیا حین تحصیل در آمریکا می توانم خانواده خود را به این کشور بیاورم؟

    بله، دانشجویان می توانند همسر و فرزندان خود را از طریق ویزای همراه تحصیلی به آمریکا ببرند.

    آیا می توانم بدون مدرک زبان برای تحصیل در آمریکا اقدام کنم؟

    متقاضیانی که از سطح زبان مناسبی برخوردار نباشند، می توانند پیش از شروع کلاس ها در دوره های فشرده زبان انگلیسی شرکت کنند.

    آیا می توانم از دانشگاه های آمریکا بورسیه بگیرم؟

    بله، در آمریکا بورسیه های متنوعی به دانشجویان ممتاز ارائه می شود.

    تحصیل در آمریکا چقدر طول می کشد؟

    تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی چهار سال، در مقطع کارشناسی ارشد دو سال و در مقطع دکترا سه تا چهار سال طول می کشد.

    روش های پر کردن گپ تحصیلی برای تحصیل در آمریکا چیست؟

    افراد می توانند با ارسال رزومه، مقاله و سابقه کاری مرتبط با رشته، گپ تحصیلی خود را پر کنند.

    آیا تحصیل در آمریکا رایگان است؟

    خیر، برای تحصیل در دانشگاه های دولتی آمریکا نیز باید شهریه پرداخت کرد. تنها در صورت دریافت بورسیه می توان به طور رایگان در آمریکا تحصیل کرد.

    کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند ۰۷۱-۳۲۲۷۰۰۰۸